person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2104 times

DIP NALOŽIO JUTARNJEM DA ISPRAVI NEPRAVDU PREMA POKRETU ZAJEDNO!

Ana Lovrin, potpredsjednica DIP-a, poslala službenu obavijest glavnom uredniku Jutarnjem lista da ispravi štetu koju je učinio stranci Pokret ZAJEDNO, članu koalicije NEMA PRODAJE.

Jučer smo objavili tekst kako je Jutarnji list u svom svakodnevnom izvještavanju rejtinga stranaka iz Koalicije NEMA PRODAJE, koju sačinjavaju Pokret ZAJEDNO, ORAH, Slobodna Hrvatska i NL Stipe Petrina, izbacio najvažnijeg koalicijskog partnera Pokret ZAJEDNO čiji je ekonomski strateg Karino Hromin Sturm u svom programu najavio poništenje nezakonite pretvorbe, vraćanje pravnog i financijskog suvereniteta Hrvatskoj, vraćanje izvlaštenog HNB-a, otkaz MMF-u, trenutnu deblokadu ovršnih računa građana, NE oduzimanju jedinog doma i ulaganje u proizvodnju.

Naravno da se taj program nimalo ne sviđa HDZ-u i SDP-u pa se krenulo na sve moguće načine marginalizirati i eutanizirati Pokret ZAJEDNO u tiskanim i elektronskim medijima. Postupak Jutarnjeg lista je najobičniji dilentatizam koji će imati za posljedicu tužbu Pokreta ZAJEDNO zbog svih onih koji su se nesebično uključili u volontiranje Pokreta ZAJEDNO.

Pokret ZAJEDNO nema sredstava i medije kao ove dvije kriminalne stranke koji odlučuju o kome će pisati mediji, ali ima vrijedne volontere i program koji se mora provesti da bi se izašlo iz dužničkog ropstva.

Za laži koje glavni HDZSDP mediji serviraju građanima poput… 'Hrvatska je u skupini zemalja Europske unije s najvišim padom stope nezaposlenosti na godišnjoj razini'… 'Rast hrvatskog gospodarstva u drugom tromjesečju ove godine premašio je prosječni rast u 28 zemalja članica EU-u'…'Najnoviji podaci DZS-a o rastu BDP-a od 2,8% potvrda su nastavka gospodarskog oporavka', ističu analitičari, morati će netko kad-tad odgovarati.

Naravno da je pad nezaposlenosti u Hrvatskoj najviši kada ih se više od 200 tisuća 'skinulo' sa Zavoda za zapošljavanje jer je otišlo 'trbuhom za kruhom'.

Sve ih manje radi, a BDP raste! Zanimljivo BDP uvijek najviše naraste pred izbore!

Hrvatska je malo svjetsko čudo, a još su čudniji građani koji godinama gutaju ovaj HDZSDP čušpajz. Srećom mnogi nemaju što povratiti osim želučane kiseline.

Birači zaustavite ovo HDZSDP ludilo, dajte svoj glas svima samo ne njima, dajte svoj glas Koaliciji NEMA PRODAJE jer ima program za vas i sve nas.

Jedino tako zločinci mogu početi odgovarati za svoje dugogodišnje veleizdajničke i kriminalne radnje!

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: