person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1333 times

Dikić i Monty Python ekipa odglumili srpske teroriste za 100,000 eura!

Đukanoviću i Vučiću, ako imate imalo časti ponudite svoje ostavke! Vjerujte nam na riječ: i srpski i crnogorski narod biti će presretni ako odete. Vaš posao, za koji vas narod plaća, i jest da ga usrećite!

Umirovljenog generala srpske žandarmerije Bratislava Dikića, koji je uhapšen u Crnoj Gori u noći pred izbore, angažirao je državni vrh Crne Gore za 100.000 eura!

Glavni cilj amaterski izvedene akcije( na snimci našeg prethodno objavljenog članka vidi se kako Dikić ulazi u kombi slobodnih ruku koje su mu do tada bile 'vezane'), pokušaj je polariziranja glasačkog tijela sa ciljem da umjereni procrnogorski glasovi ponovno daju svoj glas DPS-u, odnosno Đukanoviću.

Navodeći formulacije policije i tužilaštva da je 20 srpskih državljana uhićeno kada su krenuli po oružje, Blic piše da ta ista policija oružje za 'prevrat i hapšenje' Mila Đukanovića nije pronašla.
.
Ponavljana retorika 'Neće nama ovdje Srbi izvoditi terorističke akcije', sigurno je izazvala emocije kod građana i birača te donijela možda i presudne glasove DPS-u. Naime, mnogima je dosta 25 godišnje Đukanoviće vladavine,obilježene aferama, korupcijom i bogaćenjem malobrojne bulumente na način obezvrjeđivanja vrijednih resursa koje su građani Crne Gore desetljećima stvarali. Neosporno bi bio drugačiji izborni rezultat zato je osmišljen crnogorski False Flag. Na sreću loše.

Je li Dikić priznao da je dobio 100.000 nije ni bitno, ali je sigurno da je akcija svima trebalo djelovati kao scenarij srpskih opcija, prvenstveno što se za Dikića vezuju radikalni prosrpski stavovi. Upravo to je i trebalo biti garancija da pojavljivanje ‘terorista’ nema veze sa državnim vrhom.

Doznali smo da Bratislav Dikić ima ozbiljne zdravstvene probleme i vrlo je diskutabilno je li uopće sposoban izvesti bilo koju akciju, a posebno zauzimanje Skupštine. Međutim, prijatelj je sa Slavkom Stojanovićem, direktorom policije Crne Gore, i bivšim direktorom policije Veselinom Veljovićem”. Indikativno je da je Veselinov prezimenjak, Milorad Veljović, inače direktor policije Srbije, imao problema na srpsko-crnogorskoj granici jer mu je 'zakazao' elektronski sistem u vremenu od 14,55 do 15,15 sati.

Zar to sve ne govori? No, nisu očekivali da će u javnost izaći snimka kako 'terorist' ulazi u policijski kombi slobodnih ruku,a sekund prije bile su mu ruke na leđima i 'vezane' lisicama. Šestorica 'terorista', po navodu Blica, odmah su puštena što dodatno kompromitira ovu uistinu amatersku predstavu. Za ostali dio 'terorističke' Monty Python ekipe pobrinuti će se premijer Aleksandar Vučić kojeg su režimski srpski mediji izbacili iz izvornog članka imputirajući suučesništvo Albancima.

Mlaka reakcija srpskih vlasti na priču o terorizmu i bliskost režima u Podgorici i Beogradu otvorili su spekulacije o sinhroniziranoj akciji kako bi se Đukanoviću dao vjetar u leđa i dodatno potvrđuje tezu da je akcija potvrđena iz vrha NATO stožera!

Đukanović i Vučiću False flag ste loše odradili. Ovom amaterskom akcijom kompromitirali ste i svoje NATO pokrovitelje koji će vas pokušati pokriti iako su jako ljuti na vas jer se vijest širi brzinom munje i biti će je teško skriti.

Zato, ako imate imalo časti ponudite svoje ostavke i vjerujte nam na riječ: i srpski i crnogorski narod biti će presretni ako odete. Vaš posao i jest da usrećite narod!

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: