person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1583 times

Hasanbegović fašista! A što je onda Ignatiev gospodine Zuroff?

Zuroffa treba proglasiti personom non grata! Što je previše previše je. Neka se bavi svojim židovskim nacistom Noelom Ignatievim, a hrvatski pošteni narod neka ostavi na miru!


EFRAIM ZUROFF, ravnatelj centra Simon Wiesenthal, prošle godine pozvao je Vladu Republike Hrvatske da odmah smijeni ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, kojeg je u priopćenju izravno nazvao fašistom.

Sada se ponovno oglasio izjavivši kako se nova hrvatska Vlada mora suprotstaviti političarima koji pokušavaju rehabilitirati fašistički režim u Hrvatskoj tijekom Drugog svjetskog rata kazavši kako za Hasanbegovića 'ni u teoriji ne smije biti mjesta u vladi države članice EU-a.

Do kada ćemo slušati ovog lovca na naciste od kojih najmlađi ima preko 90 godina. Da ne bi ostali dužni ovom lažnom borcu na naciste Zuroffu ponovno ćemo objaviti izvorni govor uvaženog židovskog harvarskog profesora Noela Ignatieva koji kaže da bjelaštvo treba iskorijeniti.

Ako je Hasanbegović fašista onda je Noel Ignatiev bolesni nacista! Ovog Zuroffa, licemjera treba proglasiti osobom persona non grata.

Dekadama godina s cijelim nizom drugih židovskih javnih osoba na visokim položajima židovski profesor Noel Ignatiev otvoreno zagovara i propagira uništenje bijele rase.
Prema vlastitim riječima on i njegovi stavovi niti jednom nisu bili "politički cenzurirani". Dapače, Profesor Noel je čak i nagrađivan. Običan smrtnik ne može uopće pojmiti koliko iz njegovih riječi isijava mržnje.

Najbolja dijagnoza za ovakvu i slične osobe bio bi citat najliberalnijeg američkog ministra, propovjednika Harrya Emersona koji je rekao:
'Mrziti ljude i neistomišljenike je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora'.

Što je rekao uvaženi akademski profesor Židov Noel Ignatiev:

'Blelaštvo' je oblik rasnog potlačivanja. To je sigurno. To je pretpostavka mogućnosti nekakve podjele 'bjelaštva' od potlačivanja. No, to nije moguće. Ne može postojati bijela rasa bez fenomena bijelog supremacizma (bijele nadmoći). Ako ukinete ropstvo, ukinuli ste i robovlasnike. Na isti način ako ukinete rasno potlačivanje, ukinuli ste 'bjelaštvo'.

Izdaja 'bjelaštva' je lojalnost čovječanstva. Moji pogledi su prilično dobro prihvaćeni u akademskim krugovima. Legitimni su.
Ne bih mogao na osnovi ijednog primjera pokazati da su moji stavovi rezultirali političkom cenzurom. Za mene je 'bjelaštvo' identitet koji proizlazi isključivo iz tlačenja.

'Bjelaštvo' nije kultura, nije jezik, nije religija. To je jednostavno jedna tlačiteljska društvena kategorija.

'Crnaštvo' je identitet koji se plauzibilno argumentirano može prikazati nastalim iz otpora potlačivanju. Studij crnaca jeste studij jednog naroda koji se u otporu potlačivanju oblikovao. Zadatak je manjine tako povezati da se time skroz onemogući reproduciranje nasljedstva 'bjelaštva'.

Cilj i ideja uništenja bijele rase, kako danas izgleda, je toliko poželjna da je teško uopće povjerovati da će izazvati bilo kakvu opoziciju takvoj ideji, a da nije počinjena od 'bijelog supremacista'.

Da ne bi bilo zabune o tome. Mi namjeravamo i dalje udarati po mrtvim bijelim muškarcima, mi namjeravamo i dalje udarati po živim bijelim muškarcima i mi namjeravamo i dalje udarati po bijelim ženama također, sve dok društveni konstrukt poznat kao 'bijela rasa' ne bude uništena. Ne dekonstruirana , nego UNIŠTENA! Dokle god bijela rasa postoji, svi pokreti protiv rasizma su osuđeni na propast'.

'Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima! Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'!
Prof. Noel Ignatiev , Inteview za 'Harvard magazine' rujan 2002.

https://www.facebook.com/vijestibezcenzu…/…/575724909262514/ video snimak govora Ignatieva blokiran je u travnju ove godine!

Eto sad znamo što naši prijatelji Židovi misle o nama Kršćanima. Je li i chemtrails i GMO spadaju u ta Ignatieva 'sva raspoloživa sredstva'?

Zato naši 'domoljubni' političari vole pohoditi prijatelje Židove u Izraelu, kako bi nakon toga vidjeli ustaške zmije.

U jednome profesoru Ignatiev ima pravo. Kada pomislimo na naše političare… Mesića, Josipovića, Bajića, Pupovca, Pusiće, Teršeličku, Kosoricu, Šeksa, Šukera, Radmana, Sanadera, Stazića, Budimira, Puhovskog, Frljića…. uistinu, 'bjelaštvo' treba uništiti svim sredstvima.

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: