person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 5961 times

Muslimani koje vidimo na televiziji su Židovi odjeveni kao muslimani. Oni kleveću Muslimane, šire rasizam i mržnju, sve sa ciljem iniciranja velikog rata između Kršćana i Muslimana!

Bog je prokleo Židove iz Jeruzalema zauvijek, jer su prakticirali sotonizam. Isus Krist je pokušao propovijedati Božju riječ i zbog toga su ga razapeli. St. JUSTIN, mučenik, izjavio je u 116. godini života: “Židovi su bili iza svih progona kršćana. Lutali su zemljom posvuda mrzeći i podrivajući kršćansku vjeru."

JUDAISM = ZIONIZAM

Započeo je 740. godine prije Krista, kad su Amalečki edomitski hazarijski Turci (sada nazvani JEWS) prešli na judaizam iz političkih razloga. Ukradeni au identitet i povijest, tako da je izraz "Židov" izmišljen 1770. godine. Sva povijest i takozvane "svete knjige" su ponovno napisane kako bi se prihvatile laži, kako bi se stvorio sotonski Židov, što nema nikakve veze s Izraelskim Hebrejima.

Bog je prokleo Židove iz Jeruzalema zauvijek, jer su prakticirali sotonizam. Isus Krist je pokušao propovijedati Božju riječ i zbog toga su ga razapeli. ST. JUSTIN, mučenik, izjavio je u 116. godini života: “Židovi su bili iza svih progona kršćana. Lutali su zemljom posvuda mrzeći i podrivajući kršćansku vjeru."

REALNI MUSLIMANI

Nikada nisu prikazani na televizijskim vijestima. Muslimani koje vidimo na televiziji su Židovi odjeveni kao muslimani. Oni kleveću Muslimane, šire rasizam i iniciraju mržnju između Kršćana i Muslimana. Židovi su bili iza krstaša, Ku Klux Klan, španjolska inkvizicija, ubivši tako milijune pravih kršćana, u ime Boga, skrivajući se iza rimokatoličke crkve (Vatikana) koja širi teror ... baš kao što sada rade islamskoj religiji.

ZLOČINI IZ MRŽNJE

Danas gotovo cijeli svijet zna da SAD, Engleska i Izrael (Rothschild & Co.) planiraju napade i ratove, koristeći zamjenske režime u svakoj zemlji (tako da ih nitko ne optužuje) vezujući ih za datume židovskih blagdana. Primijećeno je da se ne planiraju samo teroristički napadi i vojne operacije na židovskim blagdanima, već se planira i provođenje tih terorističkih napada kako bi pogrebi od napada pali na blagdane Židova.

AGENDA 21 i 2030:

Uništiti Kršćanstvo, kao što su uništili carstva, nacije, heteroseksualne identitete... Dnevni red je oduzeti ljudima moć, kontrolu, jedinstvo, identitet i zdravlje, ostavljajući nas bespomoćnima pred židovskom tiranijom Jednog svijeta. (Napomenimo da su Agendu 21 potpisale vlade HDZ-a i SDP-a, a Agendu 2030 Kolinda G. Kitarović i Tihomir Orešković).

JUDAISM = SATANIZAM

Jedina je religija koja ima spolni odnos (guranje zdjelice) kada se mole Seks-božici Shekinah. Židovi i danas nastavljaju ubijati kršćansku i ne-židovsku djecu kako bi pili njihovu krv u židovskim obredima i blagdanima.

Izum muslimanskog terorista je najnoviji izum od strane Židova, kako bi se širio strah i rasformirale vlade koje još nisu lutke Židova ... ili su odlučile prestati služiti Židove .. opravdavajući porobljavanje svijeta i ubijajući nevine, prave semite, u svakoj zemlji kako bi imali svoju vlast i potpunu kontrolu ... pod iluzijom slobode, demokracije, rata protiv terora, ili bilo čega drugog što može opravdati njihove invazije i masovna ubojstva za njihova rogata Boga.

loScreenshot 28

Židovski rabin kaže da je islam izraelska metla: "Mi kontroliramo Islam i iskoristit ćemo ga da uništimo zapad." Na način:

1. PROBLEM 2. REAKCIJA 3. RJEŠENJE.

Elitni Židovi (danas se zovu Cionisti) stvaraju bolest, a zatim prodaju lijek. Oni stvaraju kaos i terorizam, a zatim prodaju rješenje.

Problem, reakcija, rješenje,židovski je trik u njihovoj zauvijek lutajućoj dijaspori kako bi izigravali žrtvu i utjecali na globalne promjene zakona i kako bi zaštitili sve svoje povijesne laži …… Tko još uvijek pada na ovaj stari jidiš trik manipulira promjenama politike i želi sakriti i zaštititi židovske zločine, promovirati Trockijevu teoriju o stalnoj revoluciji protiv bezbožaca, promjene koje im daju imunitet kad skrivaju istinu.

llocreenshot 28

Židovi ponovno ubijaju kršćanske Arape zbog svog rogatog Boga

Svi su govorili o Isusu! Ali kad je došlo vrijeme da se javno izjasni za njega, nitko nije rekao ni riječi jer su se svi bojali Židova. Danas su svi 'Židovi' Hazari (preobraćeni) i Edomci, neki ih nazivaju Hazarijskom mafijom (KM) koja je na svjetskoj vladi, kao što je bila vladajuća židovska klasa u vrijeme Isusa. Herod je također bio Edomac (Malahija 1: 3; Rimljanima 9:13).

Ti židovski prevaranti vjeruju da su Izraelci (Hebreji) iz kraljevskog plemena Jude, tvrde da Pošiljatelj Biblije daje sebi mandat da vlada cijelim svijetom (Psalam 2: 6-9, Psalam 2: 10-11, Ponovljeni zakon 20: 10). -14, Ponovljeni zakon 20: 12-17, Izaija 60: 5, 60: 10-11, 60:12, 60: 14-16, Psalam 2: 8; i Judahit ili potomak plemena Judina. Većina od apostola bili su Izraelci, samo jedan od njih bio je Židov; Juda.

NAŠA PRIRODA je suverena (mi smo rođeni slobodni) i stoga, očito, Bog želi da budemo oslobođeni od zemaljskih vladara.

SAMO JEDINSTVOM se možemo suprotstaviti onima koji nas nastoje podijeliti, s lažnim vijestima i postavljenim terorističkim napadima. Zajedno možemo prestati raditi za njih, prestati plaćati poreze, račune, naknade, lažne dugove itd. Rezultat će biti: Nema više ropstva, dugova, terorizma, zla, GMO-a, chemtrailsa, kontrole itd...

Izvor:http://www.jewworldorder.org/

Naravno da su na facebooku izbrisali ovu objavu, a admina blokirali na 3 dana! Obrazloženja su im više nego smiješna: govor mržnje, error, nešto nije u redu, radimo na tome....

 člpppo

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH (duboka država) je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: