person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 24523 times

Njemačka se sprema za veliki rat u Europi! Započela mobilizacija liječnika!

Budale ostavite se oružja, otkažite poslušnost frustriranim ženama. Neka Merkelica , Kolinda, May, Hillary… uzmu puške i krenu na Ukrajinu, Siriju ili gdje već planiraju NATO snage!


Njemačka vlada se priprema za veliki rat u Europi, šaljući potajno naređenja za novačenje i mobilizaciju liječnicima koji se moraju javiti na dužnost uz napomenu da nikome ne smiju pričati o tome.
Dva liječnika su otkrila da su dobili naloge za početak vojne službe.
Nalozi su došli nakon što je vlada upozorila građane da počnu spremati zalihe hrane i vode u slučaju nužde 'koja prijeti našem postojanju.'

Thedailysheeple.com je izvijestio da je dva dana kasnije Češka također rekla svojim građanima da se pripreme na najgore.
Nekoliko dana kasnije i vlada Finske je obavijestila svoje građane kroz vijeća lokalne samouprave da počnu spremati zalihe hrane i vode, kako bi se pripremili na nešto loše.

U ponedjeljak 29.8 Rusija je mobilizirala vojnike u pričuvni sastav po prvi put nakon invazije na Čehoslovačku 1968., oko 80 motornih brigada, 10 tenkovskih, 30 motorno oružanih, 20 artiljerijskih i 20 drugih brigada podrške. Dakle, oko 300.000 ljudi.
Većina mobilizacije je opisana od službenika Pentagona kao zastrašujuća.

Strah od veličina mobilizacija može značiti sve gore navedeno.
Rusija je također mobilizirala divizije iz narodne garde, a NAF je povećao svoje rezerve sa 35.000 na 95.000. Kad se sve to zbroji Rusija i saveznici sada imaju trenutno ukupno oko pola milijuna spremnih na akciju na potencijalnim ratištima Ukrajini, Baltičkim zemljama i Poljskoj.

Iz ruskog Ministarstva obrane priopćavaju da će biti provedena opća vojna obveza građana iz rezervnog sastava i formiranja vojnih jedinica teritorijalne obrane u južnoj i središnjoj vojnoj oblasti i Sjevernoj floti.
Terenski uredi banke Rusije će po prvi put dislocirati svoje sigurnosti postrojbe. Osim toga, brojna poduzeća vojno-industrijskog kompleksa na jugu Rusije će testirati spremnosti za obavljanje poslova za nabavu i popravak oružja vojske i specijalne opreme.

Ovaj poziv za novačenje i vojne vježbe je gotovo bez presedana. Nikad nisu pozivali u vojnu rezervu-ni za Krim, ni za Gruziju, čak ni za Čečeniju.
Prema skali ovo je najsličnije mobilizaciju za invaziju na Čehoslovačku 1968.

Koliko čovjek u 21. stoljeću mora biti glup da posluša jednu frustriranu 'ružnu debelu kravu', kako je jednom 'počastio' Merkelicu Silvio Berlusconi, uzme oružje, ostavi svoju obitelj i krene ratovati u tuđu nepoznatu zemlju za nečije bolesne interese?

Nažalost takvih budala ima i u Hrvatskoj koji će, zahvaljujući našoj sve debljoj predsjednici, također uzeti oružje, ostaviti obitelj i krenuti u tuđu zemlju ratovati za ciljeve istih psihopata.

Budale ostavite se oružja, otkažite poslušnost frustriranim ženama koje su tko zna na čemu. Neka Merkelica, Kolinda, May, Hillary ... uzmu puške i krenu na Ukrajinu, Siriju ili gdje već planira NATO!

Izvor: Novi svjetski poredak.com

(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: