person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 12963 times

Židobankari su nam na prijevaru preuzeli Hrvatsku! Uz pomoć domaćih izdajica pljačkaju nas, lihvare i ubijaju chemtrailsom i GMO-om?

Kazari ili đavolje pleme su rasa urođenih psihopatskih poganskih svećenika koji se nalaze na najvišim razinama bankarstva, trgovine, droge, sotonizma, pedofilije, masovnih ubojstava i zločina protiv čovječnosti.

Greg Felton, kanadski pisac i stručnjak za pitanja Srednjeg istoka, rekao je: 'Ono što poznajemo kao židovsku državu Izrael u stvari je etnocentrična garnizon-država koju su utemeljili ne-Semiti s deklariranim ciljem da Semite civile liše vlasništva i ugnjetavaju ih'. Mnogi su čuli za pojmove Iluminati, slobodni zidari, templari, ali malo njih zna tko su Kazari.

Kazari ili đavolje pleme su rasa urođenih psihopatskih poganskih svećenika koji se nalaze na najvišim razinama bankarstva, trgovine, droge, sotonizma, pedofilije, masovnih ubojstava i zločina protiv čovječnosti. Kazari su bili izbačeni iz civilizacije, još u doba Grčke.

No, kao paraziti su se uspjeli vratiti i danas vrebaju nas i našu djecu (u medijima svako malo čujemo nestalo dvoje djece, nestala djevojčica....). Povratnih informacija nema. Za njih mi smo samo beskorisni potrošači resursa (česta Rockefellerova uzrečica), kmetovi, poljoprivrednici, radnici, prostitutke, kupci njihova psiho konzumerizma i oni nam se smiju čitavo vrijeme.

Kazardski profesor Noel Ignatiev otvoreno govori da treba uništiti 'bjelaštvo' svim mogućim sredstvima koja se imaju na raspolaganju (zar nas ne truju iz zraka, monsantovom hranom, sutra otrovanom vodom koju žele preuzeti). Danas svima mora biti jasno! Židovi vladaju čitavim svijetom! U rukama moćnih bankara nalazi se sve, gotovo život svakog čovjeka današnjice. Da, to je točna informacija o kojoj se do jučer nije smjelo govoriti, kao što se nigdje ne smije spominjati kako je davno otkriveno da svijetom ne vladaju izvorni židovi odnosno preci Abrahama i njegovih 12 plemena, već lažni židovi, pogansko pleme Kazari.

Kako vrijeme odmiče, kockice se slažu. Znanost je dokazala i podignula svoje mračne zavjese te otkrila zmiju i njezine ljude. Ono što danas svi nazivamo Židovima zapravo su učenici zlog subjekta kojeg Biblija opisuje kao 'Staru zmiju, đavao'! Jedan od možda najgorih Kazara je Winston Churcill koji je naredio masakr na Bleiburgu, a Britanci na sve moguće načine pokušavaju pripisati isključivo TituIzmjena uredbe kojom je Zoran Milanović dozvolio Monsantu da ne mora na svojim proizvodima stavljati oznaku GMO kako bi se mogao trovati hrvatski narod, su dodatni dokaz da bi i on mogao biti jedan od njih. Odaju ga zmijske oči, jezik kojim stalno plazi i naborana koža na licu.

Ono što se namjerno prešućuje je senzacionalno izvješće koje je procurilo na Times of Israel, profesora Jima Walda koji je iz tajnih državnih krugova doznao za tajni plan kazarskih židova koji financiraju rat u Ukrajini kako bi tamo nanovo podigli svoju drugu židovsku državu Khazariju. I to je pravi razlog čitavog ukrajinskog pitanja.

Židovi su preuzeli vlast i financije cijelog svijeta s ciljem opustošenja zemlje Ukrajine kako bi tamo stvorili drugu domovinu za Židove, baš kao što su ti isti Židovi Hazari financirali 2. svjetski rat kako bi stvorili Izrael. Njihov plan procurio je iz tajnih krugova, a počeo se formirati kada je izraelski vođa Netanyahu zajedno sa svojim kabinetom pregledao sve DNA dokaze koji su dokazali da današnji Židovi nisu potomci Abrahama već potječu iz Khazarije koja se prostirala na području današnje Ukrajine.

Naime, gotovo svi europski židovi i židovi SAD-a potječu iz Ukrajine. Kazari su u povijesti nazivani 'đavoljim plemenom', a identificirani su i u Biblijskom Otkrivenju 2.,9. kao opaka 'sinagoga Sotone.'

Proroštvo jasno govori kako će ovo krvoločno i ratoborno pleme ljudi osvojiti Izrael, a da će zatim pokoriti čitavi svijet izazivajući rat i kaos. To se događa upravo sada, pred našim očima.

Krajnji cilj ove pogane sotonske nacije je uspostava Novog svjetskog poretka (poništenje svih država svijeta) kojim će vladati Židovi Kazari.

Još 2007. godine profesori s American Political Science, James Petras, Ivan Mearsheimer i Stephen Walt, došli su do zaključka da je cijela Amerika kao i njena vanjska politika pod dominacijom Izraelskog hazarskog lobija. Kako su oni rekli, Židovi su uspjeli preko svojih novčarskih zajednica okupirati čitavu Ameriku i kontroliraju republikance i demokrate, a Bijela kuća izvršava njihove naredbe.

Nakon 2. svjetskog rata židomasonerija vlada svijetom kroz SAD, UN, NATO, IWF, MMF, EU i srodne organe. Ti organi nastupaju kao neka svjetska policija koja navodno žele mir za svijet dok s druge strane u svijetu namjerno formiraju kaos, promiču bludništvo, homoseksualizam, pedofiliju i razne zločine, a sve u svrhu samouništenja takozvanih nežidova.

Židovi koji to nisu

Naime, objava knjige mađarskog židova Arthura Koestlera 1976. pod nazivom 'Trinaesto pleme' jako je uzdrmala židovsku zajednicu i ostalu javnost jer po Koestlerovoj knjizi današnji europski židovi nisu porijeklom iz Palestine nego iz Khazarije, velike i moćne države koja se prostirala između rijeke Wolge i Dnjepra i zauzimala današnji prostor Ukrajine, Krima Gruzije i Azerbejđana. Dakle, oni nisu izabrani sinovi Abrahama kako se predstavljaju tj. pripadnici 12 Božjih plemena već su oni 13. nadodano pleme zla. Koestler je nakon objave knjige ubijen pod sumnjivim okolnostima.

Prema tajnom židovskom planu objavljenom u 'Times of Israel' cilj je upravo to, osnivanje druge židovske države pa postaje jasnije za razumjeti trenutni politički nemir u Ukrajini. Oni imaju podršku SAD-a, a kontrolira ih židovski diplomat, Victoria Nuland, u State Departmentu. Oni upozoravaju Vladimira Putina da se drži podalje od Ukrajine i prepusti ruske povijesne veze s tim narodom, današnjem Izraelu.

Predsjednik SAD-a, Obama javno je priznao kako je smjena vlasti u Ukrajini bila namještena, a smijenjeni predsjednik Janukovič, pod pritiskom CIA-e, Mossada i Izraela morao je odstupiti kako bi na njegovo mjesto došao židovski milijarder Petro Porošenko, također Židov Kazar. Kako piše u izvješću židovski novac i vojna oprema kolaju Ukrajinom dok ukrajinski kršćani (nežidovi) bivaju zaklani i istrijebljeni, a njihova imovina pripada židovskim oligarsima. Sve ostalo je igrokaz za nesvjesne mase.

Putin im je zauzimanjem Krima i pobjedom u Siriji poremetio planove i trenutno im je najveća smetnja.

Izvor: timesofisrael.com, DNA Science and the Jewish Bloodline

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

 

 

(19 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: