person_outline
search
hrendeitpt
LOTO 7/39 je prijevara kojom se varaju svi građani bivše države!

LOTO 7/39 je prijevara kojom se varaju svi građani bivše države!

Državna Lutrija Srbije ide na bubanj. Sestrica Državna Lutrija Hrvatske uspješno brodi i dalje!


Snimak na You Tube o javnom 59.kolu izvlačenja lota 7/39 Državne Lutrije Srbije dostigao je 758.000 pregleda za manje od 24 sata što je neslavni svjetski rekord. Snimak loto prijevare Državne Lutrije Srbije koji su preuzeli svjetski mediji nestao je istom brzinom zbog, zamislite, POVRIJEDE PRAVA. Čija su to prava povrijeđena? Naravno, onih koji imaju pravo obmanjivati i varati narod koji odvaja, možda i zadnji novac iz kuće za sedmicu na lotu. Direktor Državne Lutrije Srbije, Aleksandar Vulović podnio je ostavku iz 'moralnih' razloga.

Tko je kriv? Hrvati ili vidoviti software!

U medijima se pojavila informacija da su za sve krivi Hrvati. Software koji koristi Državna Lutrija Srbije zapravo je po njihovim informacijama napravljen u Hrvatskoj. Vjerojatno i jest jer hrvatski i srpski politički vrh funkcionira savršeno i usklađeno, a zakoni koji im stižu iz Bruxellessa, u zarez, jedni i drugi prevode i donose u saboru/skupštini.Reakcija voditeljice emisije Lota, Aleksandre Gudelj govori sve. Operator je pokušavao izbrisati broj 21 koji se stajao na ekranu, a kuglica sa tim brojem se nalazila u bubnju.

Da ne zaboravimo, u javnosti su se pojavio i snimak, koju su snimile nadzorne kamere Državne Lutrije, na kojem se vide Vučićevi ljudi kako trpaju vreće novaca u kombije.

Crna rupa

'Svi znamo da Crna rupa (Black Hole) uvlači u sebe sve. I materiju i antimateriju pa i posljednji zračak svjetlosti. Zašto se onda pitate gdje su novci od uplaćenih listića od zadnjih 11. i više godina. Svi građani bivše države su već dva i po desetljeća pod jednom vrste kolektivne hipnoze i dobro im ide. Gledaju u jednu točku godinama i obožavaju pink boju očekujući da će baš oni dobiti sedmicu na lotu. Davide Copperfield je mala beba za naše prevarante jer ovdje, na prostorima bivše države nestaje sve. I nikom ništa!

Iluzija je ovdje važna. Iluzija kao privid stvarnosti. Iluzija kao privid života. Kakav je onda problem da nestanu sedmice. Zna li uopće netko nekog dobitnika od 2004.godine pa do danas. Barem jednog? Ili je to državna tajna samo zato što je lutrija državna', s pravom komentira i pita se novinar i urednik GLOBAL MEDIA, Duško Velkovski.

Epilog

Doznali smo da Više tužilaštvo Srbije, unatoč svemu, neće pokrenuti kazneni postupak zbog ove afere koja je potresla Državnu lutriju Srbije nakon sumnjivog izvlačenja brojeva u 59. kolu. Naime, Više tužilaštvo je razmotrilo rezultate predistražnog postupka koji je provela policija, a tijekom kojeg su obavljeni informativni razgovori i vještačenja. Utvrđeno je da nema sumnje da je počinjeno bilo koje krivično djelo koje se goni po službenoj dužnosti. Nevjerojatno! Ista stvar se dogodila u Crnoj Gori. Sedam puta su namjestili dobitak i nikome ništa. Zub vremena zalijeći sve lopovske rane.

Državna Lutrija Srbije ide na bubanj, a hrvatska sestrica, Državna Lutrija Hrvatske, uspješno brodi dalje!
Cijeli VIDEO što se dogodilo prilikom izvlačenja LOTO brojeva možete pogledati OVDJE https://sendvid.com/980xp3l5

Za svaki slučaj (ako blokiraju snimku kao što su nam blokirali video 'Zaustavite rat u Siriji') slikali smo raspored izvlačenja brojeva što možete vidjeti u galeriji. Nadamo se da će nakon toga mnoge građane bivše države ponukati da novac upotrijebe za nešto pametnije.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Donirajte

Amount: