person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 11811 times

NBH (HNB) je vlasništvo hrvatskog naroda, a ne Rothschilda! Zastupnici, ako ste hrvatski zastupnici, vratite HNB hrvatskom narodu!

Hrvatski zastupnici, jedino vi imate moć Hrvatskoj vratiti protuustavno izvlašteni HNB! Andrej Plenković ne može jer je i Vlada izvlaštena iz Republike Hrvatske i u vlasništvu je gremija. Je*enih 111 saborskih ruku koji mogu promijeniti sve u Hrvatskoj nećemo, po svoj prilici nikada dočekati, a to znači da u hrvatskom saboru ne sjede predstavnici naroda  već veleizdajnici

Hrvatska neće bankrotirati jer ona pravno ne postoji i vlasništvo je nečije korporacije. Bankrotirati će građani jer se vlada stalno protuustavno zadužuje i plaća samo kamate na dug, a do glavnice neće nikada doći. Dobivati će kredite dok se ne 'otme' ono što je još neoteto, Vode ( imamo najčistiju vodu na svijetu), Putni koridori (Hrvatska i Singapur imaju najviše koridora na svijetu), Šume, HEP, HPB, Auto ceste, Imunološki itd… itd ).

Dakle, bankrotirati će samo građani jer će morati prodavati svoje domove da bi preživjeli. Vlada stalno radi reprograme kako bi plaćala kamate, a dug stoji! Narod to pomalo uviđa jer mu nije jasno kako stalno raste dug, a ne vidi gdje je išao novac. Novac nigdje nije otišao, ostao je u banci, a koliko zarađuju danas rekli su  danas u saboru mnogi zastupnici i sam bivši ministar Lalovac.

Kada se Hrvatska zaduži na primjer, za 4 milijarde, najmanje dvije milijarde ostaje banci za naplatu svojih kamata, a preostali dio vlada koristi za svoje potrebe koje u pravilu idu za mirovine, plaće uhljeba, udruga i općenito održavanje socijalnog mira. Pošto nema većih investicija i stvaranja novih vrijednosti (najbolji je primjer politike prema Slavoniji i Slavoncima koji je napuštaju, a koja je hranila cijelu bivšu državu) zaduženja su sve veća i veća i ne nazire im se kraj.

Nije rješenje nikakav kompromis sa HNB-om jer kompromis je samo prolongiranje istine, a istina je da je HNB izvlašten 1. siječnja 1990. godine, prije nego je stvorena hrvatska država, i u vlasništvu je Rothschilda. Ista stvar je i sa hrvatskom vladom, carinom i HHZO-om.

Sabor može sve promijeniti i zato je potrebno 'samo' 111 hrvatskih ruku u Saboru. Dakle, jebenih 111 ruku koji mogu promijeniti sve u Hrvatskoj nećemo, po svoj prilici nikada dočekati, a to znači da u Hrvatskom saboru ne sjede hrvatski zastupnici već veleizdajnici (čast iznimkama) koji su i sve protusutavne zakone donijeli, a najvažniji je zakon o pretvorbi i privatizaciji kao i izvlaštenje HNB-a iz Hrvatske!

Jer, nikakve reforme se ne mogu i neće provesti kada nema resursa koji su opljačkani tj. privatizirani, banke također, a HNB van funkcije. Administracija je minorni problem i ona se rješava automatski kada se riješi povrat opljačkanih resursa, banaka i HNB, kada se pokrenu proizvodnje samofinanciranjem,tada se višak administracije automatski seli u administraciju novih proizvodnji.

Program vaučerizacije akademika Vojnića koji je poznat u svijetu, odbijen je od Tuđmana na VONS-u. Već je tada partija, pretvorena u dvije stranke (crvenu SDP i plavu HDZ), odlučila opljačkati narod. Do 1990. godine vlasnici resursa, banaka i centralne banke su bili građani, a ne država. Tuđman, Manolić i Šušak su započeli proces pljačke, Račan, Sanader, Kosor i Milanović i Orešković nastavili, a novi premijer Plenković će proces zaključiti ako se Hrvatskoj pod hitno ne vrati protuustavno izvlašteni HNB!

Zaboravlja se da je najviša vlast slobodan čovjek. Država ima zadatak stvoriti blagostanje nacije za narod i nema pravo donositi važne odluke bez suglasnosti ili referenduma naroda. Ako živimo demokraciju, sva bitna pitanja moraju se donositi temeljem stručnih i javnih rasprava, temeljem najboljih iskustva iz zemlje i inozemstva i temeljem direktne demokracije.

Hrvatskim građanima treba reći da je EU u dugu 14 trilijardi dolara, SAD više od 18 trilijardi dolara, cijela zemaljska kugla je dužna tri BDP. Tko ima novaca koliko iznosi tri BDP i može kreditirati zemaljsku kuglu. Nitko! Novac dolazi iz računala banke. Odluka Ustavnog suda vezano za konverziju švicarca u euro je samo nastavak igre nakon čega dolazi do tužbe banaka za naknadu štete i o tome smo već pisali. To se upravo i dogodilo što je potvrdio računovođa Marić.

Zamislite, bankari tuže Hrvatsku arbitražnom sudu u Washingtonu koji je u vlasništvu Goldman Sachs-a koji porobljava sve zemlje svijeta upravo zahvaljujući ovakvim i sličnim perfidnim dogovorenim scenarijima. Jasno da će dobiti parnicu, a porezne obveznike i građane Hrvatske će izdajnička vlada opteretiti dodatnim porezima i prodajom ostalih najvrjednijih resursa.

Glavni gazda je HNB. On bankama izdaje licence za rad, kontrolira tržište i HNB je odgovoran za pojavu kredita u švicarcima koji su 80-tih opljačkali narod Australije. Sve dok se ne uvedu kunski krediti s fiksnom kamatnom stopom, bankari će se „igrati“ i zarađivati na uništavanju i lihvarenju ljudi. Euro će ići u visine kada budu htjeli, a švicarski franak će pasti. Žao nam je tih jadnih ljudi od kojih mnogi pomišljaju na suicid, a neki već i jesu izvršili suicid.

Svima je jasno da Vlada vozi u jednom smjeru, a HNB u drugom. Guverner često ponavlja mantru o neovisnosti HNB-a što potvrđuje ono što smo rekli na početku da je HNB izvlašten, prosto rečeno nije naš. Jasno da nam zbog toga neće ukinuti deviznu klauzulu. Može li vlada središnjoj banci diktirati politiku tečaja?

HNB je izvlašten iz RH i samim tim nitko ga nema pravo kontrolirati. Vratiti ga može vlada ako je neovisna, a takve nemamo već 20 godina, točnije od 1994. godine. HNB obavlja funkciju o kojoj je pisao prof. Carroll Quigley, u svojoj knjizi ‘Tragedija i nada’, opisujući Novi svjetski poredak. Još 1966. godine napisao je da će svatko u budućnosti biti numeriran pri rođenju i praćen cijeli život, sve do smrti. Ovaj sustav će kontrolirati središnje banke svijeta, koje će udruženo djelovati u feudalnom stilu.

Devizna klauzula je protuustavna. Svi krediti moraju biti u kunama s fiksnom stopom na dan sklapanja s jasnom formulom libora i dodane kamate na isti.
Švicarski franak je preplavio sve zemlje od Velike Britanije do Rusije i to je velika utakmica međunarodne financijske oligarhije koja nije izmislila novu prijevaru ljudi, nego je prodala isti trik više puta.

Sve te zemlje moraju smijeniti kompletno vodstvo u centralnim bankama jer su vodstva ili kupljena ili nesposobna braniti interes stanovništva. Uvođenje poreza na nekretnine se uvodi zbog protuustavnih dugova, a na kraju sve vodi prema masovnom bankrotu ljudi. RH je izašla iz SFRJ s 500 milijuna dolara suficita gledajući zlatne rezerve i klirinški dug i onda je došao HDZ i SDP i 20. negativnih godina.

Svaka kamata preko 4% državne obveznice vodi u bankrot. RH je dobila kamate od 9 do 12%, prevedeno, dva do tri bankrota. Narod je dobio protuustavan novac s suludim kamatama. Da HNB nije izvlašten, novac bi bio 150 puta jeftiniji, a sa tim i porezi, trošarine, davanja, cijene, porasla bi potrošnja….

Zastupnici, vratiti protuustavno izvlašteni HNB u pravni poredak RH!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: