Print this page
Izrael je jedini režim na svijetu, koji ubija djecu!
Vincent V. Vincent V.
  • Posted
  • Read 9959 times

Izrael je jedini režim na svijetu, koji ubija djecu!

Svaku kritiku i javno objavljivanje istinitih činjenica o terorističkoj državi Izrael, židocionisti pokušavaju odmah spriječiti poznatom batinom antisemitizma

U Berlinu je nedavno održan prosvjed protiv terora države Izrael. Godišnji prosvjed pod nazivom "Al Kuds", što je arapski naziv za Jeruzalem. Na njemu sudjeluju većinom Iranci i neovisni Arapi, koji žive u Njemačkoj, također i pojedini Nijemci, koji se usuđuju i ne boje se žbirova Merkeličnog režima i batinaša Antife. Sluganski njemački političari i propagandni mediji Merkeličinog režima u službi židocionističke duboke države odmah su napravili sveopću dreku; antisemitizam! I zahtjevali ubuduće zabranu prosvjeda "Al Kuds". (ili izvorno: Al Quds).

Što su izvikivali prosvjednici i što je pisalo na transparentima i parolama, koje su nosili?

"Izrael-ubojica djece"
"Svaki drugi dan, Izrael ubije jedno dijete u Palestini"
"Izrael je jedini režim na svijetu, koji ubija djecu"
"Cionizam je rasizam- stop aparthejdu Izraela"
"Nema većeg antisemitizma od cionizma!"
"Izrael svake godine strpa 700 djece u zatvor!"
"Bojkotirajte izraelske produkte"
"Muslimani, židovi i kršćani - ruku pod ruku protiv cionista"
"Pravda za Palestinu"

Je li ovo antisemitzam? Ne. Već istina, a istina boli židocioniste. Oni se ničega više ne boje nego istine. Optužba za antisemitizam je sama po sebi apsurdna, jer su Arapi koji su prosvjedovali, također semiti. Židocionisti, koji vladaju državom Izrael, državom SAD, državom Njemačkom i EU tvorevinom to nisu. Oni su lažni semiti, lažni židovi, odnosno k(h)azari.

Kraljevska obitelj Saudijske Arabije kojoj smo dali najbolju vodu u Europi ''Sveti Rok'' je cionistička država židovskih korjena.

0098

Ono što se u neovisnim medijima, širom svijeta, odavno govori: kraljevska dinastija Saud su židovski konvertiti! Zato je Saudijska Arabija pod njihovim vodstvom, praktički druga cionistička država u službi Izraela i židocionista koji vladaju i SAD-om. Dinastija Saud je odmah nakon uspostave države Saudijska Arabija, 1932., monopol na naftu i sve ostalo dala Rockefelleru i Rotschildu, Rockefellerovoj kompaniji Standard Oil.

SAD su od tada do danas zaštitnik Saudijske Arabije, odnosno dinastije Saud. SAD ima svoje vojne baze u Saudijskoj Arabiji, koje štite dinastiju Saud, ne samo od mogućeg napada izvana (kao prijetnje napada Sadama Huseina 1991. ), već i od mogućeg ustanka naroda iznutra. Saudijska Arabija, odnosno dinastija Saud potiče i financira sve velike islamističke terorističke skupine u svijetu: Al Kaidu, Al Nusru, ISIL, Boko Haram, itd.. Cionistička dinastija Saud po cijelom Zapadu, a i ovdje u susjestvu u BiH, sije pomutnju, podstiče i financira radikalni vehabizam i salafizam.

Krvavi prsti Saudijske Arabije otkriveni su nedavno i u terorističkom napadu na crkvu u Sri Lanci. Sve to Saudijska Arabija čini naravno uz blagoslov židocionista iz Izraela i SAD-a. Zato SAD i ostale zapadne države isporučuju Saudijskoj Arabiji svake godine ogromne količine naoružanja. A dinastija Saud, je zajedno sa Izraelom, najvatreniji zagovornik napada na Iran. Neupućenim ljudima se to u mainstream medijima prodaje, kao puki sukob sunitske S. Arabije i šijitskog Irana. Također, mainstream mediji stalno prodaju infatilnu priču, da je Saudijska Arabija, doduše nedemokratska i despotska država, ali da je "važan saveznik" Zapada i zato Zapad mora trgovati sa njom i isporučivati joj oružje.

Kao i prilikom svih drugih prosvjeda i demonstracija u Njemačkoj i ostalim zapadnim zemljama, koje se ne sviđaju režimu i dubokoj državi i prilikom ovog prosvjeda u Berlinu, odmah se stvorio protuprosvjed režimskih batinaša Soroseve Antife. Jedna od parola koje su nosili antifaši bila je i ova: "Živio Izrael!". Tu je bilo oko 400 pripadnika Antife iz Berlina. Antifi se pridružio i organizarani protuprosvjed židocionista i Merkeličinog režima, od oko 1000 sudionika. Na kojem su bili nazočni:

Njemačko-izraelsko društvo Berlin i Brandenburg, Židovski forum, Američko židovsko vijeće, Središnje vijeće židova Njemačke, te Savez lezbijski i gejeva iz Berlina. Tu su još bili i Felix Klein, specijalni opunomoćenik Merkeličine vlade za "borbu protiv antisemitizma", Andreas Geisel, iz berlinskog SPD-a, Burkhard Dregger iz CDU-a, te Petra Pau iz stranke Ljevica. I zasebni opunomoćenik za borbu protiv antisemitizma grada-pokrajine Berlin Lorenz Korgel, te veleposlanik Izraela u Njemačkoj, Jeremy Issacharoff.

Geslo ovog režimskog protuprosvjeda židocionista glasilo je: "Ne islamizmu i antisemitizmu u Berlinu - protiv marša Al Kuds". Nevjerojatno je drsko licemjerje židocionista, koje se ogleda u geslu ovog protuprosvjeda. Gdje su utrpali i "islamizam", iako u prosvjedu ovih Arapa i Iranaca, nije bilo ništa, ni jedne poruke, koja bi ukazivala na nekakav islamizam, čak je bila pomirljiva parola: "muslimani, židovi i kršćani, zajedno protiv cionizma!" Međutim, kada se radi o stvarnom islamizmu, onomu, kojega potiču ciovehabije iz Saudijske Arabije, onom islamizmu koji stoji iza mnogih terorističkih napada, onom islamizmu koji posvuda vrvi među mnogim sorosevim migrantima, koji siju nasilje i smrt po Njemačkoj..., onda ovi isti iz Merkeličnog režima i židocionista, svakog onoga kritičara tog islamizma, proglašavaju "islamofobom".

Merkelica i ostali njemački vlastodršci otvoreno paktiraju sa radikalnim islamističkim organizacijama, koje financira Saudijska Arabija, u borbi protiv vlastitog domicilnog stanovništva. Kao naprimjer, kada su Merkelica i ostali iz njemačkog vrha, nakon terorističkog napada u Berlinu prije 2 i pol godine, od strane Sorosevog migranta Anisa Amrija, na održavanje komemoracije za poginule u tom napadu, pozvali i predstavnike nekoliko radikalnih islamističkih organizacija. I onda su Merkelica i ti predstavnici grmili protiv svih onih kritičara masovne migracije i islamističkog terorizma. I to se naziva: "borba protiv islamofobije".

Predsjednik "Središnjeg vijeća židova Njemačke", Josef Schuster, zahtjeva od njemačke vlade da ubuduće zabrani ovaj prosvjed, odnosno marš "Al Kuds".

A jedan od 'naših' židokonvertita ili cionista Nenad Stazić, bio je jako konkretan:

nzzz7tr

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(4 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved