person_outline
search
hrendeitpt
Domagoj Štimac i Gordana Buljan Flander- dileri skrbništva nad djecom u Hrvatskoj!
pakleni tandem: Domagoj Štimac i Gordana Buljan Flander
  • Posted
  • Read 26539 times

Domagoj Štimac i Gordana Buljan Flander- dileri skrbništva nad djecom u Hrvatskoj!

Prof. Buljan Flander i njena desna ruka psihijatar Domagoj Štimac koriste tehnike lažne prijave za zlostavljanje jednog od roditelja (tzv. silver bullet) kako bi jednog od roditelja isključili iz života djece. Pri tome rade veliku štetu djeci i roditelju koji je lažno prijavljen za zlostavljanje

Kontradiktornost medijskih istupa i njene kliničke prakse?

Rad ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba Prof. Buljan Flander, profesorice psihologije, je medijski vrlo praćen te je jedna od rijetkih psihologa koja ima otvorene medije u kojima istupa u javnost, glede tematike zlostavljanja djece već duži niz godina. Filantropskim nastupom Buljan Flander je privukla mnoge majke nesvjesne da su ušle u pakleni žrvanj, iz kojeg su izašle konsternirane i silno uplašene. Na sreću asertivno ponašanje ove instalirane emisarke, bolje rečeno pirane, nije zavaralo relevantne stručnjake iz drugih zdravstvenih institucija u Hrvatskoj, posebno dječjih psihijatara iz kliničkih bolničkih centara.

Rad bez dokaza

Invazorska Poliklinika svoje nalaze i vještačenja temelji na heteroanamnezi (izjavi jednog od roditelja, neovisno je li govori istinu ili laže), a trebala bi se temeljiti na dokazima. Donose zaključke na prečac, bez provjere činjenica i dokaza, te bez ispitivanja drugog roditelja i ostalih članova obitelji o situaciji u obitelji. Tipično talmudovski "Prema Nežidovima dozvoljena je svaka upotreba laži" (Talmud, Berahot).

Iako prof. Buljan Flander redovito priča o važnosti crteža djeteta, kao dokaza o zlostavljanju i psihološkom statusu djeteta, na svojim predavanjima diljem Hrvatske, nikada ne uzima u analizu crteže i slike djece. Donosi zaključke bez provedenih standardiziranih testova, subjektivno, bez objektivne validacije provjere obiteljskog statusa.

Red čekanja u Poliklinici, prema javnoj izjavi Buljan Flander je 3-4 mjeseca, osim za VIP klijente. Oni dobivaju termin unutar 24 sata, a pravdaju ih hitnostima stanja djece. S kojim pravom? Njena Poliklinika nije akutna zdravstvena ustanova. Akutni slučajevi odlaze u hitne bolničke prijeme.

Silver bullet

Prof. Buljan Flander i njena desna ruka psihijatar Domagoj Štimac koriste tehnike lažne prijave za zlostavljanje jednog od roditelja (tzv. silver bullet) kako bi jednog od roditelja isključili iz života djece. Pri tome rade veliku štetu djeci i roditelju koji je lažno prijavljen za zlostavljanje. Prof. Buljan Flanader, potencira „silver bullet“ umjesto da ga prepozna.

Ona je zapravo Master Manipulacije! Zašto to radi?

1. Da bi potencirala sukob bračnih partnera do maksimuma, jer što je veći sukob više je nalaza, vještačenja, ročišta. Dakle, rastom konflikta raste ekonomija, tipično za kompradorice.

Naravno nije sama, osim tutora, u igri je i zagrebačka odvjetnica Nataša Pećarević, specijalizirana za obiteljsko pravo, s kojom je planirala osnivanje obiteljskih sudova u RH. Tada bi imala vlast i nad pravosuđem. Kompletni monopol nad skrbništvom.
https://www.express.hr/top-news/pomozimo-djeci-ravnopravno-roditeljstvo-nam-je-imperativ-16291

duoScreenshot 4

2. Da bi sebe stavljala u fokus medijske pažnje. Što je više zlostavljanja, makar i lažnih, ona je više u medijima. Tipično ostentativno ponašanje, karakteristično za egocentrične osobe. Vrh licemjerke Buljan Flander odlazak je na nedjeljne mise u Zagrebačku katedralu!

Još malo informacija o Gordani Buljan Flander i njenoj Poliklinici

Jedna njezina kćer, Ivana Buljan postala je zamjenica pravobraniteljici za djecu, a druga njezina kćer, Mia Flander radila je kao psiholog u njihovoj sestrinskoj Poliklinici Kocijan Hercigonja, potom je prešla u SUVAG. Flander i Hercigonja su zajedno držale predavanja o manipulaciji djecom. Trenutno su dvije glavne poliklinike za vještačenje djece i roditelja koje određuju sudovi.

Dakle, G.B. Flander ovako ima pokriveno sve vezano uz djecu. Plus edukacije Centrima za socijalnu skrb i u Hrvatskim odvjetničkim komorama. Inače, njezina djeca ne viđaju svog oca, niti baku po ocu iako ih je ona uvijek poticala na to. Zar ona nije otuđitelj i toksična manipulatorica? 

Od tuda još veći upitnik što ima protiv majki.

1ponor20180228 194817

3 ponorScreenshot 5

4 ponorScreenshot 6

5 ponorScreenshot 5

Flanderin glavni partner, komprador Domagoj Štimac česti je gost u udruzi za ravnopravno roditeljstvo. A na temelju njegovih nalaza djeca ostaju bez jednog roditelja! 

Ovi opskurni likovi nečasnim poslovima dolaze do počasti - Konfucije

I da završimo:
Dormit aliquando ius, moritur nunquam. – Pravda ponekad spava, ali nikad ne umire.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(23 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: