person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2820 times

JUTARNJI LIST IZ KOALICIJE 'NEMA PRODAJE' IZBACIO 'POKRET ZAJEDNO'!?


Jutarnji List svakodnevno izvještava o rejtingu koalicija i stranaka. Nažalost, Jutarnji list se i dalje dobro čita, samim tim dobrim dijelom formira mišljenje javnosti kojima nisu poznate zakulisne uredničke igre koje rade urednici po uputama vlasnika. Tako su u svom svakodnevnom izvještavanju rejtinga stranaka iz Koalicije NEMA PRODAJE, koju sačinjavaju Pokret ZAJEDNO, ORAH, Slobodna Hrvatska i NL Stipe Petrina, izbacili najvažnijeg koalicijskog partnera Pokret ZAJEDNO čiji je ekonomski strateg Karino Hromin Sturm u svom programu decidirano najavio poništenje nezakonite pretvorbe, vraćanje pravnog i financijskog suvereniteta Hrvatskoj, vraćanje izvlaštenog HNB-a, otkaz MMF-u, trenutnu deblokadu ovršnih računa građana i ulaganje u proizvodnju.

Nakon višekratnog upozorenja redakciji Jutarnjeg Lista na neobjavljivanje pune liste Koalicije NEMA PRODAJE iz redakcije Jutarnjeg Lista nije stigao nikakav odgovor. Telefonski se razgovaralo sa tajnicom glavnog urednika gospođom Meri, koja je rekla da su urednici na godišnjem odmoru.

Kako novina izlazi svakodnevno i postoje dežurni urednici i zamjenici. Jasno je o čemu se radi.
Poslat je prigovor DIP-u a odgovor će, ni tamo se ne javljaju na telefon, doći kada prođu izbori.

Ne radi to samo Jutarnji. Nakon press konferencija Koalicije NEMA PRODAJE i oduševljenja novinara koji korektno napišu izvještaj dolazi do hladnog tuša, nekoliko novinara nam je potvrdilo uz zamolbu da ne navodimo njihova imena, u montaži rezanja bitnog, a emitiranja nebitnog.

I tako režimski, orjunaški i žido mediji rade godinama. Nije to bolja Hrvatska. To je gora Hrvatska!

Birači, kaznite sve one koji vas sustavno godinama pljačkaju i uništavaju zahvaljujući upravo medijima kao što je Jutarnji i slični njemu.

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: