person_outline
search
hrendeitpt
Domazet Lošo Domazet Lošo
  • Posted
  • Read 1064 times

Domazet Lošo: NATO je sredstvo za Anglosasku okupaciju Europe!

U televizijskoj emisiji Laudato.Tv gostovao je Davor Domazet Lošo, umirovljeni admiral Hrvatske vojske koji je prošao sve jugoslavenske vojne škole uključujući i glavnu, Ratnu školu. Od 1987. do 1990. godine obnašao je dužnost pročelnika za obavještajnu analitiku i prosudbe u zapovjedništvu Vojnopomorske oblasti.

Umirovljeni admiral odgovarajući na pitanja voditeljice istakao je da se danas velik broj Nijemaca seli iz zapadne u istočnu Njemačku te da velik broj katolika iz Bavarske odlazi živjeti u Mađarsku pri čemu se stvara katolička Europa od Jadrana do Baltika te koja bi se trebala uvezati sa ruskom pravoslavnom crkvom te činiti kršćansku cjelinu do Vladivostoka.

Predsjedničin savjetnik iznosi “činjenice” koje su nametnuli anglosaksonci okupacijom Europe nakon drugog svjetskog rata te da je NATO savez sredstvo kojim se i danas vrši okupacija Europe, odnosno Domazet Lošo želi pojasniti javnosti da je i Predsjednica, koju savjetuje, također sudjelovala u provođenju okupacije europskog kontinenta u vrijeme dok je bila pomoćnica glavnog tajnika NATO saveza za javnu diplomaciju.

“Europa je okupirana od “anglosaksonaca” nakon drugog svjetskog rata jer NATO nije ništa drugo nego okupacija Europe”- izjavio je Domazet Lošo, i nastavlja: “U Europi imate samo dvije države koje nemaju Ustav, to su Njemačka i Bosna i Hercegovina.

Praktično, gdje se nalaze američke baze, ta je država okupirana, to je Španjolska, to je i Italija, a u Njemačkoj se nalazi vojno zapovjedništvo američkih snaga u Europi. Hrvatska kao članica euroatlantskih asocijacija te NATO saveza direktno sudjeluje u okupaciji Europe te je pri tome Predsjednica RH bila u samom zapovjedništvu “okupatora” Europe.

Domazet se osvrnuo na seobu kršćana iz zapadnog dijela Njemačke u istočnu Njemačku i Mađarsku te dodao da ga je posebno razočarala Poljska. Jedino od naše politike, lošiju politiku ima Poljska koja nevjerojatno do nerazumnosti slijedi anglosaksonsku politiku i sustavno gura u sukob s Rusijom i Njemačkom i onda se događaju podjele Poljske.

Domazet Lošo se dotakao katoličke Europe od Jadrana do Baltika koja bi se trebala povezati s Ruskom pravoslavnom crkvom te činiti cjelinu od Rima preko Zagreba do Moskve i to je po geostrategu Loši nova kršćanska Europa.

Milan Glavinić/Novi Pogledi

.

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: