Print this page
Kolinda je ucjenjena! Treba joj pomoći. Plenković je zapravo latentna opasnost za Hrvatsku i hrvatski narod!
  • Posted
  • Read 11520 times

Kolinda je ucjenjena! Treba joj pomoći. Plenković je zapravo latentna opasnost za Hrvatsku i hrvatski narod!

 Podsjetimo: Kolinda: „Nije točno gospodine Bago. Ako smo pravna država, onda poštujemo svoje zakone. Ukoliko je statutom HOS-a to bilo regulirano, a prije toga nisu reagirali moji prethodnici, niti prethodne Vlade, zašto to sad odjednom postaje problem? Treba isto tako odati dužno poštovanje prema jedanaestorici mladića braneći Hrvatsku i braneći Jasenovac“.

"Prije nešto više od dvije godine predsjednica KGK odala indirektno poštovanje Dobroslavu Paragi, a Slavku Goldsteinu je preporučila da može potražit politički azil u Mađarskoj. Predsjednica je ispravno protumačila značenje vojnog pokliča 'Za dom spremni' na ploči u Jasenovcu u spomen u ratnom zarobljeništvu ubijenim hrvatskim braniteljima i bojovnicima Hrvatskih obrambenih snaga HOS jer su se borili za slobodu, demokraciju i nezavisnost, te je ovime došla na isto stajalište kao i Dobroslav Paraga koji je osnovao i naoružao HOS i stavio navedeno geslo u emblem ove regularne postrojbe Hrvatske vojske, a Paraga nije fašist niti ustaša, nego borac za ljudska prava, nazvan tako od Američkog kongresa, i demokrat, pravaški vođa, i žrtva komunizma s konc-logora na Golom otoku gdje je robijao kao politički zatvorenik savjesti, priznat od Amnesty International.

Ovime je pozdrav ZDS kao dio HOS-a definitivno službeno priznat, i Slavko Goldstein može potražiti politički azil u nekoj od drugih europskih zemalja, kako je najavio, npr. u Mađarskoj, jer je Viktor Orban najavio da će primati političke azilante iz europskih zemalja, ali ne i muslimanske migrante iz Afrike i s Bliskog istoka. Paraga je i dan-danas pod medijskom cenzurom, jer mu establishment nije oprostio obranu Vukovara slanjem vojne pomoći u Vukovar za vrijeme velikosrpske agresije i opsade grada-heroja“, napisao je Goran Jurišić.

Izdvajamo najvažniji dio intervjua sa režimskim novinarom ili konobarom, kako ga je nazvao Kerum, Mislavom Bagom, jedinom osobom koja može varati i lagati više od Soroševih anketarskih kuća Promocije plus i Ipsos-pulsa:

Bago: Predsjednice ističete zajedništvo, a kad govorite o netoleranciji u tom smislu, tu se ne bih složio s Vama. Na primjer, Jasenovac. Tamo je stavljena sporna ploča na kojoj piše “Za dom spremni”. Vi ste rekli da se ne može samo tako ukloniti ta ploča, ako sam zakon to ne zabranjuje.

Kolinda: Ploča nije usmjerena na ono što se dogodilo u Drugom svjetskom ratu, što duboko poštujem.

Bago: To je poruka.

Kolinda: Nije točno gospodine Bago. Ako smo pravna država, onda poštujemo svoje zakone. Ukoliko je statutom HOS-a to bilo regulirano, a prije toga nisu reagirali moji prethodnici, niti prethodne Vlade, zašto to sad odjednom postaje problem? Treba isto tako odati dužno poštovanje prema jedanaestorici mladića braneći Hrvatsku i braneći Jasenovac. Pijetet prema žrtvama mora postojati. Naravno, pijetet se mora isto tako izražavati i na dostojanstven način ali neću dopustiti da se pljuje po hrvatskim vrijednostima i neću dopustiti da se Hrvatskoj nameće nekakav uteg ustaštva, jer to je upravo ono što pokušavaju u našim susjednim zemljama, kako bi diskreditirali Hrvatsku.

Dakle postoji prigoda za sve ali oprostite, dopustit ćete gospodine Bago, vi u medijima isto tako imate tendenciju izvlačiti moje izjave iz konteksta i postavljati ih u kontekst nekakve međunarodne prisile. Ja nisam takva osoba. Ja se zalažem za Hrvatsku koja je suverena i samostalna, koja je članica EU i NATO-a ali koja ima svoj stav i neću dopustiti nikome da vrijeđa ovu Hrvatsku, niti da vrijeđa branitelje, koji su se borili za slobodnu, demokratsku Hrvatsku, a ne ni za kakve aveti prošlosti...

Što se promijenilo nakon ovoga intrvjua, koji je bio šaka u oko dubokoj državi, odnosno onima koji su opljačkali hrvatski narod?

Naime iz pouzdanih izvora saznajemo da se predsjednicu ucjenjuje sa porno uradkom koji bi kompromitirao nju i njenu obitelj, posebice njene dvoje djece. Tipični udbaški uradak ... kada se netko sa visokom političkom dužnošću otisne s političkog lanca i krene pričati u javni eter, koji su kao i sabor odavno osvojili i zapišali poput hijena, kako ih je zgodno počastila biša zastupnica Mirela Holly.

A zapišali su i Pantovčak: Gregorić, Valentić, Šeks, Mateša, Granić... oni kontroliraju i „savjetuju“ Kolindu.

Oni su zaslužni za devijantno i disonantno ponašanje naše predsjednice. Nedavni Kolindin biser, koji je izazvao niz negativnih konotacija, kako će ako treba i lagati za Hrvatsku, marketinško je maslo samoproglašenog vlasnika našeg Ustava Vladimira Šeksa.

 .lScreenshot 1 kopija

Intrvjuu sa popredsjednikom vlade Vladimirom Šeksom - tjednik „Ogledalo“.

Najnoviji Kolindin gaf na proslavi godišnjice Oluje izazvao je salve kritika na društvenim mrežama. Svi su se, kao kobci na lešinu, obrušili na nju. Možda je bila pijana, kako su neki napisali i mnogi zlurado komentirali.

Nitko nije pomislio da se možda i namjerno napila kako bi skupila hrabrosti reći ono što misli, što je stvarno i mislila 90-ih: uzeti pušku i ići u rat. A što ako je to stvarno mislila?

Činjenica je da Kolindu često ponesu osjećaji. Njeno egzaltirano ponašanje vidjeli smo na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. I to su joj zamjerili. Činjenica je i da IPL često kritizira predsjednicu, kriveći je za stanje - sra*e u državi, zaboravljajući pritom da su joj ovlasti limitirane.

Ali zato nisu limitirane ovlasti „našem“ monarhu i nihilisti Andreju Plenkoviću koji kaže da može što hoće. Mnogo toga je obećao, on i njegov vjerodostojni tim. A udara nas tamo gdje smo najosjetljiviji. Ratificirao je Istanbulsku konvenciju koju mu nikada neće oprostiti istinski HDZ-ovi demokršćani. Njegov ministar uprave Lovro Kuščević odradio mu je prijevaru vezano za broj potpisa Inicijative za referendum s kojim bi poništiti Istanbulsku konvenciju. Ministra MUP-a Božinovića poslao je da potpiše Marakeški sporazum. Sumnjivim koncesinarima Saudijskoj Arabiji i tko zna kome još, dao je naša najbolja izvorišta voda (Slovenci su svoje Vode zaštitili Ustavom), a dao je Slovencima prešutno izlaz na otvoreno more.

Ne zaboravimo ono najvažnije. Legalizirao je dugogodišnji nelegalni rad Monsanta Uredbom o tzv. „koegzistenciji GMO-a i organske hrane“ i tako nastavio provoditi Agendu 21, odnosno depopulaciju hrvatskog naroda. Jer je Hrvatska na prvom mjestu u Europi, a na šestom u svijetu, po broju umrlih od malignih bolesti.

A sada hoće nasilno uvesti i ćirilicu u Vukovar!

To je za svoje gazde, koje ga debelo plaćaju, ali novcima naših poreznih obveznika, odradio „naš“ veliki premijer Andrej Plenković. Submisivan lik kojeg HDZ treba ukloniti iz svojih redova, samim tim i javnog političkog života. I to što prije!

A što se tiče naše predsjednice, činjenica je da je svugdje dobrodošla. Ekonomsku štetu ne radi i ne može je napraviti jer nema ovlasti za to. Ako ništa drugo, imamo najljepšu predsjednicu na svijetu, a lijepe žene ne mogu biti zločeste. Poneku izvaljenu glupost ne trebamo svaki put dočekati na nož.

Tko je bez grijeha... neka prvi baci kamen

Kolindi treba pomoći! Ucjenjena je! Plenković je latentna opasnost za hrvatski narod!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved