person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6997 times

Više od 500 građana prijavilo se za tužbu protiv vlade!

Od svih 'hrvatskih' stranaka koje se nude na ovim izborima samo nam se za pravnu pomoć ponudila stranka Pokret ZAJEDNO! Eto toliko o hrvatskim domoljubnim, narodnim, vjerodostojnim, domovinskim ili kako se već zovu, strankama.


Zaprašivanje je zločinačka logistička operacija gigantskih razmjera i veoma skupa! No, najveća greška je šutjeti i ponašati se kao da se ništa ne događa. Itekako se događa i to uz blagoslov Kaptola, naših predsjednika, Mesića, Josipovića, Kolinde G.Kitarović, premijera Sanadera, Kosor, Milanovića i Oreškovića. Svi oni su najobičniji zločinci koje treba procesuirati i osuditi.

Pokrenuli smo i tužbu protiv istih. Javilo nam se više od 500 građana sa podacima za zajedničku tužbu. Javljajte te se i dalje. 4 tisuće Šveđana je tužilo švedsku vladu zbog zaprašivanja chemtrailsom.

Od svih 'hrvatskih' stranaka koje nam nude ' med i mlijeko' na ovim izborima samo nam se za pravnu pomoć ponudila stranka Pokret ZAJEDNO i koalicija NEMA PRODAJE!

Eto toliko o hrvatskim domoljubnim, narodnim, vjerodostojnim, domovinskim ili kako se već zovu, strankama.

Zašto nas zaprašuju?

Razlozi zaprašivanja chemtrailsom su:
– Blokiranje sunčevog zračenja:
standardni razlog, koji poturaju tupanima ili korumpiranim političarima, tj. svjetskim vladama. Pravdaju se kako je potrebno zaustaviti globalno zagrijavanje.
Blokiranje sunčevog zračenja smanjenje sunčeve svjetlosti na cijeloj planeti i tako na prikriven način umnogome umanjuje prinose. Tako se umjetno izazivaju krize u snabdijevanju hranom, a ljudi se dovode na ivicu gladi (depopulacija). To je ujedno i razlog nestajanja pčela.

– Pregrijavanje atmosfere:
za izazivanje kontroliranih potresa i uragana (npr. uragan Katrina u New Orleansu) atmosfera mora biti elektro-provodljivija, kako bi sistemi poput HAARP-a mogli izvoditi svoja 'čuda'. Zato produkti zaprašivanja u svom sastavu, između ostalog, sadrže i barij i aluminij koji atmosferu čine provodljivijom.

– Narušavanje zdravlja:
sporedni efekt zaprašivanja je opterećenost i slabljenje čovjekovog imunološkog sustava. Stariji i oni sa slabijim zdravljem će u ovom slučaju umirati mnogo ranije i svako narušavanje zdravlja, pa i ono najmanje, za njih može da ima fatalan ishod.

– Promjena vremenskih uslova:
Već smo govorili da Haarpovi u Hrvatskoj mijenjaju vrijeme , asve u svrhu uništavanje prinosa domaćeg prirodnog sjemena, a poticanje rasta GMO sjemena.

– Rasprostiranje nano-vlakana:
Za sveopće smještanje BioAPI-ja (nano-robota) u svakoga, moraju rasijavati nano-vlakna. Takva vlakna nije moguće unijeti u organizam čovjeka putem hrane ili na neki drugi način jer bi trajalo beskonačno dugo da se obuhvati sva populacija. Jednostavnije je ljude zaprašiti kao insekte, a pošto se to dešava svima, lako se nalaze opravdanja i izgovori na globalnom nivou.

Svakodnevno zaprašivanje chemtrailsom izvodi CIA uz dozvolu naše predsjednice, premijera i ministra obrane.

Zašto su mnogi građani i dale pasivni ( glavni mediji ne smiju pisati o ovim temama jer su u službi ili jugoslavenskih orjunaša ili židova Hazara koji ih i financiraju), uistinu ne znamo.

Na izborima 11.-og možemo puno napraviti ako damo glas onima koji nam žele pomoći. Mi smo se javno izjasnili da podržavamo koaliciju NEMA PRODAJE i program Pokreta ZAJEDNO čija 'Strategija razvoja Hrvatske' nudi konkretno i lako ostvarivo rješenje. Oni godinama upozoravaju što će nam se dogoditi i događa se. Ponudili su i pravnu pomoć svima nama koji ćemo ustati tužbom protiv zločinaca koji su dozvolili trovanje građana i poljoprivrednog zemljišta.

Zato im dajmo povjerenje jer glavni mediji ih potpuno cenzuriraju! Naš glas njima glas je i za nas!

(14 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: