person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 5847 times

Bivši premijeru i ne daj Bože budući predsjedniče!

U čitavoj beskonaćnosti postoji samo jedan princip: odašiljanje i primanje. Ono što zračiš iz sebe, to ponovno dolazi do tebe. Zorane Milanoviću, najbolje Vas se može usporediti sa gusjenicom koja shvaća da mora izaći iz svoje čahure kako bi postala leptir. Za razliku od gusjenice, Vi, bivši premijeru nedaj Bože budući predsjedniče, nikada nećete izaći iz svoje čahure, razviti se i postati leptir, jer više volite sebe nego istinu.

Bivši premijeru i ne daj Bože budući predsjedniče,

Vi ste bili Premijer, vođa naroda, a svaki vođa naroda mora imati plan. Imali ste ga i Vi, zvao se Plan 21, ali ga niste realizirali jer ste ga očito zamijenili sa Agendom 21 (depopulacija hrvatskog naroda) koju je potpisao Vaš Neven Mimica.

Zemlja se vrti oko sunca, a Vi ste stalno uvjeravali narod da se sve vrti oko Vas i Kukuriku koalicije. Od te silne vrtnje narodu se toliko mantalo da je svako malo povraćao, iako nije imao što povratiti osim želučane kiseline. Ali svaki 'genijalac' pa tako ste i Vi pronašli rješenje za želučane probleme na način da ste tješili svoj narod kako je bijeda i glad najveća životna kušnja, savjetujući ga da nauči loviti ribu, a ako, pak ne bude ribe i kada mu potonu sve lađe, neka ne zaboravi da zna plivati.

Bivši premijeru i ne daj Bože budući predsjedniče,

Umjesto da ste tražili rješenje za izlazak iz krize, jer se ne živi da se jede, već se jede da bi se živjelo, Vi ste svome narodu tražili mane, a za svoje neznanje, opravdanje. Zato Vaš problem vođenja države nije proizlazio iz onoga što znate, već iz onoga što ste mislili da znate, a niste se htjeli držati misli mudrog kineskog filozofa Lao Cea koji je rekao: „Tko zna da ne zna najveći je“.

Zato niste postali veliki premijer jer ste se stalno bavili malim stvarima, iz jednostavnog razloga što za velike niste bili sposobni.

A nagomilane probleme svoga naroda rješavali ste  provodeći svoje ”dragocjeno” vrijeme u zadovoljavanju svojih primitivnih strasti, bogatim jelima, odabranim vinima i sponzorušama, naravno na račun poreznih obveznika. Uz sve to zaokružili ste se nesposobnim i nemoralnim ministrima da biste mogli glumiti velikog gazdu, ne shvaćajući da ćete u konačnici morati odgovarati i za njihove propuste.

No, Vas to nije puno zamaralo jer Vi i slični, kada potonete duboko u vodu, nećete problem vidjeti u sebi, nego će tražiti krivca u rijeci.

Bivši premijeru i ne daj Bože budući predjedniče,

Vama je uvijek bio netko drugi kriv pa i rijeke što su poplavile narodu domove i usjeve, kriva je bila i Nena Topalušić što je umrla za vrijeme prosvjeda, kriv je bio i stožer što nije dozvolio postavljanje ćiriličnih natpisa u Vukovaru, kriva je bila i rakija Darku Pajčiću, a kriva je bila i sama država što ste je prezadužili.

Naravno, Vi ste i za to našli odgovor: „Krivo je vrijeme u kojem živimo“. 

Nije krivo vrijeme, bivši premijeru i ne daj Bože budući predsjedniče, uvijek je kriv čovjek!

Biblija kaže: Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen.
Nitko nije bezgrješan, tko radi taj i griješi, ali ne ispravljati svoje grješke, već uporno ustrajati na njima, nije odlika normalnoga čovjeka nego luđaka. Svi vi, "veliki političari", možete se odreći naroda, ali ako mislite da narod ne može bez Vas, gadno se varate.

Hrvatski narod je topao narod, skloniji suosjećanju nego osuđivanju. Tako ni Vas nije osudio već samo žali, jer je shvatio da ste bili samo jedna loša epizoda koja je zalutala u prostoru i vremenu u kojem se nije najbolje snašla. A narodu je, uz pristojan život, za sreću bilo dovoljno samo sjećanje na patnju i na svoje najmilije, a i to ste im oduzeli, nasilno i preko noći uvodeći ćirilićne ploče u Vukovaru.

Usprkos svemu narod će i dalje ostati skroman držeći se one narodne da nije siromah onaj koji malo ima, već onaj koji mnogo želi. Vaš posao za koji ste od naroda dobili mandat loše ste odradili zbog čega ste i kažnjeni, jer svakom braku između gluhog premijera i naroda dođe kraj, tako je došao i Vaš!

Vaš prekomjerni ego znak je Vaše sitne duše

U čitavoj beskonaćnosti postoji samo jedan princip: odašiljanje i primanje. Ono što zračiš iz sebe, to ponovno dolazi do tebe. Zorane Milanoviću, najbolje Vas se može usporediti sa gusjenicom koja shvaća da mora izaći iz svoje čahure kako bi postala leptir. Za razliku od gusjenice, Vi, bivši premijeru nedaj Bože budući predsjedniče, nikada nećete izaći iz svoje čahure, razviti se i postati leptir, jer više volite sebe nego istinu.

Bivši premijeru i ne daj Bože budući predsjedniče!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: