person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 19905 times

NA POMOLU TREĆI SVJETSKI RAT! XI JINPING: MI SMO SPREMNI!

OBAMA: 'Ostrva Senkaku pripadaju Japanu'!

XI JINPING: 'Mi smo spremni. Mogli bi nam prije toga platiti dug'!

Nikada u povijesti sukoba oko otočja Senkaku/Diayou napetosti nisu dosegle ovakvu razinu. Početkom listopada 2013. godine, Tokio i Washington potpisali su novu verziju obrambenog sporazuma koji ih veže još od kraja Drugog svjetskog rata. Najava kupnje novog naoružanja nije imala tako snažan učinak kao izjava državnog tajnika Johna Kerryja koji je osobno došao parafirati sporazum rekavši: 'Priznajemo japansku upravu nad otočjem Senkaku'.

S geografskog gledišta, otočje Senkaku/Diaoyu nije naročito interesantno: sedam četvornih kilometara u Istočnokineskom moru izoliranih od svijeta, tristo trideset kilometara udaljeno od kineske obale, sto šezdeset i dva od Tajvana te četiri stotine i deset kilometara od japanskog otočja Ryukyu. Pusti je to arhipelag od tri hridi i pet otoka. Za analitičare iz sjedišta CIA-e u Langleyju, puno važnije pitanje su nalazišta nafte oko otoka, koja je ustanovila Ekonomska i socijalna komisija za Aziju i Pacifik (ESCAP) 1968. godine, a koja je aridni arhipelag prometnula u jabuku razdora između Tajvana, Kine i Japana.

Prije tjedan dana Amerikanci su uputili 60 posto svoje flote sa nuklearnim bojevim glavama i krenuli na Senkaku. No Kinezi su bili brži. Upali u teritorijalne japanske vode, a Japanci ne smiju odgovoriti. Kinezi su izdali zapovijed i dali nalog za upotrebu nuklearnog naoružanja protiv Amerike i čekaju.

S druge strane stižu alarmantne vijesti iz Njemačke u kojoj mediji pozivaju građane da spreme gotovinu na sigurno mjesto, dovoljno vode u bocama, konzervirane hrane i drugih osnovnih namirnica za preživjeti bar mjesec dana u kući, sugerirajući im da razmišljaju o mjestu gdje ćete se okupiti sa svojim voljenima! Ukoliko dođe do prekida transporta i komunikacije morate znati gdje će te svi sačuvati glavu.

Merkel nas je potpuno uništila, najčešći su komentari građana. Šalje ogromne vojne snage na Ukrajinu. Totalno je luda. Šalje i naša Kolinda samo nitko o tome ne smije pisati! Najnovija vijest je da je luda izdala zapovijed vojsci da krene prema Krajini i Rusiji.

U SAD-u su pokrenute spekulacije oko zatvaranja cijelog niza Walmartovih (najraširenije prodavaonice u SAD-u) prodavaonica u SAD-u koje se nalaze blizu vojnih baza SAD-a. Izvori iz CIA-e navode da se ispod ovih prodavaonica grade podzemni bunkeri u koje će se elita sakriti.

Amerikanci su mislili da će se Kinezi uplašiti i krenuti na diplomatske pregovore. No, oni su se davno spremili, preduhitrili Amerikance i ušli u teritorijalne japanske vode što je praktički agresija prema drugoj zemlji. Japanci šute. Kinezi su spremni na sve. Mnogi ne znaju da je Amerika najviše dužna Kinezima , a Amerikanci ne vole plaćati dugove, isplativije je ratovati.

No, ovdje bi definitivno mogli polomiti zube. Neuspjelim rušenjem Erdogana praktički su izgubili Bliski istok, naftu više ne mogu krasti iz Sirije. Libija kuha, dolazi zima i normalo je da će Rusija zatvoriti ' špinu'- dotok plina.

NATO je postao probušeni balon, duši na sve strane.

Što znače izjave mnogih visokih američkih dužnosnika da će Obama biti zadnji američki predsjednik? Nestati će Amerike ili iluminata koji su započeli sve svjetske ratove i odgovorni su za desetine milijuna života?

Amerikanci na Kinu, Njemci, Englezi, Francuzi i ostali NATO saveznici na Rusiju. Dobro su to osmislili ali dogodila se Turska pa im se nešto žuri!

'Mi udaramo prvi' izjavio je kineski predsjednik Xi Jinping. To isto kaže i Putin koji će preko Atlantika potpuno zaustaviti protok roba Englezima i onemogućiti im sve elektronske komunikacije, a to su već demonstrirali Amerikancima kada su im u niskom letu Sukhoi SU- 34 potpuno isključili uređaje na ratnom brodu.

Rusi Imaju i mega brodove kao i male brze podmornice sa velikim nuklearnim potencijalom koje se nalaze u blizine same američke obale, ali ih ne mogu otkriti.

Je li došlo vrijeme da Amerika, NATO i svi njeni saveznici, koji su ogrezli u zločinu protiv čovjeka, konačno plate cijenu. To bi bila Božja pravda, a u Boga moramo vjerovati.

Izvor: Global Media Planet INFO

(14 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: