person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3824 times

KFO HDZSDP MORA PASTI 11.RUJNA!

Onaj tko dođe na vlast i želi dobro svome narodu mora provesti ovih 7.reformi. Sve ostalo je laž, izdaja, prijevara, pljačka, daljnje osiromašivanje građana, a bogaćenje elite. Ratovi, terorizam, izbjeglice, chemtrails, Monsanto, GMO, istospolne zajednice, pedofilija, rodna ideologija… su naša svakodnevnica koju ničim nismo zaslužili, a na koje nas sve više i više navikavaju dvije korporativne fašističke organizacije skraćenog naziva KFO HDZSDP. 

Tragedija je da nam reforme bez reformi prodaju godinama, a pokušati će ih prodati i na ovim izvanrednim parlamentarnim izborima. Milanović, uz Mesića i Josipovića, jedan od najomraženijih političara opet je najpopularniji, kako kažu dvije režimske anketne kuće, Ipsos puls i Promocija plus koje su godinama u službi KFO HDZSDP-a! Jedini način da izađemo iz ovog živog blata a došao nam je do vrata je da se provedu ovih 7. reformi.

Koje su to reforme?

1. Poništenje pretvorbe temeljem dokumenata Državne revizije i Sabora RH.

2. Poništenjem pretvorbe privatizacija je pravno ništavna. Oni koji su opljačkali naša vlasništva, ista gube, imaju suđenja i dužni su nam platiti rentu za korištenje naše privatne imovine. Također su dužni platiti izgubljenu dobit i kamate za rentu i dobit.

3. Banke se vraćaju građanima po istom principu u privatni vlasnički udjel rođenjem ili per capita, a dobit i kamate za pljačku moraju se platiti. Svi znamo da su vlasnici banaka, koje su opljačkane, bila poduzeća, a vlasnici poduzeća ljudi rođenjem per capita.

4. Hrvatska narodna banka(HNB) se vraća na zakon iz 1994. godine i zaustavlja se kamatarenje našeg rodnog lista s namjerno 50 puta skupljim novcem. Nakon toga slijedi velika istraga o nezakonitim poslovima HNB-a i nestanku narodnog zlata. Upad slovenske policije u njihovu narodnu banku je pokazao da je kompletno poslovanje bilo nezakonito i protuustavno.

5. Isključivi gospodarski pojas se postavlja u Jadran što garantira dobit rođenjem od koridora, nafte i plina itd…

6. Planovi gradova i regija glasovima građana u suradnji s stručnjacima moraju biti dovršeni u 100 dana nove vlade Hrvatske. Temeljem istih radi se nacionalni plan, financijski plan i u Saboru RH se odobrava samofinanciranje plana putem HNB-a i distribucija novca putem naših banaka vraćenim nama građanima poništenjem pretvorbe i privatizacije.

7. Pokreće se NE EU referendum jer EU nije država niti je EU/RH međunarodni sporazum. Prema tome suverenitet imamo jer je većina glasova nas građana, slijedi DEROGACIJA UGOVORA, jednostrani izlaz iz EU, naravno bez procedura i troškova izlaska o kojima nas stalno lažu mediji. Također se pokreće i referendum ZA direktnu demokraciju u domovini jer alati za istu su dostupni putem e.referenduma, e.delegacije glasa, e.države, e.izbora.

Mi, hrvatski građani smo vlast jer Ustav RH kaže da vlast proizlazi od naroda i pripada narodu. Mi imamo većinu samo moramo dati glasove onome tko nam nudi rješenje, a ne mane, prebacivanje krivnje na prethodnu vladu, što je bila glavna predizborna retorika HDZ-a i SDP-a.

Vi birači morate znati i prepoznati tko nam nudi ove reforme! HDZ, SDP i njegovi sateliti sigurno NE!

Mi Vam to nećemo reći. To morate znati. Pamet u glavu narode!

KFO HDZSDP mora pasti 11.rujna. Kolinda im je odredila datum 'smrti'!

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: