person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3635 times

Obavijest štovanim čitateljima!

Ponovno smo svjedoci da glavni elektronski -režimski mediji (HRT, NOVATV, RTL) rade po staroj dobro uhodanoj shemi - svakodnevno protežiranje svojih stranaka HDZ-a , SDP-a , Milana Bandića koji plaća kampanju novcima poreznih obveznika, Živog zida ( HDZ-ovog novog satelita) i stranke Pametno' koju financira Soros i novog SDP-ovog satelita.

25. godina nas elektronski mediji i anketne kuće Promocija plus i Ipsos puls varaju i fokusiraju na dvije najveće stranke i njihove prikolice. Do čega su nas doveli znamo, a nadamo se da ste konačno i vi birači shvatili da isti političari ne mogu donijeti bolje rezultate.

Zato smo odlučili dati svoj obol i barem malo izbalansirati medijsku scenu, odnosno dati prostora svima koji žele dobro hrvatskom narodu i koji shvaćaju da su najveće hrvatsko zlo, partija presložena u dvije ćelije, SDP i HDZ.

Nas zanima program stranke ( sve smo ih proučili), a ne tko što govori. Jedini i ostvarivi programa koji nas može izvući iz živog blata, u koji smo ne svojom krivicom dovedeni, je koalicija 'NEMA PRODAJE' i 'Strategija razvoja RH' akademika Karina Hromin Sturma.

Zato ćemo im dati maksimalan prostor kao kompenzaciju za diskreditiranje u mainstream medijima. Svakodnevno ćemo objavljivati njihove aktivnosti. Ponudili smo naš Web prostor, naravno gratis, i drugim strankama ili koalicijama koje su najavljivali sličan program. No, od njega su odustali takoreći svi!

Odustala je i koalicija 'JEDINA OPCIJA' koju sačinjavaju 'Živi zid, 'Promijenimo Hrvatsku' i naivni 'Franak'.

A zašto su odustali ( program su prepisali od Pokreta ZAJEDNO) može se iščitati iz teksta Naslova 'HDZ kupio odbjegli trojac iz MOSTA'.                             Naša je obveza promovirati pozitivne stvari, istinu koja mnoge boli, a ne laž koja svima godi.

Naravno, niste dužni da nas čitate i da nam vjerujete. To prepuštamo vama.

Na kraju Vas molimo da ne vrijeđate kada komentirate, kulturno iznesite svoj stav i mišljenje jer ćemo vas u protivnom blokirati. Nisu nam potrebni oni koji se kriju iza 5, 10, 15 pa čak i 30 lažnih profila. Njihov školu smo prošli!

Potrebni su nam hrabri ljudi, dobronamjerni savjeti, ljudi  koji nisu ničije sluge i koji iznad svega vole svoju Domovinu.

Volimo svoju Domovinu!

Onima koji je ne vole ( naravno i onima koji je vole) poklanjamo prvi otpjevani domoljubni hit u Hrvatskoj daleke 91-e. a otpjevali su ga moja malenkost i kolega Kris Galiot.

Nikada ni od koga nismo dobili priznanje, ni najobičniju zahvalnicu.... priznanja i odlikovanja bila su rezervirana  za Mesića, Pupovca i slične 'domoljube'.

Predsjednica, Željana Bralić Vrkić

(18 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: