person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 24531 times

Nova velika afera: HDZ kupio odbjegli trojac iz Mosta!

Mamić trojici na ruke iskeširao po 500.000 eura! Glavninu posla odradio je Milan Bandić koji je već transferirao novac što ga je osigurao Zdravko Mamić na tri Mostove adrese.

Labilna Mostova trojka, odvjetnik Juro Martinović, ekonomist Ivan Lovrinović te osječki poduzetnik Ivica Mišić, doslovce je kupljena da pretrči na stranu HDZ-a, za sastavljanje, odnosno preslagivanje nove vlade nakon što se Oreškoviću izglasalo nepovjerenje od HDZ-a i SDP-a.

Svaki od njih trojice osobno je na ruke dobio po 500.000 eura! Keš je dao Zdravko Mamić, koji očito ima gotovinu zakopanu pod svakim hercegovačkim kamenom. Novac za mito trojici mostovaca od Zdravka Mamića je preuzeo njegov saveznik i partner u korupciji i izigravanju zakona, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, i pobrinuo se da stigne u ruke trojici kako bi izdali svoje dojučerašnje partnere.

Nimalo ne čudi da prljavi posao za koji bi se morali zainteresirati Uskok i Državno odvjetništvo odrađuju dugogodišnji saveznici, zagrebački gradonačelnik i hrvatski nogometni boss, koji su u međuvremenu u dva navrata Remetinec upoznali i iznutra. Obojica su očekivali pravosudnu aboliciju ako Karamarka i njegovu ekipu održe na životu, te preslože Vladu bez Mosta kao cjeline i, dakako, bez Tihomira Oreškovića.

Novac, funkcije i unosna radna mjesta danas se dijele na sve strane. No, Vlada je pala, pao je i Karamarko. Što to znači? Vratiti primljeni novac ili nastaviti služiti HDZ-u samo novom 'gospodaru' Andreju Plenkoviću?

Nitko ne voli vračati novac kada ga jednom uzme i logično je da su prihvatili sluganstvo. Brzo su registrirali stranku 'Promijenimo Hrvatsku' i sada igraju prljavu igru Trojanskog konja. Strateg stranke Lovrinović, čovjek malih mogućnosti, ali velikih ambicija, po zadatku se priklonio Živom zidu i Franku.

Za običnog promatrača i birača kombinacija je odlična kada bi igrali pošteno, ali oni koji uzmu novce ne mogu igrati pošteno već samo služiti i vezati konja gdje im gazda kaže. Oni igraju za sebe.

Građani također ne znaju da je na ovoj liniji i Vilibor Sinčić, odnosno Živi zid koji je spao na tri slova Sinčića, Ivana Pernara i Vladimiru Palfi. Oni odlično prikrivaju raspad Živog zida, a mediji su im, zahvaljujući Lovrinoviću, otvoreni.

Svi izvorni razočarani aktivisti Živog zida prešli su u stranku 'Slobodna Hrvatska' čiji je predsjednik prof.dr.Dražen Dizdar. Slobodna Hrvatska na ovim izborima nastupa u koaliciji sa Pokretom ZAJEDNO, Stipom Petrinom i ORAH-om.

Ivan Lovrinović je već jednom ( o tome smo pisali) prevario Udrugu Franak kada ih je uputio, po nalogu tada na vlasti SDP-a, da tuže banke umjesto da ih je uputio da tuže HNB. Naravno da će ih i sada prevariti jer sada odrađuju za drugog partnera HDZ iako je to u biti samo druga ruka istog tijela. Lovrinovićeva najava da će zaposliti 200 tisuća ljudi u državnim institucijama sve govori o njemu, kome služi i koliki je ekonomski stručnjak.

Tko je preostao, za koga glasati sigurno se pitate: MOST, NEMA PRODAJE, BLOKIRANI, PRAVAŠI, DEMOKRATSKI SAVEZ ŽENA, NEZAVISNE…

MOST ima jedinstvenu priliku raskrinkati HDZ i SDP.

Ministrica uprave ima točne podatke o broju birača kao i podatke o svim gradovima i općinama gdje su Mlakar, Bauk i Hrvatin prikazivali višak birača i gdje se godinama varaju birači. Tako su osiguravali pozicije u vlasti i pri vlasti. Što ministrica ne izađe s tim podacima? Mi smo te podatke podijelili svim strankama, državnim institucijama i medijima.

Ministru Orepiću smo prije mjesec i po dana dali dokaze kako je 'odrađena' svastika, nakon čega je proskribirana Hrvatska i svi njeni građani. Što čeka? Što ne zatvari počinitelje i nalogodavce!?

Strategija spasa Hrvatske Pokreta ZAJEDNO poznata je svima, ali glavni elektronski mediji ne smiju pozvati predsjednika stranke Karina Hromin Sturma u emisije kada se govori o ekonomiji ili geopolitici.

Opasan je kažu, jer strategija govori o poništenju pljačkaške privatizacije, vračanju HNB u Hrvatsku, trenutnoj deblokadi ovršnih računa, otkazu MMF-u, procesuiranju svih aktera pljačke i ulaganju u proizvodnju… doslovno, vračanju pravnog i ekonomskog suvereniteta Hrvatskoj!

Zar nam to svima( ne njima) nije u interesu…. Kakav smo to postali narod?

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: