person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 7939 times

Austrijski sud oslobodio izbjeglicu koji je silovao dijete od 10 godina!

Austrijski sud oslobodio je migranta iz Iraka na osnovu dvije stvari: migrant nije govorio jezik zemlje u kojoj se nalazi i drugo, nije mogao razumjeti da ga je dječak odbio! Putin šokiran!

Podsjetimo, desetogodišnje dijete iz Srbije na bazenu je silovao migrant iz Iraka. Migrant je izjavio da je imao veliku potrebu, jer nekoliko mjeseci nije imao seksualne odnose. Test psihijatra ukazuje da je dječak, uslijed zlostavljanja, doživio teške traume.

Sud je poništio presudu kojom je osuđen na šest godina, uz obrazloženje da nije mogao razumjeti da dječak ne želi imati odnose sa njim. Vlada Srbije nije se oglasila povodom ovog slučaja kao ni Premijer Srbije. Svi pokušaji da se dobije bilo kakav službeni odgovor ostali su bezuspješni tako da su svi nadležni organi cijeli dan bili nedostupni za novinare dok zaposleni u vladi nisu željeli da komentiraju ovaj događaj.

Ali reagirao je ruski predsjednik Putin na sastanku Savjeta za međunacionalne odnose izjavivši da se ne treba oslanjati na europsku politiku prema migrantima, navodeći silovanja srpskog dječaka (10) na bazenu upitavši se gdje im je bila pamet!.
Ruski predsjednik je dodao da mu nije jasno da li je ovaj potez učinjen zbog osjećaja krivice prema migrantima ili nečega drugog.

Je li nam ovo sve treba?

Što će se dogoditi kada Turska pusti izbjeglice, a pustiti će ih jer Europska unija nije ispunila financijske obveze prema. Turskoj za skrb o izbjeglicama. Naravno da ih EU neće ni ispuniti jer je plan Sorosa da izbjeglice krenu u stampedo prema našim krajevima za tjedan-dva. sa izbjeglicama ukrcati će se i vojska-teroristi!

Već smo pisali što izbjeglice rade u hotelu Porin u Zagrebu u kojem je smješteno 600 nesretnih i jadnih 'izbjeglica' starih između 20 i 30 godina!Što će biti kad se i oni 'popale' kao Iračanin i navale na našu djecu!?

Je li nam sve ovo treba? Je li nam treba Europska unija koja nas je opljačkala( tri puta više uplaćujemo nego povlačimo)i kroje nam bolesnu pravdu kao što su je skrojili i ovom 10.godišnjem dječaku iz Srbije.

Iz dana u dan sve smo svjesniji gdje ovo ide i tko to vodi. Svi šute i da nije alternativnih medija nitko ništa ne bi ni znao. Glavni mediji su u totalnoj blokadi jer nisu naši nego su u službi ili vlasništvu cionista.

Što bi se dogodilo da je na primjer silovano dijete Vučića, Plenkovića, Kolinde, Petrova i da je sud silovatelja oslobodio pod izlikom da silovatelj nije shvatio da dijete to ne želi?

Koliko mora biti bolestan taj sudac koji ga je oslobodio? Koliko smo bolesni mi koji ćemo ovo za tri dana zaboraviti?

 

ČLANAK I NA ENGLESKOM:

http://www.globalmediaplanet.info/president-putin-on-eus-apathy-on-serbian-child-rapes-a-society-that-cant-defend-its-children-has-no-tomorrow/

Global Media

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: