person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4991 times

Kako dobro glume neprijatelje! Baš smo glup i naivan narod!

U nedjelju, 11. rujna imamo, možda i posljednju priliku, pokazati i dokazati da nismo toliko glup narod koliko oni misle!


Igrokaz HDZ-a i SDP-a odavno je provaljen, ali još nije stigao do moždanih vijuga svih građana Hrvatske! Istina, oni dogovorno i varaju na izborima i to čak u 90 gradova i 251 općinu (zato je Mesić sa 2% popularnosti postao predsjednik) kako bi se održali na vlasti. Nažalost velika većina građana i dalje 'pije' ono što im serviraju glavni elektronski i tiskani mediji.
HDZ i SDP točno rade po uputama privatnih bankara Goldman Sacsha, MMF-a i CIA-e koja je batina i koja ih štiti.

No, istina je samo jedna, svi smo prevareni od orjunaške komunističke partije i njenih ćelija HDZ-a i SDP-a!

Koliko god pišemo, ljudi nikako da shvate da su naša djeca postala vlasništvo države koja zadužuje naše rodne listove bez mandata koji se dobiva referendumom. Oni sa svojim partijskim drugovima dijele novac, a nama 'stoci sitnog zuba' ostavljaju dugove sa 150 puta skupljim novcem privatnih bankara i sa krajnjim ciljem, kako piše u AGENDI 21 koju su obje vlade potpisale, otimanjem domova za sitne dugove!?

Isti onaj scenarij koji je radila CIA sa lokalnim korumpiranim političarima u Čileu ponovljen je u Hrvatskoj i u svim zemljama gdje su se oni pojavili kao zaštitnici od 'neprijatelja' kojeg su izmislili i kojeg financiraju.

Naša predsjednica koja 'mrzi' Milanovića ( vidi se na slici) i obrnuto, vodila je pregovore sa EU u ime HDZ-a i SDP-a , odnosno u ime komunističke partije!
Na parlamentarnim izborima 2003. godine izabrana je za zastupnicu u Hrvatskom saboru, 23. prosinca 2003. imenovana je ministricom europskih integracija, a 18. siječnja 2005. godine postaje voditeljica Državnog izaslanstva za pregovore o pristupanju Europskoj uniji (pregovarački tim).

Spajanjem Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva europskih integracija imenovana je ministricom vanjskih poslova i europskih integracija. Na dužnosti ministrice ostala je do 12. siječnja 2008. godine. Za vrijeme njezinog mandata Republika Hrvatska započela je pregovore za članstvo u EU. Ona je u tišini odigrala svoju 'rolu', a igra je i sada.

O 14 trilijardi dolara duga Europske unije, koja nije ni država, što znači da ugovori RH i EU nisu međudržavni dokumenti, nema smisla govoriti kao ni o štetama koje trpi hrvatski narod. Uz to imamo i vladavinu lopova koja pomaže da državu muze Goldman Sachs, JP Morgan i druge bjelosvjetske hohštaplerske korporacije koje su obećale da će 200 obitelji u Hrvatskoj biti milijarderi i milijunaši, a njihova poslušna ergela od 14.000 komunista bogato zbrinuta ( to smo vidjeli po otkrivenim računima na bankama).
Svi smo zaboravili da je 130.000 komunista sastavni dio članova HDZ-a i SDP-a.

Komunistički kadrovi uništili su 5000 milijardi eura dobiti da bi opljačkali par stotina miliona eura za sebe ?
JNA je uništila Hrvatsku, a njeni kadrovi u HDZ-u, SDP-u i njihovim koalicijama su je opljačkali sa ciljem da 90% srednjeg sloja postane statistička sirotinja i da se na kraju igrokaza svim tim ljudima otmu domovi i strpa ih se u hot spot.

Puno smo pisali o AGENDI 21, koju su bez mandata naroda potpisale obje veleizdajničke vlade, a u kojoj stoje tri osnovna cilja kojih se sve države potpisnice moraju pridržavati:

1. ekonomskim alatima bankrotirati stanovništvo i lišiti ga svih vlasništva,
2. nakon bankrota, slijedi oduzimanje svih ljudskih prava stanovništvu,
3. depopulacija stanovništva, zaustavljanje rasta stanovništva sa ciljem smanjena populacije do 2050. godine na 3,5 milijarde ljudi.

Hrvatska je opljačkana na isti način, kako je su opljačkane sve zemlje u kojima se rukovodstvo prodalo, odnosno prihvatilo sluganstvo u zamjenu za osobno bogaćenje.

'Mržnja' Kolinde i Milanovića (vidi se na slici) kao i SDP-ovaca i HDZ-ovaca, najbolje se vidjela kada su imenovali svoje zajedničke suce u Ustavni sud kojemu je jedina svrha i funkcija štititi crveno-plave kriminalce i veleizdajnike.

U nedjelju, 11. rujna imamo, možda i posljednju priliku, pokazati i dokazati da nismo toliko glup narod koliko oni misle!

Istinom protiv laži

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: