Print this page
Osudite ove likove koji će za Soroseve novce sudjelovati u uništavanju Božjih zakona!
  • Posted
  • Read 2505 times

Osudite ove likove koji će za Soroseve novce sudjelovati u uništavanju Božjih zakona!

U nedjelju 25-og rujna Nova TV kreće sa trećom sezonom promoviranja rodne ideologije emisijom 'Tvoje lice zvuči poznato'

. Pozvali su publiku, kako kažu, da ne propuste najgledaniji show u kojem nastupaju pomno birani likovi kakvim Soros i ostale psihopate zamišljaju Novi svjetski poredak čiji je zajednički nazivnik: homoseksualnost, pedofilija, rodna ideologija, općenje sa životinjama, nemoral, alkohol, droga...

Urednik emisije, uvezeni Tomo in der Muhlen, polu Amerikanac polu Nijemac, će nadgledati transformiranje muškaraca u žene i obratno. Za lovu, odnosno promoviranje ovog svjetskog zla-rodne ideologije, izabrani su homoseksualac Matteo Cetinski, sponzoruša Lana Jurčević, Žanmari poznata po aferi sa pokojnim Đorđem Novkovićem koji je u Rovinju umro na njoj dok su vodili ljubav ali su to zataškali i ostali ništa moralniji ili pametniji koji sudjeluju u ovoj emisiji.

Dakle, za Soroseve škude rodnu ideologiju će promovirati: Damir Kedžo, Hana Hegedušić, Lana Jurčević, Filip Dizdar, Matteo Cetinski, Žanamari Perčić, Fil Tilen (Slaven Berić) i Ana Maras Harmander.

Da bi organizator prikrio pravi razlog emitiranja ove emisije sjetili su se da je provedu pod humanitarni karakter, pa je do sada čak 26 humanitarnih udruga primilo donacije Nove TV.

Osudimo aktere koji za novce promoviraju pošasti 21. stoljeća. To smo dužni zbog budućnosti djece koja se moraju odgajati u duhu 10. Božjih zapovijedi, a ne Sotonskih zakona.

Dijelite ovaj post neka svi vide tko su osobe koje vrijeđaju sve normalne ljude. Upozorili smo one koji sudjeluju u ovoj emisiji da se ne prave ludi kako ne znaju koji je cilj ove blasfemične emisije i da odustanu od nje jer ćemo ih preko svih medija maksimalno kompromitirati.

Isto poručujemo uredniku emisije kauboju Tomi in der Muhlenu da se vrati tamo odakle su ga smradovi poslali da truje zemlju koja je uvijek bila zemlja normalnih ljudi dok u nju nisu stigli tipovi poput njega i sličnih.

Prije tjedan dana milijun Meksikanaca je protestiralo zbog najave korumpiranog meksičkog predsjednika da će uvesti rodnu ideologiju. 

Pokažimo im da nismo budale i nepismeni Balkanci kakvim nas drže!

(5 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved