Print this page
Hrvatska je, narodu iza leđa, pretvorena u privatnu korporaciju d.o.o., sabor je dekorativni kokošinjac koji zabavlja zatucane birače, a isilove 'izbjeglice' polako pristižu!
  • Posted
  • Read 10783 times

Hrvatska je, narodu iza leđa, pretvorena u privatnu korporaciju d.o.o., sabor je dekorativni kokošinjac koji zabavlja zatucane birače, a isilove 'izbjeglice' polako pristižu!

Hrvatska je prestala biti neovisna dana 9.12.2011.kada su Jadranka Kosor (HDZ) i Ivo Josipović (SDP) protuustavno potpisali Lisabonski ugovor.

Tada su Njemačka i Engleska imenovali Domagoja Miloševića i Zorana Milanovića svojim povjerenicima za hrvatsku vladu.
Milošević je engleski primary executive, a Milanović njemački Hauptverantwortlicher, što znači da su oni englesko-njemački glavni i odgovorni direktori privatne korporacije koja se zove hrvatska vlada!

Da HDZ-ovi birači nisu glupi, a SDP-ovi birači zatucani komunisti davno bi jedni i drugi shvatili da su HDZ i SDP jedna te ista korporativna fašistička organizacija koja je srušila Jugoslaviju kako bi je opljačkala i između sebe podijelila, a zatim predala gremijima.
To se dogodilo nakon 9.12.2011. kada su Jadranka Kosor i Ivo Josipović potpisali kapitulaciju Hrvatske tzv.Lisabonskim sporazum.

Ustav RH kaže:
Republika Hrvatska je određena kao jedinstvena, nedjeljiva, demokratska i socijalna država, u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Suverenitet RH neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv.

Kako onda Hrvatska Republika, Vlada, Sabor, HNB (vidi se na slici, registriran i izvlašten iz RH 1.1.1990., a bili smo u Jugoslaviji), Carina, Zdravstvo…. mogu biti registrirani kao privatne tvrtke!?

Je li nam sada malo jasnije zašto se HDZ i SDP toliko bore za mjesta zastupnika u Saboru koji je samo demokratski dekor čiji zastupnici dobivaju velike honorare za potvrđivanje odluka koje donose europski gremiji, što je priznao Vladimir Šeks. Nakon Šeksova priznanja potpuno je jasno zašto ministri uprave mogu varati birače i prikazivati viška 300 tisuća birača i nitko im ništa ne može, zašto kriminalci mogu postati Ustavni suci, zašto bivši ministar Jakovina može zamračiti nekoliko stotina milijuna od EU poticaja i biti na slobodu, zašto zastupnici u Saboru imaju na svojim privatnim računima najmanje milijun eura (vidjeli smo RBA račune političara ), zašto veleizdajniku, lopovu, lažovu a po potrebi i ustaši, Mesiću nitko ništa ne može, isto tako ni Jadranki Kosor, Josipoviću, Pupovcu, Stanimiroviću, Teršelički, Frljiću, Pusički...

Sabor je ozakonio i homoseksualne brakove, kardinal Bozanić je homoseksualac koji svakih 7.mjeseci mijenja ljubavnike, predsjednica Kitarović je tražila da vrate Jokića i njegovu 'ekspertnu' grupu koja je htjela po nalogu Sorosa uvesti pedofiliju i rodnu ideologiju u Kurikulum. Jedan od izvršnih direktora hrvatske vlade, Zoran Milanović ukinuo je Uredbu obveznog obilježavanja GMO-a na Monsantovim proizvodima kako bi nas Monsanto preko Todorića mogao legalno trovati.

Jasno je i zašto su svi predsjednici i premijeri dozvolili montažu haarpova i trovanje građana chemtrailsom - smrtonosnim smećem koje izbacuje CIA, a sadrži nano čestice,aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. O posljedicama na ljudsko zdravlje, pomoru pčela, uništenju izvornog sjemena i voćaka u Slavoniji, više puta smo pisali.

Potpuno je neupitno da su HDZ i SDP dvije zločinačke ćelije jedne te iste komunističko- orjunaške partije koje su u 25 godina protuustavno opljačkali građane i prodali državu. Ni to im nije dovoljnom pa nas CIA oprašuje kao kakvu gamad! jasno je da jedni i drugi, crveni i plavi, rade za korporativnu svjetsku bankarsku oligarhiju, iluminatski Komitet 300 pod krinkom EU-a u koju su nas na prijevaru utrpali.

Hrvatska ima (koristi) samo zastavu, grb, himnu i ništa više!

Komentar koji nam je stigao od Hrvatice iz dijaspore sve govori i potvrđuje navode, citiramo:
Anna Samstag: Kod koga tražiti, kod simulirane države ili Firme d.o.o. kojoj je šef Milanović&Milošević...Hrvatska je prijavljena kod upik kao Firma! Ovo što nam se pred očima zbiva je najveća prevara i najveći genocid u povijesti čovječanstva...

Nažalost, mnogi hrvatski građani to još uvijek nisu, ne mogu ili ne žele shvatiti!

Pogledajte galeriju, slike gradova prekrasne Hrvatske i dokaze da je Hrvatska privatna tvrtka, prodana gremijima koju su je podijelili između sebe!

Je li za gremije ginula hrvatska mladost?

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja - političara koji otvoreno rade protiv interesa svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(15 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved