person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4813 times

Slovenija postavlja više granične ograde kako bi suzbila priliv migranata, a s njima i ubačenih ISIL-ovaca! Koji će na kraju završiti u Lijepoj našoj i kod naših prvih susjeda!

Za razliku od Slovenaca hrvatska vlada potpisala je Marakeški sporazum svjesna da je jedini spas HDZ-SDP-HNS-ovoj političkoj mafiji u zamjeni stanovništva, kako ne bi odgovarali za nevjerojatnu pljačku privatnog vlasništva. Naime, protuustavnom privatizacijom, a privatno se ne može privatizirati, zajedničko vlasništvo naroda (per capitta) pretvorili su u državno da bi ga podijeli između sebe i svojih.

PRELOKA, Slovenija (Reuters) - Slovenija je započela rad na dodatnom dijelu ograde duž svoje južne granice s Hrvatskom kojom želi spriječiti rastući broj migranata (šire se kao virus) koji ilegalno ulaze u zemlju. 

Slovenska policija registrirala je 7.415 ilegalnih migranata u prvih sedam mjeseci ove godine, što je skok od 56% u odnosu na isto razdoblje 2018. godine.
Prošlog mjeseca vlada je potpisala ugovor sa srpskom firmom Legi-SGS o postavljanju 40 kilometara (25 milja) ograde na granici s Hrvatskom. Nakon dovršetka tog dijela, ukupna duljina ograde iznosit će 219 kilometara i pokrivat će gotovo trećinu slovenske granice s Hrvatskom. Ukupna kopnena i morska granica Slovenije duga je 1.370 km.

"Ograda će se postaviti na mjestima gdje je potrebno spriječiti ilegalne prelaske državne granice i osigurati sigurnost ljudi i njihove imovine", rekla je Irena Likar, glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova.

Slovenija je prvo započela s izgradnjom granične ograde tijekom izbjegličke krize 2015. godine, kada je kroz šest mjeseci kroz zemlju prošlo oko pola milijuna ilegalnih migranata. Nova dionica ograde visoka je oko 2,5 metra i postavlja se na obali rijeke Kolpe koja teče između Slovenije i Hrvatske.

tt XMycTNltEQ

Većina ilegalnih migranata dolazi iz Pakistana, Alžira, Afganistana, Maroka i Bangladeša. Samo mali dio zahtjeva azil u Sloveniji, a većina ih nastavlja u susjednu Italiju i Austriju. U koju neće moći ulaziti, jer ih ni Austrija ni Italija više ne žele više primati svjesni da sa izbjeglicama dolaze i Soroševi teroristi, budući spavači za specijalne namjene koje su itekako dobro spoznali građani Švedske, Njemačke, Francuske....

Gdje će završiti te „jadne izbjeglice“ u najboljim godinama, bez žena i djece?

Naravno, u Lijepu našu i kod naših susjeda. 5 do 7 milijuna Arapa, crnaca, isilovaca... biti će trajno naseljeno u četiri, na isti način, opljačkane novonastale države: Hrvatsku, Srbiju, BiH i Crnu Goru – budući najveći europski hot spot!

Za razliku od Slovenaca hrvatska vlada potpisala je Marakeški sporazum svjesna da je jedini spas HDZ-SDP-HNS-ovoj političkoj mafiji u zamjeni stanovništva kako ne bi odgovarali za nevjerojatnu pljačku privatnog vlasništva. Naime, protuustavnom privatizacijom, a privatno se ne može privatizirati, zajedničko vlasništvo naroda (per capitta) pretvorili su u državno, da bi ga podijeli između sebe i svojih.

Depopulacijom (ubijanjem) Hrvata, Srba, Bosanaca i Crnogoraca (chemtrailsom, GMO-om, cjepivima, vodom, lihvarenjem, dužničkim ropstvom...) smanjiti će se njihov rizik od osvete opljačkanih i uništenih građana. A migranti će biti njihovo novo biračko tijelo jer su svjesni da im danas samo retardirani birači i uhljebi daju glas na izborima!

Savjet svim opljačkanim narodima: Ustanite, udružite se i rastjerajte politički ološ kao i raznorazne Barune, ili kako se već lažno prestavljaju, koji „zakonski“ dovlače „jadne“ migrante u naše zemlje.

Izvor: Srđana Živulović & Marja Novak

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(19 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: