person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4357 times

FIFA i IFAB zahtijevaju da igrači na kopačkama nose podvezice u duginim bojama! Ne vidi se kraja LGBTQ ludilu!

Igrače treba ocjenjivati prema njihovim nogometnim vještinama, a ne po njihovim političkim, ideološkim ili vjerskim opredjeljenjima. To govore i nogometna pravila koja se trebaju jednako primjenjivati na sve sudionike u nogometu: Na opremi se ne smiju prikazivati bilo kakvi politički, vjerski ili osobni slogani, izjave ili slike.

U Engleskoj igrači na svojim kopačkama nose vezice u bojama koje simboliziraju LGBTIQ ideologiju. Postavljaju se i kutne zastavice u duginim bojama.

U ovim slučajevima u kojima se zahtijeva nošenje LGBTIQ simbola krše se FIFA i IFAB dužni su osigurati da se igrače ocjenjuje prema njihovim nogometnim vještinama, a ne po njihovim političkim, ideološkim ili vjerskim opredjeljenjima. To govore i nogometna pravila koja se trebaju jednako primjenjivati na sve sudionike u nogometu: Na opremi se ne smiju prikazivati bilo kakvi politički, vjerski ili osobni slogani, izjave ili slike.

-ova pravila, koja zabranjuju političke, osobne i vjerske simbole na terenu.

Neprijateljstvo velikog dijela medija kao i napadi aktivističkih skupina ( najbolje se može vidjeti aktivističko ludilo na Naslovnici) na igrače koji ne žele nositi LGBTIQ oznake na terenu su vrlo uznemirujući jer igrače, koji izraze nezadovoljstvo zbog nametanja ideoloških simbola, stavljaju u položaj da o njihovoj karijeri odlučuje ideologija umjesto njihovih profesionalnih vještina.

To je bio slučaj s mladom Jaeleneom Hinkle, profesionalnom nogometašicom koja nije željela nositi LGBTIQ oznake na svom dresu. Zbog toga od 2017. nije igrala za američku reprezentaciju. Njena bivša suigračica Ashlyn Harris joj je u lipnju ove godine poručila kako se 'nikad ne bi uklopila u tim niti u ono za što se u timu bore'.

A žestoko su se obrušili je i mladog hrvatskog reprezentativca Josipa Brekala koji je odbio nositi trake u duginim bojama koje su te sezone trebali nositi svi kapetani Wolfsburga, kluba za kojeg igra?

FIFA i IFAB dužni su osigurati da se igrače ocjenjuje prema njihovim nogometnim vještinama, a ne po njihovim političkim, ideološkim ili vjerskim opredjeljenjima. To govore i nogometna pravila koja se trebaju jednako primjenjivati na sve sudionike u nogometu: Na opremi se ne smiju prikazivati bilo kakvi politički, vjerski ili osobni slogani, izjave ili slike.

Zato tražimo od FIFA-e i IFAB-a da u prvom redu oni igraju pošteno prema svim igračima. Da drže kontorverzne političke simbole izvan nogometa, jer oni ne pripadaju na teren i opremu igrača:

Recite FIFA-i nek igra pošteno i poštuje vlastita pravila:

citizengo.org/hr/pc/173171-fifa-igrajte-posteno (odmah su židocionisti blokirali ovaj link)

https://www.citizengo.org/hr/pc/173171-fifa-igrajte-posteno?dr=4293553::abbea243e8edfc17e0ea1dc19bf8ac0b&utm_source=em&utm_medium=e-mail&utm_content=em_link1&utm_campaign=launch&mkt_tok=eyJpIjoiTURka1pEYzNaR1psTVdWayIsInQiOiJ5QzB1bGVCWDhvZTQ5YTQyZEtqbDhpd29PNE1MN0FYQXNaclduVlV0UkIxSHBqWGhWcXZqRkcwdmIyWUlQa0dWWnJqSWlJS0lleVhaY3FJM3c4YTBpSWNXS0luK1ZnMWFrVXFRclJNejJuU25FY2NOdTNrMUJBeExDZkdlNnBEZiJ9

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: