person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 183947 times

U Aleppu se dogodilo čudo! CNN-ovi mrtvaci oživjeli!

Statisti očito nisu primijetili da je kamera već uključena, pa su nastale smiješne scene koje su preplavile Internet.

Iako je u Aleppu dogovoreno primirje, ruske i Asadove snage su ga prekršile ubivši 25 osoba, udarne su vijesti CNN-a i BBC-a.

Prontno je reagirao i osuo paljbu na Rusiju i Siriju novi tajnik UN-a instaliran iz redova Bilderberg grupe, Antonio Guterres koji je prema izvorima bio sudionik Bilderberg konferencije 1994. i 2012. godine. Također je i počasni član grupe “Prijatelji Europe” čiji je kontributor George Soros.

Civilna odbrana koja je aktivna u pobunjeničkom dijelu grada, saopćila je na Twiteru da je u zračnim napadima na pobunjenički dio Aleppa poginulo 25 osoba. Ne spominje se je li riječ o civilima ili vojnicima. Sirijska i ruska vojska nisu bili dostupni za komentar, a ni 'žrtve' kao što se može primijetiti na snimku.

Udarnu vijest prvi su objavili CNN i BBC, a prenijeli i svi ostali vodeći cionistički mediji. Toliko su se žurili brzo prenijeti vijest da nisu ni primijetiti da im  se statisti pomiču.Na sreću video je već objavljen, nevjerojatnom brzinom prenesen i nek' se sada čuveni CCN i BBS peru i opravdavaju.
(UN human rights chief warns of war crimes in Aleppo - US blames Russia CNN Breaking News)

Glumci očito nisu primijetili da je kamera uključena, pa su nastale smiješne scene koje su preplavile Internet. Neki od statista zasigurno su bili nervozni jer ih je čekala nova 'gaža' u Mosulu. Cijena po 'smrti', provjereno 100 $! Pogledajte kratki video.

I nekoliko komentara oduševljenih čitatelja:

-Ne funkcionira vise njihov mehanizam lazi i podvala...provaljeni su,propade americki san!!

-ma ne svrbi ga nos , nego ne moze da doceka te djevice od alaha obecane

-Za ovo je kriv reziser,nije trebao pokrivati ljude,lakse bi disali, a i krv bi se "vidjela"

-Hahahahaha. Cemu se sve sluze

(67 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: