person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 10359 times

Korumpirani zastupnici šute, a znaju da se građani truju GMO-om i chemtrailsom!

Unatoč godinama sve brojnijih dokaza da 'najpopularniji' herbicid na svijetu Glifosat uzrokuje brojne teške bolesti kod ljudi, Europska komisija nedavno je još jednom odlučila ne zabraniti ga. Hrvatska vlada je pritom jedna od rijetkih koja ga u tome i podržava.

Monsanto to može zahvaliti u prvom redu Zoranu Milanoviću i ostalim našim europarlamentarcima , Piculi, Stieru, Jakovčiću, Mimici, Borozan, Radošu , Tomašić …., Marijana Petir je jedina europarlamentarka koja im se suprostavlja, zato je konstantna meta hrvatskih orjunaških i žido medija.

Rak, Alzehemerova bolest, ALS….samo su neke od najtežih bolesti kao posljedice glifosata . Monsanto je glifosat patentirao 1970, a kompanija je svjetski postala 'slavna' i po DDT- agentu ikoji su upotrebljavali u ratu protiv Vijetnamaca. Glifosata se godišnje proizvede oko 650.000 tona što je više nego svih ostalih svjetskih herbicida zajedno.

Svoje brzo širenje svjetskim tržištem zahvaljuje tome što su mnoge GMO poljoprivredne kulture prilagođene tako da budu otporne baš na njega. Koliko glifosata unosimo u tijelo kroz hranu, pokazuje istraživanje iz 2013., koje je za Friends oft he Earth ( FoE) proveo Medicinski laboratorij u Bremenu nad građanima 18 članica EU.

Glifosat je otkriven u urinu u čak 40% stanovnika Hrvatske i to u koncentracijama između pet i 20 puta višima od onih koje su dopuštene za pitku vodu. Analizirani su samo stanovnici gradova pa je samim tim stanje još više zabrinjavajuće.

Oni u sebi imaju glifosat unosom kroz hranu i vodu, a to možemo zahvaliti Zoranu Milanoviću i Ivi Sanaderu. Milanović je 2012.- te godine izmijenio Uredbu o obveznom označavanju GMO-a na proizvodima tako da i ne znamo da jedemo GMO proizvode uvezene iz Argentine i drugih kontaminiranih područja.

Što se tiče vode poznato je da je Ivo Sanader dozvolio Amerikancima snimanje svih naših izvorišta voda. Potpuno je jasno i zašto!

Eugen Vuković iz Zelene akcije, podružnice FoE, objasnio je da je glifosat toliko snažan herbicid da ubija korov i biljku koju želimo uzgojiti pa se upotrebljava prije ili nakon sijanja te ostaje u tlu. Još je gore što ga se koristi i pri berbi, kako bi se biljke posušile, a pokupili plodovi na kojima ostaje herbicid.

Najgore stanje je u Argentini gdje je sa 200 milijuna litara glifosata poprskano polovica obradivog tla. Zaredali su izvještaji o velikom pojačanju spontanih pobačaja karcinoma i deformiteta novorođenčadi i o tome smo pisali.

Najtragičnije od svega je što baš iz Argentine najviše uvozimo hrane preko Todorića kao najvećeg i glavnog Monsantov partnera na Balkanu. Tu hranu konzumiraju, kako građani Hrvatske tako i građani svih ostalih država bivše države.

Mnogi znanstvenici su u svojim studijima dokazali da su 'štetnosti' glifosata lažirane i da je sam naručitelj studija bio Monsanto. Glifosat je veliki biznis koji donosi godišnju zaradu preko 7 milijardi dolara. Potpuno je jasno da je lako sa toliko novaca plaćati vlade i europarlamentarce koji će izglasati sve što im se servira na stol.

Znaju li supruge i djeca naših političara što im muževi odobravaju? O chemtrailsu, s kojim nas iz zraka praše i truju a vlada i predsjednica šute, pisali smo i pripremamo tužbu.

Na slici se najbolje vidi kako se u majci razvija zdravo djete, a kako se razvija kontaminirano GMO-om i chemtrailsom! Već smo objavili potresne slike djece iz Argentine!

Potpuno je jasno zašto se iseljavaju vrijedni Slavonci iz žitnice Europe koja je nekada hranila cijelu Jugoslaviju. Oni danas odlaze trbuhom za kruhom jer poticaji iz EU-a završavaju u džepovima Milanovića, Sanadera, Jakovine, Čobankovića i sličnih političkih hohštaplera!?

Prokleti bili svi političari koji znate da se građane truju chemtrailsom i GMO-om, a šutite!

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: