person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 5488 times

Zastupnici, radite u interesu naroda ili se gubite iz Sabora!

Ivan Pernar: 'Kako se može donijeti odluka da se na rusku granicu šalje naše vojnike kad o tome odlučuje Hrvatski sabor koji o tome nije odlučivao. Želim upozoriti hrvatsku javnost na to što nam sprema nova marionetska vlada'.

'Mislim da je takva odluka iracionalna, suluda i pogrešna. Također bi se htio osvrnuti na činjenicu da samo hrvatski sabor ima mandat da šalje naše vojnike izvan granica naše zemlje. Hrvatski sabor nikakvu odluku o tome nije donio. Zaprepastilo me kada sam pročitao 'Mi smo obećali poslati naše vojnike' , a na kraju teksta piše ' Ali o tome će odlučivati hrvatski sabor'!?

Međutim, odluka je već donijeta. O čemu će onda hrvatski sabor odlučivati? Zašto se javnost ne pita što želi? Zbog čega nema javne rasprave o ovom pitanju? Nama se jednostavno ova tema servira kao zdravo za gotovo, kao da je to najnormalnija činjenica.

Pozivam ovom prilikom sve zastupnike koji podržavaju odluku o slanju naših vojnika u Rusiju da oni prvi uzmu uniforme i oružje i da prvi odu na rusku granicu, a da nas koji smo protiv rata ostave ovdje.

Najlakše je slati…. gospodo iz HDZ-a, vi se smijete, vama je ovo smiješno, vi ste slali ljude u rat. Dok su ljudi išli u rat i dok su ginuli za ovu zemlju vi ste pokrali cijelu državu. Nemojte se smijati, molim vas. Imam loš osjećaj da, dok spremate novu pljačku odnosno val privatizacije, opet radite isto samo ovaj put šaljete te jadne ljude gdje uopće nema potrebe da oni budu.

Dužnosti i obveza naših vojnika je da štite granice naše zemlje i smatram da je suluda odluka miješanja u sukob koji nema veze s nama i koji je dio propagande Washingtona i sluganskih vlada u Europskoj uniji protiv jednog psihološkog rata protiv Rusije koja ne predstavlja niti jednu prijetnju ni jednoj baltičkoj zemlji niti Hrvatskoj.

Naše građane ne plaše Rusi. Njih plaši ova vlada koja diže poreze na hranu, vlada koja diže cijenu struje, ovršitelji koji za 2 kune duga uzmu 600 kuna, što moraju kopati po kontejnerima, što ima sve više beskućnika po ulicama. Umjesto da se odvaja za siromašne vidimo da se novac poreznih obveznika kanalizira u drugom smjer, u vojnu opremu i vojne misije'.

Što reći na ovo? Svi zastupnici šute.

Nitko nema hrabrosti ustati i reći: 'Tako je! Mi smo izabrani od naroda da donosimo pravedne zakone, da ga štitimo i da mu odgovaramo jer vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Dok nismo došli u Hrvatski sabor i mi smo bili dio tog naroda'.

Je li to teško reći?
Zastupnici, pogledajte se u ogledalo i priznajte samom sebi: 'Mi smo bijednici koji smo unaprijed izračunali da ćemo za četiri godine biti bogatiji za 100 ili 200 tisuća eura. Mi donosimo zakone koji nam se dostave na klupu i protivni su interesa naroda. Mi primamo plaću, a ne moramo dolaziti na posao. Mi moramo izglasavati zakone s kojima se ne slažemo. Mi nismo pošteni ljudi. Mi smo ustvari najobičnije političke saborske prostitutke!'

To je stav, uvaženi zastupnici kako se stalno između sebe oslovljavate!

Koja je alternativa, sigurno se ponekad upitate? Mi ćemo vam reći:

Dobiti ćete isto onoliko novaca koliko ste unaprijed izračunali za svoj mandat. Toliko novaca mnoge obitelji ne zarade za cijeli život. Narod će vas ponovno izabrati ( kao nezavisnog kandidata ako vas stranka isključi zbog vašeg poštenog stava). Sjetite se samo Mesića, Sanadera, Josipovića, Kosor, Šukera, Holy, Milanovića, Pusićke…. i mnogih drugih nekad 'najpopularnijih' političara koje danas građani pljuju na društvenim mrežama. Samo je pitanje dana kada će ih i fizički napasti.

Nemojte biti kao oni. Lijepo je kad svakome možete pogledate u oči i disati punim plućima. Budite kao i Ivan Pernar. Govorite istinu i samo istinu. Uvijek je bolja istina koja i boli nego laž koja godi. Biti ćete i vi mali narodni heroji jer ovaj narod je zahvalan, uvijek skloniji opraštanju nego osuđivanju.

Izbor je Vaš i samo Vaš, uvaženi zastupnici.

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: