person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 722
  • Posted
  • Read 2220 times

Sedam laži o tajnoj operaciji pronalaska Bin Ladena. Obama i Hillary znali sve!

Postavlja se pitanje zašto je ubijen teško bolestan Osama Bin Laden čiji bunker je prije napada organizirano napustila sva posluga.

Prošli tjedan poznati je novinar, laureat Pulicerove nagrade za novinarstvo, Saymour Hersh objavio o lažima oko smrti Bin Ladena. Izjavu je dao na temelju podataka i informacija tajnih službi do kojih je došao.

Nakon vijesti iz Pakistana od 02.svibnja.2011. g. da je Bin Laden ubijen u akciji američkih marinaca tu vijest su prenijele sve svjetske novinske agencije i ugledni Daily Mail, The Times, The Daily Telegraph, The Sun i Daily Mirror i mnogi drugi, jedino je Associated Press nakon provjere povukao tu informaciju.
Mediji širom svijeta, SAD i zapad su slavile predsjednika Baraka Obamu kako da je dobiven rat protiv terorizma.

America is back!

Slavilo se širom svijeta sa pobjedonosnim “AMERICA IS BACK”, zato što je predsjednik Barak Obama javno dao nalog da se terorist i državni neprijatelj broj 1. Bin Laden pronađe i ubije.
Naveliko se na svim televizijama širom svijeta pokazivao film u kojem se prikazuje kako su američke tajne službe pratile sve moguće tragove širom svijeta da bi došle do podatka gdje se skriva Bin Laden.

U filmu u kojem kao u direktnom satelitskom prijenosu glavnu ulogu imaju 44 marinca koji su u tajnoj akciji uhićenja Osame Bin Ladena helkopterima doletjeli u Pakistan, 30 kilometara od grada Abbattabada, gdje je bio lociran tajni bunker gdje se skrivao Bin Laden.

Sama operacija koja se kao na filmu pratila satelitski odvijala se noću sa marincima koji su bili opremljeni sa opremom za noćno praćenje i automatskim naoružanjem. Bunker koji je ustvari bio tradicionalni dvor okružen visokim zidanim zidom unutar kojeg su se nalazile kuće za stanovanje.

Film pokazuje da su akciju ubojstva Bin Ladena koja se prikazuje uživo u Bijeloj kući promatraju predsjednik Barak Obama, Hillary Clinton i članovi užeg kabineta. Snimka pokazuje njih dvoje okruženih suradnicima kako gledaju, ali se istodobno ne vidi što gledaju, pa se slika opet vraća na direktnu akciju napada na Bin Ladnov bunker.

Sedam laži o tajnoj operaciji i pronalasku Bin Ladena.

Laž broj jedan, koju je razotkrio novinarski laureat Saymour Hersh, koji navodi da nije istina da su tajne službe u dugogodišnjem traganju otkrile putem praćenja rodbine i brojnih supruga Bin Ladena njegov bunker u Pakistanu gdje se godinama skrivao.

Laž broj dva. Nije istina da su se u bunkeru gdje se skrivao nalazili do zuba naoružani čuvari, a sam Bin Laden da je imao automat iz kojeg je pucao po marincima i da je kao štit uzeo jednu svoju suprugu iza koje se skrivao i bjesomučno pucao te da su ga zato marinci morali ubiti.

Laž broj tri. Bin Laden je bio teško bolestan i sjedio je nemoćan sam u sobi kada su upali marinci, a redovito je bio prisiljen zbog bubrega biti na aparatima.

Laž broj četiri. Tajni bunker nisu otkrile američke tajne službe.

Laž broj pet. Osama Bin Laden bio je uhićen i zatočen od tajne službe Pakistana i od 2006. godine nalazio se u kućnom pritvoru u navedenom bunkeru. Pakistanske tajne službe iskorištavali su ga za ciljeve svoje politike.

Laž broj šest. Američkim tajnim službama tajnu o bunkeru gdje se skriva Bin Laden prodao je pakistanski tajni agent za 25 milijuna dolara.

Laž broj sedam. Cijelom svijetu serviran je film o direktnom prijenosu ubojstva Bin Ladena.

Kako je izvršena operacija ubojstva.

Nakon dobivene informacije i saznanja tajnih službi gdje se krije Osama Bin Laden, Amerika je ucijenila Pakistan da će im uskratiti veliku financijsku i vojnu pomoć koju su redovito dobivali kao i druge privilegije koje Pakistan uživa od strane Amerike protiv svojih susjeda u regiji i Indije.
Pakistan je pristao na tajnu operaciju, a u helikopteru sa marincima je bio i jedan tajni pakistanski agent. To se prikazalo i u jednom drugom filmu gdje taj agent rastjeruje nakon akcije pristiglu domaću policiju.

Nakon ubojstva Bin Ladena predsjednik Barak Obama je zahvaljujući spektaklu u medijima postao nacionalni američki heroj kojeg su slavili širom svijeta, a naravno to je bilo upravo pred izbore za njegov drugi mandat u Bijeloj kući.
Pa tko bi u nominaciji za predsjednika pobijedio američkog heroja protiv terorizma. Drugi mandat za Bijelu kuću Barak Obama je osvojio bez problema sa konkurentima.

Zašto je ubijen teško bolestan Bin Laden?

Postavlja se pitanje zašto je ubijen teško bolestan Osama Bin Laden čiji bunker je prije napada organizirano napustila sva posluga. Marinci su upali u bunker više nalik na visokim zidom zatvorenu hacijendu i ubili Bin Ladena. Pa u takvom teškom bolesnom stanju mogli su ga komotno uhititi i helikopterom prebaciti do aviona kojim su marinci stigli u Pakistan.

Naravno da je Bin Laden ostao živ morali bi ga izvesti pred sud pravde ispitivati i suditi za terorizam. Pa bi se Bin Laden imao pravo braniti i ispričao bi svoju priču o „ZAVJERI“ i razvoju terorizma, talibanima i njihovom ratovanju, ali i o napadima zrakoplova 12. 09. 2001. na Tornjeve blizance u New Yorku.

Takva priča koja ima aspekt zavjere i živog svjedoka nije se svidjela nikome od scenarista tajne operacije ubojstva Bin Ladena.
Jer najbolji svjedok je mrtav svjedok. A u euforiji slavlja smrti Bin Ladena osim pojedinaca nitko nije postavljao
nezgodna pitanja iako je situacija sa tajnom operacijom marinaca vrvjela netočnostima i nelogičnostima od samog početka, ali euforija i mediji su odigrali svoju ulogu.

Kakva može biti šteta za predsjednika Obamu i Hillary Clinton.

Predsjednik Obama odlazi u mirovinu odsluživši dva mandata za redom. Ova zavjera pretvorila se u laž. Ali njegova suradnica bivša državna tajnica Hillary Clinton još ima ambicija i od strane Demokratske stranke nominirana je za slijedećeg predsjedničkog kandidata nasljednika Baraka Obame, protiv Republikanskog kandidata Donalda Trampa.

Na filmu o ubojstvu Bin Ladena jasno se vidi da Barak Obama i Hillary Clinton gledaju ono što su cijelom svijetu pokazali kao ubojstvo Bin Ladena.

(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: