person_outline
search
hrendeitpt
Zoran Antičević Zoran Antičević
  • Posted
  • Read 7123 times

Hrvatska mora hitno istupiti iz NATO-a koji je zločinačko-genocidna bankarska tvorevina!

Kad bi se dogodio teroristički napad na Hrvatsku, zašto biste se trebali čudili? Ili, zar bi vas iznenadilo kada bi to Rusija pokrenula invaziju na Hrvatsku? Ukoliko ste imalo iskreni i pošteni priznat će ti si da je prirodan slijed događanja.

U posljednje vrijeme, svjedoci smo zapadno-europskog fašizma putem medija koji prolivenu krv Francuza u terorističkom napadu uzdižu kao da je sveta dok istovremeno Francuska i NATO ubijaju milijune nedužnih po svijetu. U Iraku ubijeno je milijun i po ljudi, u Afganistanu je također ubijeno više od milijuna ljudi, u Siriji je ubijeno višestruko više civila (žena i djece) od strane Francuskih bombardera nego što je pobijeno od strane ekstremista u Francuskoj.

No, znate li odakle toliko mržnje prema Francuskoj. Francuska je kroz povijest činila genocide na tim prostorima svojim križarskim prostorima. Sirija je bila Francuska kolonija sve do 1946. godine( žrtva ubijanja, izrabljivanja, silovanja) nakon čega su prevarom postavili alevita u sunitskoj zemlji kako bi se time pobrinuli da neredima i vjerskoj mržnji nikada nema kraja ( postaviti alevita na vlast u Siriji isto je kao da se u hrvatskoj silom postavi Vojislava Šešelja za diktatora.

Ipak s vremenom se dogodila drastična promjena. Sirija je stala na stranu Rusije i postala jedina zemlja bliskog istoka u kojoj Rusija ima vojnu bazu koja nije dozvolila zapadu da nametne svoju kamatnu banku i privatizira naftne kompanije. Što je još važnije nije htjela pokleknuti prema Izraelu kao što su cionistički Jordan, cionistička Turska, cionistička Saudijska Arabija i ostali.

Upravo zato Sirija stradava i meta je zapada. Kao i obično krivci su prošli nekažnjeno i ubijeni su potpuno nevini ljudi. Kao Hrvat i građanin Hrvatske, pitam se , kolika je moja krivica što mojom domovinom vlada politika koja ubija po cijelom svijetu i koja naoružava razne skupine po bliskom istoku. Koliko na rukama našeg naroda ima krvi kada podržavamo političke stranke koje su u NATO-u.

Zar će biti čudno ako nam se osvete?

Rat u Siriji nije ništa drugo nego mali rat Amerike i saveznika protiv Rusije. Zapad pod svaku cijenu želi srušiti Asada i nametnuti Siriji svoje kamate, proizvode, vlast kao što je i nama i drugim državama, gdje su na vlasti korumpirani političari.

Svjesni smo da rat sve više metastazira i ukoliko HITNO ne izađemo iz NATO-a u taj rat ćemo biti uvučeni vrlo brzo.
Djeca naša će biti ubijana zbog interesa bankara, a velika je vjerojatnost da će se u tom ratu koristiti i nuklearno oružje. Europa je poput žrtvenog janjca nacista koji maltretiraju cijeli svijet i u slučaju rata mi ćemo biti prvi spaljeni.
Ironično je što ćemo biti prvi poubijani kako bi obranili iste one koji nas truju, kamatare, izbacuju iz domova, psihički uništavaju i osiromašuju.

Stoga pozivam cijelu hrvatsku javnost da pod hitno raspišemo referendum za izlazak iz NATO saveza.

To je zločinačko-genocidna tvorevina koja služi bankarima.

Sve zemlje koje su odbile nametanje kamata, privatizacije, strane banke napadnute su od NATO jer su bile opasnost za Izrael ( Egipat, Tunis, Libija, Irak, Afganistan, Libanon, Sirija) dok u zemljama koje su to mirno prihvatili nema rata (Saudijska Arabija, Katar, UAE, Bahren, Jordan, Pakistan. Svi su postali robovi bankara, privatizacije i Izraela osim Sirije i Irana.

Izrael čini genocid nad Palestincima i posjeduje nuklearno oružje, ali umjesto sankcija uživa zaštitu NATO-a. Cionistička Saudijska Arabija reže preko 400 glava godišnje, ali toga nema u medijima. Da nije alternativnih medija ne bi ništa znali. Zato ne čudi Rockefellerova izjava da im je najveća grješka što su dozvoliti Internet.

Autor: Zoran Antičević, književnik Matice Hrvatske

Pročitajte što kažu osviješteni vojnici za svoj NATO:

'Mi smo budale koje ratuju nad svojom braćom po oružju zbog bilijuna dolara profita za nekoliko milijunaša koji sjede na vrhu.
Mora nam biti jasno rat u Afganistanu, Iraku, Libiji, Siriji…, nije se desio zbog gradnje demokracije, nije zbog naše sigurnosti od terorista. On je zbog kontrole nafte i prirodnih resursa plina, zbog bilijuna dolara profita, za nekoliko milijunaša koji sjede na vrhu!

Kada bogataši žele pokrenuti rat oni koriste ljude koji si ne mogu priuštiti fakultet, koji ne mogu naći posao, koji nemaju gdje živjeti, koji ne mogu skrbiti o svojoj djeci. To je ono što oni koriste. Kroz gradove uništenja svjedoci smo patnjama mnogih. Cijela generacija djece, mladih ljudi, studenata biti će psihološki traumatizirana do kraja svoga života zbog šokova i zbog klanja koje se nije trebalo desiti nad njima.

Postoji toliko mnogo različitih svjetova, ali mi imamo samo jedan svijet dok živimo u različitima. Dok oni koriste strah, silu i nasilje kao oružje represije, mi moramo iskoristiti mogućnost da se odupremo civilizirano, dok još možemo. Najveći neprijatelji našeg Ustava nisu pronađeni u pijesku nekih dalekih zemalja nego su oni upravo ovdje, kod kuće, u našoj vladi, u svim vladama koji šalju svoju djecu u rat.

Zato nemojmo više šutjeti, nemojmo više biti poslušni, nemojmo dozvoliti našoj vladi i drugim vladama koje šalju svoju djecu u rat, da unište naše čovječanstvo!
Jasno poručimo: svatko u vojsci ima pravo odbiti boriti se!

Zaustavimo svi zajedno ove proklete ratove!'

(14 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: