person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 21205 times

Kolinda, mičite više taj je*eni Haarp iz Hrvatske! Koliko puta moramo napisati da on proizvodi tuču i uništava sadnice i voćke kako bi se uvozilo Monsantovo GMO smeće! /video/

''Nevrijeme je poharalo Slavoniju: Led je prekrio sve kao snijeg. Trajalo je oko pola sata. Puhalo je i grmilo'' ...pišu mediji. Naravno, Haarp, koji se nalazi u Hrvatskoj, uništio je još jednom plodove slavonskih voćaka kako bi se nastavilo uvoziti neoznačeno Monsantovo karcogeno GMO smeće. 

Godinama se uništavaju autohtona sjemena, godinama tuče, koje proizvodi je*eni Haarp, uništavaju autohtono sjeme, plodove voćaka u cvatu ili pred berbu, sve sa ciljem sve većeg uvoza Monsantovog GMO smeća koje se, zahvaljujući Zoranu Milanoviću ne obilježava na policama. K tome prodavači u Konzumima moraju preko Monsantovih proizvoda lijepiti etikete domaćih proizvođača. 

Chemtrails i Haarp 

I uvijek ista shema: najprije nas k'o štakore praše chemtrailsom koji sadrži toksične metalne nano čestice aluminija, stroncija, titanijuma, broma i ostalih otrovnih čestica, a  nakon toga Haarp proizvede kišu ili tuču koja uništiva plodove u cvatu ili pred berbu.

io 413b8a0969de16744bda

Sav taj toksični materijal pada na zemlju, mijenja ph zemlje i izvorišta voda,  uništava naš imunološki sustav, paralelno kontaminirajući usjeve, plodove voćaka i glavnog izvora CO2 crnogoricu na koju se lijepe samozapaljive nano čestice - i koje su jedini uzrok svih velikih požara.

vbbc53d507c26770e8f294fcbf92ef0864 XL

Zbog toga je hrvatskom narodu umanjena kvaliteta života najmanje 40 posto, a samim tim i životni vijek. Zato mladi umiremo, zato smo prvi u Europi, a deseti u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti. A Kolinda i onaj zgubidan što glumi ministra obrane Krstičević, umjesto da uklone je*eni Haarp iz Hrvatske, stalno  trabunjaju o ustašama i partizanima. 

Uznemireni građani

Stalno primamo e-maile uznemirenih građana koji imaju sve više i više zdravstvenih problema zbog konstantnog zaprašivanja chemtrailsom koji u sebi, ponavljamo,  sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen... Ni predsjednica, ni premijer, ni ministar obrane, ni ministar MUP-a, ni ministar okoliša, ni ravnateljica DMHZ-a nijednom se nisu očitovali o tome, a nisu reagirali ni na kaznenu prijavu za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom! Zašto?

Zato što su obične marionete koje služe gremijima, a ne hrvatskom narodu. Ako su političari marionete onda smo po toj logici kolonija, a ne samostalna država! A kako možemo biti kolonija kada smo se na referendumu 91. godine (94,17%) izjasnili za samostalnost? Za koloniju se nismo odlučili! A nismo se ni izjasnili za Lisabonski ugovor koji su protuustavno potpisali veleizdajnici Jadranka Kosor i Ivo Josipović.

Pošto se referendumom nismo izjasnili ni za koloniju ni za Lisabonski Ugovor, mi smo još uvijek nezavisna i samostalna država. Ako smo samostalna država onda se svi moramo držati našeg Ustava, a Ustav RH lijepo kaže da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu.

Zato Kolinda, demontirajte taj je*eni Haarp iz Hrvatske i zabranite daljnje prašenje - trovanje - depopulaciju - genocid nad hrvatskim narodom koji sve više pobolijeva i umire. Jer u protivnom tretirati ćemo Vas ubuduće kao neprijatelja ili ubojicu hrvatskog naroda.

Ako nećete ukloniti je*eni Haarp, znači da u Hrvatskoj vlada zakon đungle u kojem moramo postati životinje da bi se izborili za goli opstanak. A 'životinje' su najopasnije kada ih se stjera u kut! Ne tjerajte nas u kut!

Poruke sve zabrinutijih građana, citiramo: 

- Ovo je strasno i sama sam zrtva tog zagadenja i moj doktor je to potvrdio...ja imam kasalj od 2009 godine koji se ne moze zaustaviti , prosla razna ispitivanja , snimanja cak i biopsiju ali bez uspjeha i vidim da se sa time moram pomiriti samo strasno se osjecam i taj kasalj mi stvara nervozu....

- Pisem zato sto se i meni dogodila slicna stvar. Doputovala sam ove godine iz Norveske u Hrvatsku 1.8.otkuda sam krenula potpuno zdrava bez nekog nagovjestaja za bolest. Vec drugog dana osjetila sam gusenje u grlu, jaku bol,temperaturu i bila sam potpuno slomljena tako da sam lezala tako nedelju dana. Kada sam vidjela da mi nije bolje odvezli su me na hitnu. Tamo su mi pregledali pluca i vidjeli su da jako tesko disem. Dobila sam antibiotike posto je to vec bio poodmakli bronhitis. Pila sam na vrijeme taj pencilin ali na zalost nisam osjetila neko vece poboljsanje...

- Strasno sta nam se dogadja a da 95% stanovnistva nije upoznato da polako ali sigurno umiremo. S postovanjem!

- Pridružujem se svima koji su za tužbu bilo Hrvatskoj, bilo Americi, bilo Britaniji! Zbog testiranja svih vrsta (NERVNIH BOJNIH OTROVA) na stanovništvu Republike Hrvatske, preciznije samo DALMACIJE!!! Iz pouzdanih izvora.

- Hvala vam sto postojite. Drage volje vam ustupam svoje podatke jer ovo nad našim nebom što se dešava je zločin protiv čovjeka i tome se treba stati na kraj.

- Svakodnevna pojava nad Splitom i Kaštelima ...

- Poštovanje, prije nekih dvije i pol godine dobila sam bakterijsku upalu pluća koja je tinjala skoro dva i pol mjeseca, a da itko nije znao od čega, par puta sam pregledana stetoskopom, pila tri vrste antibiotika smatralo se da je upala sinusa, grla, jaka prehlada i slično. Dizala sam se po dva puta noću da bi sjedila, jer ležeći nisam mogla disati, doslovno me hvatalo gušenje a isto i pri iskašljavanju.

Totalno sam se iscrpila, imunitet mi je potpuno oslabio. U kasnijom fazi, kada sam završila u bolnicu nisam mogla jesti, dobila sam temperaturu preko 41 koja se nije mogla nikako spustiti, primala sam svakodnevno infuzije i neke vitamine. Nitko nije znao protumačiti što se dogodilo. Imam djecu koji svi isto imaju problema sa disanjem, čestim šmrcanjem, suzenjem očiju i kašljem.

- Koliko dugo ćemo još slušati laži putem medija ako postoji slobodna energija i geofizičko oružje? Osvijestimo se već jednom i maknimo iz ovog robovlasništva.

- Молимо Вас да нам помогнете са вашим искуствима поводом запрашивања,наиме ми знамо д аје Хрватска запрашена првога дана Партнерства за мир,а касније се пројекат >>ОТВОРЕНО НЕБО>> пренио и на цијели Балкан.Ми смо због теме коју сте и ви покренули наишли на страшан ЗИД...и како даље,питамо се?!

- Javljam se u vezi tužbe protiv HR Vlade zbog chemtrails zaprašivanja. Vlada nam nikada nije odgovorila zbog čega nas zaprašuju, zašto je toliko aviona sa tragovima, što sve sadrže….dakle drže nas u neinformiranosti i čudom se svi čudimo, fotkamo, čitamo, a oni šute. Tražimo odgovore!!!….želimo čisto i plavo nebo za nas i buduće generacije!!!!

- Mama mi je dobila upalu pluća a svaki put kad padne kiša posli zaprašivanja susjeda mi pada u nesvjest zbog alergijske reakcije na kemijske supstance. ..

- Na području Pule i okolice svakodnevno se moze vidit zaprasivanje chemtrails, naravno imamo i mnoštvo fotografija koje dokazuju to

- Neki dan su zasuli sve oko sibenika puna 3 sata su spricali.. uvjek pred kisu zaspricaju da sve kisa spusti na tlo i ljude

- Postovani i mi u Bosni i hercegovini imamo problema zbog trovanja CHEMTRAILSOM stradaju disajni putevi, problemi s kozom, usima (culnim organima) zelucane tegobe i usjevi stradaju...srdacan pozdrav

- Eno ih u Glini na dobro cuvanom aerodromu ,,Americki marinci ,,tko dodje blizu moga bi zavrsit u polovnim organima u USA  ,,Kad ce ovce pocet demonstrirat'', ''truju dok mogu i manipuliraju ….samo su neki od maila koji nam svakodnevno pristižu i u kojima zabrinuti građani pitaju za savjet.

Agendu 21 potpisale su obje vlade, HDZ i SDP

Pretpostavljamo da je ''naša'' predsjednica, potpisala novu agendu - Agendu 2030 i opet u ime naroda koji to ''prihvaća''.  A nova Agenda 2030 na kojoj su UN-ovi zločinci radili 15 godina druga je faza uništenja konstrukta zvan bjelaštvo. 

iScreenshot 34

Kolinda, mičite više taj je*eni Haarp iz Hrvatske! Mičite i je*ene svinje koje nas iz neba stalno truju chemtrailsom. Jer, nismo ni skakavci ni štakori već normalni ljudi koji žele samo živjeti životom dostojna čovjeka.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: