person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 1366 times

BIDEN U UTORAK DOLAZI U BEOGRAD I PRIŠTINU!

Potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Joe Biden posjetit će u utorak, 16. augusta, Beograd, gdje će se sastati sa predsjednikom i premijerom Srbije Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem.
Kako je ranije saopćeno iz Washingtona, Biden će posjetiti i Prištinu, gdje će razgovarati sa rukovodstvom Kosova Hashimom Tachijem i Isom Mustafom, a prisustvovat će i otvaranju puta koji nosi ime njegovog sina Beaua Bidena, koji je preminuo 2015. Godine.

Biden je ranije izjavio kako mu je Jugoistočna Evropa važna već 20 godina i da se interes Sjedinjenih Država za tu regiju nije smanjio.'Jugoistočna Evropa je dio jedne cjeline. Mi ovo područje nikada nismo ostavili i, bez obzira gdje bili, uvijek motrimo ovaj dio svijeta", istakao je Biden. Tko ga ne zna skupo bi ga prodao. Biden je jedan od iluminata i u vrhu Komiteta 300 koji su prijetnja cijelom svijetu. Ukrajinu je upravo on zakuhao. Iza njega ostaje samo krv, suze i ruševine. Sirijske izbjeglice mogu najviše njemu 'zahvaliti' za svoja putešestvije po tuđem svijetu. Kamo sreće da zauvijek zaobiđe Hrvatsku!

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: