person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 8873 times

Sramota njemačkih glavnih medija, posebno javnih RTV servisa, koji odbijaju priznati stvarnost i ne izvještavaju o događajima koji se tiču sigurnosti ljudi u zemlji.

Ubojica iz Stuttgartera Issa Mohammed, koji je sinoć bukvalno sasjekao njemačkog građanina Wilhelma L. pred očima svoje kćeri, nije vrijedan komentara Tagesschau.de-a niti Heute-Journala

Okrutni detalji slučaja, uključujući viralni videozapis o ubojstvu, trenutno potresaju velike slojeve stanovništva, ali ne zabrinjavaju glavne medije ni zbog činjenice da je 11-godišnja djevojčica gledala kako Issa Mohammed sječe njenog oca na dijelove, svjedoči o nečem nevjerojatnom. Tko ubija na takav način, zasigurno nije prvi put ubio. Trebat će nekoliko dana da čak i njemački stručnjaci i psiholozi smisle prikladni naziv za ovaj zločin.

 

Do tada će lažljivi ARD i ZDF izvijestiti o slučaju na način kako Christian Pfeiffer, njemački kriminološki doyen, objašnjava u "Morgenmagazinu": „Nema razloga za zabrinutost jer se broj ubojstava mačevima neprestano smanjuje od visokog srednjeg vijeka“? Nevjerojatno objašnjenje ovog bolesnika, možda i većeg od Isse Muhammeda.

Njemački novinari glavnih medija

U međuvremenu, čak je i New York Times otvorio ovaj slučaj. No, njemački urednički timovi ili umovi, s druge strane, „igraju istu igru“ koja se dobro pamti iz ranijih slučajeva (Maria / Freiburg, Mia / Kandel): Navodno ne postoji „sveobuhvatni interes za izvještavanje“ s obzirom na to da je slučaj ili samo „regionalnog značaja ili je to bio "čin odnosa" ("Spiegel Online"). "Tagesschau" je propustio "političku dimenziju " o ovom zločinu potvrdivši svoje medijsko vazalstvo, prenijevši: "U vijestima o Deutschlandfunku pojedinačni kazneni slučajevi rijetko igraju ulogu. Preduvjet za izvještavanje je nacionalni i društveni značaj ".

Iz ovoga se lako da zaključiti da milijuni Nijemaca trenutno nemaju drugu temu razgovora osim oko klanja obiteljskog čovjeka na ulici ili da društvene mreže pretjeruju ili čak da je slika Naslovnice koju prenosi najveći tabloid na kontinentu pokazatelj "društvenog značaja vrijednosti".

Potpuno je jasno da je ono što njemački novinari smatraju „politički relevantnim“ ili „društvenim interesom“ prije svega ono što sami smatraju vrijednim vijestima. Teme koje su nespojive s njihovim vlastitim pogledima na svijet i koje mogu imati potencijal "hakiranja" ili koje bi mogle biti "voda na mlinovima AfD-a", bolje je ukloniti i pospremiti pod tepih.

Tri ubojstva u tri dana - od klasičnih "Merkelinih gostiju"

Objektivni tisak istaknuo bi očite veze između sve jačeg nasilja u javnom prostoru i ukazao na sljedeću činjenicu: slučaj eritrejskog ICE-ovog ubojice iz Frankfurta koji nikad nije trebao doći u Njemačku, slučaj Afganistanaca, koji je dan ranije u Dortmundu ubio ženu sa 70 ubodnih rana, i sada ovaj slučaj u Stuttgartu. I to u samo tri dana!

A zašto počinitelji ovih zvjerskih ubojstava i dalje ostaju u Njemačkoj odgovor treba tražiti u ubojitoj politici ludila Angele Merkel. Koja do danas nije revidirala svoj smjer. Sama kancelarka trenutno se bezbrižno odmara u Južnom Tirolu.

 .omerkel blut 2 678x381

Ne smatra čak ni potrebnim izraziti blagu riječ suosjećanja za žrtve. Ona apsolutno ništa nije učinila po pitanju sigurnosti građana i ponaša se krajnje ležerno, što ima za posljedicu da u zemlju dolazi sve više psihopata, ubojica i bombaša.

Izvor: https://www.journalistenwatch.com/2019/08/02/medienschande-merkelschande-stuttgart/

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj facebook stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: