person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 12771 times

Beogradski policajci vezali ženu po ulici zato što nije imala zimske gume!

Ljudi se sve više pretvaraju u zvijeri posebno oni koji bi najviše trebali najviše biti ljudi. Policajci!
Do kada ćemo podnositi torturu vlastodršaca i njihove produžene ruke-batine- narodnih milicajaca ili policajaca, svejedno?


Gruba, neprimjerena (i nepotrebna) sila beogradske policije postaje gotovo svakodnevna pojava u glavnom gradu Srbije. Je li to u sklopu turističke ponude glavnog grada još uvijek nije jasno. “Dođite kod nas i dobiti ćete batine koje ćete pamtiti do kraja života.” Naravno ako preživite. – mogao bi da glasi slogan Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističkog saveza Srbije. Višnjička banja je banja a Višnjička ulica postaje sve više 'banja' za protresanje zdravih bubrega.

Aleksandar Vučić prijestolonaslijednik izraelskog establišmenta 

U ovom gradu od kada je ustoličen prijestolonaslijednik izraelskog establišmenta (koji je doveo na vlast velikog nam vođu Vučića) kao na copy – paste idu scene iz davne 1934. godine.

Zbog ludila vlastodržaca i njihovih pudlica oličenih u nekim nazivima tipa ministar za … pa, najpribližnije bi bilo keramiku i loto… kao i zbog ljetnih guma kako navode svjedoci sa lica mjesta, premlatiti ženu, vezati je lisicama i zatim vući po zemlji – u najmanju ruku je prizor koji se mogao vidjeti samo u nacističkoj Njemačkoj i takozvanoj Islamskoj državi kojima je premijer Srbije naročito sklon po mišljenju mnogih a što se da vidjeti svugdje gdje građani mogu slobodno izraziti svoje mišljenje. U ta mjesta još uvijek spadaju društvene mreže ali i one podliježu provjeri vašeg stava, mišljenja i govora, vašeg uma ako nije 'naštelovan' na PINK i INFORMER.

Vidjeli smo da SNS Internet tim, a sve o trošku građana i poreznih obveznika Srbije, vrijedno “radi” na poslovima Balkanskih špijuna, prateći svaki izgovorenu riječ tj napisanu riječ, svaki status koji se pojavi kod svih koji imaju više od 2 (slovima: dva) prijatelja ili neprijatelja svejedno.
Je li to ta promjena svijesti i ponašanja o kome je tako nadahnuto govorio Aleksandar Netanyahu? Je li jedini put koji ova ali i prethodne vlade mogu ponuditi -Anticivilizacijski Autoput za Pakao na Zemlji oliti Serbian Road to Hell?

Udri po ženama u ime naroda

Gruba, neprimjerena (i nepotrebna) sila beogradske policije postaje gotovo svakodnevna pojava u glavnom gradu Srbije. Je li to u sklopu turističke ponude glavnog grada još uvijek nije jasno. “Dođite kod nas i dobiti ćete batine koje ćete pamtiti do kraja života.” Naravno ako preživite. – mogao bi da glasi slogan Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističkog saveza Srbije.

Višnjička banja je banja a Višnjička ulica postaje sve više 'banja' za protresanje zdravih bubrega.
Nije se smirila prašina oko vrlo brutalne primjene sile, zdravom razumu potpuno neshvatljive, a već se dogodio i drugi “incident” gdje su također pripadnici policije grada Beograda bespotrebno tukli mladića, jednog dvadesetogodišnjaka, potpuno bez povoda a zatim ga nakon toga preklinjali da ih ne prijavljuje jer su kako su rekli “u kreditima do guše” i “imaju malu djecu”

U ovom gradu od kada je ustoličen prijestolonasljednik Izraelskog establišmenta (koji je doveo na vlast velikog nam vođu) kao na copy – paste idu scene iz davne 1934. godine. Još samo fali paljenje Reichstagea pa da sve bude apsolutno isto.
Udri po ženama u ime naroda, udri milicijo moja, ovaj narod nije dostojan njegove policije jer im gradonačelnik i firer nisu sveti!

Ovaj događaj je zabilježen na video audio uređajima i pregledalo ga je više od milijun ljudi. Događaj više nije ni nesvakidašnji jer je upravo ovdje i komunalna policija trenirala (i dalje trenira) svoju strogoću brutalno primjenjujući svoju “hrabrost” nad ženom.
Sjećamo se vremena kada je takve i njima slične 'policajce' postrojavao Arkan ali i mnoge druge pred kojima ne da su morali da salutiraju već im i cipele čistiti, donositi pice i odazivati se na komandu Aport.

Pravna država? Kako to glupo i naivno zvuči …

Treba li veći apsurd od toga da je Ministar Unutarnjih Poslova došao do svoje diplome vrlo sumnjivim ako ne i kriminalnim putem?

Prema riječima očevidaca policajci su zbog toga što je žrtva (i u ovom slučaju žena) na svom autu imala ljetne gume izveli ženu iz auta, oborili je na beton, vezali joj lisice, tukli i onda je tako vezanu vukli po Višnjičkoj ulici. Zatečeni ovim prizorom stanari i prolaznici su počeli vikati, zapomagati i moliti uniformirane (da li pod djelovanjem alkohola, droga ili nekih opijata) “službena lica” da se prestanu iživljavati nad već vezanom lisicama ženom koja je nepomično ležala na betonu.

Također se navodi da je tom prilikom žena zadobila teške povrijede po tijelu i da je umjesto hitne medicinske pomoći privedena u policijsku postaju gdje je tortura nastavljena.
Kome vjerovati? Onima kojima je laž jedina svetinja ili vlastitim očima?

Službenim informacijama režimskih medija i saopćenjima Ministra policije i njemu počinjenih, odavno se više ne može vjerovati. Vjerovati se može onome što zabilježe neumoljive oči kamera i oči samih svjedoka događaja.
Sve ovo očito nije bilo dovoljno razularenim policajcima pa su pride napisali i još dvije krivične prijave! … to tako ide.
Nemoj da ideš mojom ulicom

Kazna bez zločina i zločin bez kazne - u Višnjevačku na vlastitu odgovornost

Dakle, približavanje ovom feudu, da ne kažemo dijelu grada jer se držimo istine, postaje iz dana u dan sve opasnije i jedno od rešenja bi moglo biti da se postavi (za one neupućene i strance koji dolaze prvi put u Beograd) saobraćajni znak:
U Višnjičku ulicu ulazite na vlastitu odgovornost!
Važi za dijelove grada: Karaburma, Zvjezdara i naravno Višnjička Banja

Jedna od olakšavajućih okolnosti mogla bi biti da su to večer ovi policajci zaboravili kod Ćire ili u Pečenjari aparat za platne kartice. Tako nisu mogli da se vrate na još jednu 'turu'. To je možda izazvalo opći kaos i bijes koji je neminovno vodio do incidenta sa teškim posljedicama po promet ove dvije kavane.
Pri tom žena bi se mogla smatrati krivom zato što kod sebe nije imala dovoljnu količinu eura u određenim apoenima koji važe za ovaj dio grada i što je predviđeno za ovaj kontrolni punkt.

Također, vrlo je moguće, da su policajci pod utiskom silnih atentata posljednjih mjeseci, koji se redovno objavljuju prije i posle vremenske prognoze, pomislili da će ova žena sa lisicama na rukama, ležeći nepomično na betonu, možda pokušati izvršiti atentat na nekoga ili na brata od tog nekoga. Ili na brata od strica nekoga tko je nečiji brat.

U svakom slučaju, jedna stvar je jasna kao dan. Žena će svakako biti okrivljena. Zapravo već joj jeste presuđeno u mnogim medijima sa dobrom reputacijom ali slabim poznavanjem grada, prilika i neprilika u njemu i naravno gramatike za prvi razred. Policajci su u ovom kao i brojnim drugim slučajevima zapravo samo nevine žrtve obijesnih golorukih pa i gologuzih građana. Za ovo zadnje ne svojom krivicom – krivce treba tražiti u Nemanjinoj jer je sve pitanje motiva.

Do kada ćemo podnositi torturu vlastodršaca i njihove produžene ruke-batine- narodnih milicajaca ili policajaca, svejedno?

Autor: Duško Velkovski

http://www.globalmediaplanet.info/divljanje-beogradske-policije-beograd-policija-vezala-zenu-i-vukli-je-po-visnjickoj-ulici-snimak/

 

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: