person_outline
search
hrendeitpt

Veliki potres u zemlji Sodome i Gomore! Znanstvenici upozoravaju da bi u Kaliforniji moglo doći do velikog zemljotresa!

 Dolazi li još veći, pitaju se znanstvenici. Oni upozoravaju da bi moglo doći do još većeg potresa – katastrofalnog za Kaliforniju, koju mnogi nazivaju zemljom Sodome i Gomore

Kalifornija je pogođena velikim potresom u petak navečer, drugi veliki potres u samo 24 sata. Prema USGS-u, središte potresa bilo je 17 kilometara sjeverno od sjeveroistočno od Ridgecresta u Kaliforniji.

Zemljotres se osjetio u 20:20 sati u dolini Santa Ynez, CA. Dolazi li još veći, pitaju se znanstvenici .Oni upozoravaju da bi moglo doći do još većeg potresa – katastrofalnog za Kaliforniju, koju mnogi nazivaju zemljom Sodome i Gomore.

Potres koji se dogodio jučr, u petak, uzrokovao je višestruke ozljede, požare i klizanje kamenja te ostavio tisuće ljudi bez pomoći. Prema znanstvenicima, moglo bi doći do još većeg potresa što bi izazvao pravu katastrofu.

"Postoji 5% šanse da bi to moglo biti praćeno još većim potresom", kazao je seismolog USGS Robert Graves na tiskovnoj konferenciji neposredno nakon potresa. Isto tvrdi i seizmolog dr. Lucy Jones.

Nostradamus je predvidio katastrofalni potres u Kaliforniji! 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

 

 

Last modified on Saturday, 06 July 2019 12:06
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: