person_outline
search
hrendeitpt
HDZ i lažna oporba SDP, sluganski rade za tri grada-države: Vatikan, London, Washington i nemaju nikakve veze s hrvatskim narodom!
Uigrani cionistički tripl
Dinko Bartulović Dinko Bartulović
  • Posted
  • Read 13457 times

HDZ i lažna oporba SDP, sluganski rade za tri grada-države: Vatikan, London, Washington i nemaju nikakve veze s hrvatskim narodom!

Kako je Amerika kolonija Engleske kraljice-majke, kao i mnoge druge kolonije, pitanje svih pitanja je što je zapravo Amerika ?

Sila koja vlada svijetom ili pudlica sa dugim zubima engleske kraljice, koja putem daljinskog upravljača odrađuje poslove u ime i za svoj račun, odmara u sjeni, ima mir, a sav pritisak njezine politike preuzima Washington DC? Mnogi analitičari vladavine svijetom, jasno govore da svijetom, vladaju tri grada-države, a da ta tri grada-države imaju prepoznatljive jednakosti. Tri grada daju Trilateralnu komisiju, odnosno svima poznatu TRILATERALU koja je niži oblik organizacije iznad koje se nalazi Komitet 300, odnosno 13 bogatih obitelji, a na vrhu piramide je Kraljica majka!

Dakle:

1.GRAD-DRŽAVA LONDON – UPRAVLJA NOVCEM SVIJETA!

'City' poznat kao kvadratna milja ili 677 hektara u centru Londona je država-grad koja ne plaća porez, ima svoje sudove, svoju zastavu i svoju privatnu policiju. Tu se nalazi Bank of England (BOE), odnosno Centralna banka Engleske, po čijem modelu funkcioniraju sve Centralne banke svijeta udružene u BIS ili Banku za međunarodna poravnanja,a sve u vlasništvu istog mandatora! BOE ili Bank of England je privatno vlasništvo.

Britanski Parlament nema nadležnosti nad njom, tako da je BOE ustvari neovisna svjetska sila.Lloyds of London (osiguranje), LSE (London Stock Exchange – burza), medijske kuće, uredi svih banaka Velike Britanije i uredi 385 međunarodnih banaka i 70 banaka SAD-a nalaze se u tom malom prostoru.

2.GRAD-DRŽAVA VATIKAN - UPRAVLJA RELIGIJOM!

Vjera u Boga nije gomilanje bogatstva, ona je čista suprotnost ? Osobno sam vjernik, da ne bi bilo zabune. Vlasništva Vatikana, uključuju masivne investicije Rothschild Uk, France and U.S, milijarde dionica tvrtki vezanih za naftu i oružje, kao što su Shell, GE (General Electric), Bethlehem Steel. Vatikan je najveći vlasnik na svijetu privatnih posjeda i zlatnih rezervi koje su pohranjene u BOE ili Bank of England, odnosno Centralnoj banci Engleske i u centralnoj banci SAD, Federal reserve bank (FED).

Papa Franjo može nositi i srebrni i drveni križ, ali bogatstvo Vatikana nemoguće je izračunati, jer nikada nije provedena revizija, no smatra se da je Vatikan najbogatija korporacija svijeta. Isus je bio najsiromašniji od svih siromaha, a Vatikan koji predstavlja njegovu crkvu na planeti zemlji je najbogatiji od najbogatijih ?

3. GRAD-DRŽAVA WASHINGTON - UPRAVLJA NATO-om!

Zastava Washington District od Columbia ima tri crvene zvijezde. Jednu zvijezdu za svaki grad - državu koje vladaju svijetom i svim vladama svijeta. Ovakva vladavina svijetom vrši se kroz ekonomsku vladavinu koja je centralna i najbitnija za koju je zadužen City of London.

Da zaključimo:

Vjerska vladavina odvija se putem Vatikana, novčana vladavina putem City of London, a vojna vladavina svijetom odvija se putem Washington DC-a. Pravna konstitucija 'DC' ili DISTRICT OF COLUMBIA, 'operira' putem Rimskog zakona poznatog kao 'LEX FORI' i nema nikakve podudarnosti sa Ustavom SAD.

Osim što su osigurali nastavak kontrole novca i opstanak države City of London. bankari su omogućili BREXIT-om nastavak izmišljene krize koja ima za cilj bankrotirati sve ljude, oteti sva vlasništva ljudi, poubijati ljude chemtarilsom i GMO hranom i na kraju čipirati 'žigom zvijeri', jer tko odbije čip dobiti će novčanu kaznu a kako će se na čipu nalaziti digitalni novac, tko odbije čip ostati će i bez novca. Činom čipiranja ljudi će svoje tijelo i dušu predati korporacijama, bankarima i njihovim državama. 

 2ef6807efcb2871c2dcc 1

Dobro su odradili gremijevu predstavu za javnost 

Danas je svima jasno za koga rade HDZ i SDP i njihove koalicije ?

Oni rade za tri grada - države, za Vatikan, London i Washington!

Za Hrvatsku i njene građane NE! Hrvate su opljačkali, osiromašili, ostavili bez posla i budućnosti i zadužili njihovu djecu!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama kako bi nas učinili neozbiljnima! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(20 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: