person_outline
search
hrendeitpt
Ovo su kleptomani, patološki lažljivci, licemjeri, narkomani, hijene...čast iznimkama!
ovo su egzekutori ili ubojice (čast iznimkama) hrvatskog naroda.. naravno i glavni mediji koji ih pokrivaju
  • Posted
  • Read 24135 times

Ovo su kleptomani, patološki lažljivci, licemjeri, narkomani, hijene...čast iznimkama!

Ovo su zapravo gremijevi - Rothschildovi zastupnici koje je bivša zastupnica Mirela Holly nazvala: kleptomani, patološki lažljivci, licemjeri, narkomani, kajmani, hijene, pajdosi s psihijatrije...Bože sačuvaj tko nas zastupa!

Ustav RH kaže da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. No, Šeks nam je pokazao i dokazao da vlast ne proizlazi iz naroda i ne pripada narodu već pripada nama nepoznatim političkim gremijima iz Europe ili Svijeta koji donose zakone po kojima se trebamo vladati.

S kojim pravom nam netko izvan naše države može donositi Zakone ako smo samostalna i neovisna država? Ustavna odluka o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske je najvažnija odluka o nezavisnosti Republike Hrvatske donesena 25. lipnja 1991. od strane Sabora i predstavlja ustavnopravni temelj samostalnosti i nezavisnosti hrvatske države, a za to se na referendumu, održanom 19. svibnja 1991. godine, izjasnilo 94,17% birača. Hrvatski birači nisu glasovali za Hrvatsku d.o.o.!

Budući da po Ustavu Republike Hrvatske odluka donesena na referendumu obvezuje sva državna tijela, Hrvatski sabor donio je 25. lipnja 1991. dvije značajne odluke:

• Deklaraciju o proglašenju suverene i samostalne Republike Hrvatske.
• Ustavnu odluku o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske.

Peđa Grbin, pravnik, visokog rasta i velikih ambicija, ali pravno limitiranih mogućnosti, pojašnjavao je televizijskim gledateljima kako smo se potpisom Lisabonskom ugovora odrekli neovisnosti što je notorna laž jer se prije potpisivanja Lisabonskog ugovora po Ustavu RH trebao održati narodni referendum, a nije se održao nego se održao nakon potpisivanja Lisabonskog ugovora.

Dakle, Šeksovi gremeji s tim Ugovorom mogu samo obrisati guzicu, a mi narod kao vlasnici Ustava možemo i moramo, ako neće pravosudni organi, uhititi Jadranku Kosor i Ivu Josipovića koji su protuustavno potpisali ovaj veleizdajnički čin ravan Rapalskom Ugovoru, uz napomenu da je protiv ovog veleizdajničkog HDZSDP dvojca podignuta Kaznena prijava koja u DORH-u kupi prašinu. 

Saborski zastupnici, koji svoje mandate godinama osiguravaju pomoću izbornih prijevara, i Šeksove izjave da se donose zakoni izvan Sabora, potpuno su nepotreban trošak i uz to oni porezne obveznike, za jedan-četrverogodišnji mandat koštaju, oko 500 milijuna kuna!

Da bi pokazali koliko je to novaca koristiti ćemo GfK-ovo istraživanje (vodeći europski istraživački centar za ispitivanje tržišta) koje kaže da je jedna četveročlana obitelj u Hrvatskoj prošle godine raspolagala sa mjesečnim prihodom od 6.300 kuna. GfK također navodi da 76% kućanstva ima niže prihode od potrebnih. Kada 500 milijuna, koliko nas koštaju gremijevi zastupnici, podijelimo sa 6.300 kuna dobijemo 1654 obitelji ili 6.116 usta koje bi se mogle prehraniti četiri godine. 

Prisjetimo se i zastupničke svečane prisege:

''Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske''.

20180117 160037

Koji licemjeri i ljudski šljam sjedi u hrvatskom saboru!?

Hoćete li poštivati ono što ste presegli, poništiti Lisabonski ugovor i izvaditi nas iz cionističke EU tvorevine ili ćemo vas i mi ubuduće etiketirati kako što vas je etiketirala vaša bivša kolegica Mirela Holly, citramo: ''Kleptomani, patološki lažljivci, licemjeri, poslušnici, pajdosi s psihijatrije, tu i tamo dobar lik…ništa novo u Saboru''.

Logičan zaključak svakog normalnog čovjeka je da trebamo izađi iz EU. Ako zastupnici neće, ukinimo (vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu) nepotreban hrvatski sabor koji ne služi hrvatskom narodu već njegovom neprijatelju - cionističkoj EU tvorevini ili Šeksovim gremijima.

Zastupnici, ako niste od svega nabrojenog, poništite protuustavno potpisan Lisabonski ugovor i vadite nas iz Rothschildove sotonske prčije tzv. EU!

Da ne kažu da nisu pročitali

udruga

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

'Poštovani dobar vam dan, sa vašeg portala nemoguće je otvoriti linkove koje ste naznačili jer su blokirani. Preko Googlea sam otvorio link www.itccs.org, nizozemski, talijanski, španjolski i mađarski. Bilo bi dobro da na vašem portalu prevedete video svjedočenje g. Maria van Blijenborghsa od 10.9.2014. (traje oko 5 minuta) u kojem svjedoči o ubojstvima djece u Belgiji i Nizozemskoj u obredne svrhe. Naime, mnogi vjernici ne govore strane jezike. Također bi bilo dobro da sa gore navedenog linka objavite podrobnije informacije o slučaju pape Franje kao i izjave svjetskih političara kao što je npr. Putin koji kaže kako papa Franjo nije božji čovjek. Vaš tekst sam preko mojeg Facebooka proslijedio prijateljima'.

Srdačan pozdrav, H. M. mag.iur. Varaždin

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – YU političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa svih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(34 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: