person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1815 times

Bošnjaci uhitili bosanske Hrvate za zločine protiv Srba, a Srbi i bosanski Hrvati ratovali protiv Bošnjaka!?

Lud, zbunjen, normalan, eto Jukiću i Isoviću ideje za nastavak snimanja novih epizoda popularne serije jer uistinu više se u Bosni ne zna tko koga je*e!

U Hrvatskoj su Hrvati ratovali protiv Srba. U Bosni i Hercegovini BiH Hrvati i Srbi zajedno su ratovali protiv Bošnjaka. Kojoj onda hrvatskoj opciji pripadaju uhićeni Hrvati iz Orašja?

1993.-e godine naš se lektor našao u Jajcu. Prvo što je primijetio na putešestviju do Jajca bile su oznake na automobilskim tablicama, JC i JA. JA je bila hrvatska oznaka za Jajce, a JC muslimanska (Bošnjačka) oznaka za Jajce. Granica je bila negdje u Donjem Vakufu.

Zanimale su ga ruševine svetišta sv Ive u Podmilačju u Jajcu, jednom od najstarijih svetišta u Bosni i Hercegovini, a kojeg je srušila vojska Republike Srpske. Dok je obilazio ono što je ostalo od crkve pored njega ( glavna cesta uz crkvu) 'šibali' su šleperi mostarskih oznaka. Upitao je svog domaćina gdje idu. Odgovorio mu je za Banja Luku.

Banja Luka je bila za Hrvate u Hrvatskoj sinonim za četnike pa mu ništa nije bilo jasno. U Hrvatskoj se ratuje protiv Srba, a ovdje Mostarci ili BiH Hrvati šleperima 'piče', za Banja Luku. Pojašnjeno mu je da je Jajce novi San Marino, a predsjednik im je dr. Franjo Tuđman, nikakav Alija Izetbegović….!?

Najnovija uhićenje 10 hrvatskih pripadnika HVO-a govori o svoj apsurdnosti ratnih događanja na prostorima bivše države.

S jedne strane u BiH je stvorena, od nikoga priznata, Republika Srpska koju su pohodili samo naši državnici, bivši predsjednici Josipović i Mesić, a posjetio ju je i bivši predsjednik sabora Reiner, iako su svi znali da glavne ulice i sportski objekti u Banja Luci nose imena osuđenih ratnih zločinaca.

S druge strane, u vihoru rata u BiH-u, ratovali su zajedno Srbi i BiH Hrvati protiv muslimana.

I sa treće strane, prije par dana uhićeno je 10 pripadnika HVO-a koji su branili i obranili svoje Orašje (ostatak Posavine je prodat) za zločine protiv Srba!?
Logično pitanje. Kojoj hrvatskoj opciji pripadaju uhićeni Hrvati koji su branili svoje domove?

Zaključak prepuštamo vama čitatelji?

A sada pročitajte reakcije čitatelja na izjavu hrvatskog premijera Plenkovića: 'Službe nisu znale za uhićenja u Orašju, inače bih drukčije planirao posjet BiH':

Vlatko Marković: kurca od države,vi više ne znate šta znate a šta ne znate. Pola dana kažu nismo znali,pa onda znali pa opet nisu znali pa onda znali već dvije godine pa opet nismo znali. daj saberite se

Marko Mrki Maric: Pa sta onda znaju,da rade protiv svoga naroda,koji si mi ti kurac predsjednik vlade, kad nista neznas.

Ana Antal: Neznaju oni i ne vide nista i nikoga sami sebi su sve

Zvonko Kamikaza: svi znaju ali oni ne znaju

Marija Bušić: Lažeš ko pas!!!!!!!!!! To ti svom ćaći pričaj!!!!!

Anđa Ruf: Marš,lažove!

Don Krezo: A zasto gospodin plenkovic ne zatrazi da se ova banda u bih koja se isto naziva hdz ne pozove na odgovornost sta sad kao nije znao a dali je znao covic i barisa colak

Slavko Ivcevic: Plenkovicu daj ne seri !...Cekamo tvoju ostavku !

Johnny Goto: i taj laže ko lopov

Ana Ila: Sluzbe nisu znale,ali je fejs znao ....Srbija je javno prijetila uhicenjem branitelja,ali eto oni nisu znali...Sto su Srbi trebali, ustancati vam imena onih koje namjeravaju uhititi? Ne budite smijesni....

Kristina Matak: Sram bi te moglo biti!! Ali nisi ti kriv, mi smo, u svakoj normalnoj drzavi bi i ti i tvoje sigurnosne sluzbe dobili expresno simecki!!

Ivan Anić: Posljedica tvoje diplomacije su uhićenja, kako si sve ispitao i tvrdiš da nisi znao , izvoli smijeniti šefove obavještajnih službi, uostalom o tome te je potpredsjednik Krstičević koji se i sam nalazi na optuznicama mogao izvjestiti, dosad su sve znali, tko s kim slavi rođendan, tko je mađaron, tko igra za ruse,pa kako sad nisu znali?
Kada neka VIP osoba (Very Important Person, ili ti vazna osoba, politicar, poduzetnik) nekamo sluzbeno putuje onda prvo zatrazi od svoga sefa osiguranja ili marketinga ili vec koga, procjenu i analizu stanja koje ga ceka na putu. Na temelju procjene stanja vazna osoba priprema svoje putovanje. Premijer je morao traziti i dobiti izvjestaje od svih sluzbi prije puta u BiH, ukljucujuci i o sigurnosnom stanju. Zato ljudi koji rade u sluzbama primaju placu. U ovom slucaju on to nije trazio pa je sam odgovoran i to treba priznati, ili je zakazala sluzba pa onda ide sjeca kadrova u sluzbama koje su zakazale. Kada su generali Gotovina i Markac izlazili iz Haaga, vec se znalo da postoji mogucnost kaznenog progona generala Gotovine zbog akcija hrvatske vojske u BiH, jer je to bio osigurac protiv njegovog eventualnog politickog djelovanja u Hrvatskoj.
metokit Zar stvarno misliš da nije ništa znao, a okružen tolikom Udbaškom klikom koja sve to i montira

Goran Vidas: Kako vrijeme prolazi Plenkovićevo lice sve više gubi sjaj vjerodostojnog....

Nemamo više što reći osim dodati da su isti ili slični komentari čitatelja upućeni i našoj predsjednici na njene izjave u svezi uhićenja Hrvata iz Orašja, ali o tome drugi put.

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: