person_outline
search
hrendeitpt
Benjamin Fulford Benjamin Fulford

Benjamin Fulford: 'Vidim Benjamina Netanyahua u lisicama na vojnom sudu kako sluša čitanje njegove smrtne kazne'

Također predviđam kako će ga izraelska vojna policija zatvoriti i pregovarati o rješenju za dvije države dok još imaju priliku za to. Alternativa će biti da će izraelski Židovi završiti u turskom getu

Državna politika SAD-a degenerirala je do besmislenosti i praznih prijetnji, jer su bankrot i kolaps sada sigurna matematička činjenica. To je zato što je Brexit 29. ožujka učinio da "Grad London više nije glavni grad kabale", potvrđuju britanska obavještajna služba i izvori iz Pentagona.

Kada su ga pitali: "Kakav je odgovor predsjednika Donalda Trumpa na to?", visoki britanski obavještajac je rekao: "Vjerojatno je u slijepoj panici." Je li teško ovo povjerovati? Vratimo se natrag i pogledajmo što se dogodilo ove godine vladi SAD-a. Prvo, svi vojni veterani povukli su se iz Trumpovog predsjedništva 1. siječnja. Zatim je vlada SAD-a ugašena na 35 dana, iako je vojska SAD-a u potpunosti financirana.

Kada je vlada SAD-a ponovno počela s radom, Trump je svoj kabinet napunio bijesnim cionističkim neokonzervativcima. Oni su i dalje upravljali operacijama koje kradu povrat poreza američkih građana i manipulirali cijenama plina u Americi. Još jedan visoki šećer u Washingtonu, D.C. počeo je ubijati gospodarski oporavak SAD-a.

U međuvremenu, Trump je govorio kao bankrotirani narkoman koji pokušava sve uvjeriti da se odvijaju veliki događaji govoreći: „Saudijska Arabija će kupiti oružje u vrijednosti 450 milijardi dolara, itd.“ Ili, “Kina će od SAD-a kupiti robu vrijednu više od 1 trilijuna.” Stvarnost je da je Saudijska Arabija pristala kupiti samo US $ 14,5 milijardi američkog izvoza. Isto tako, ako se Kina složi da kupi precijenjene američke robe u vrijednosti od 1 trilijuna dolara, činjenica je da ekonomija SAD-a nema kapaciteta da stvori tu robu. U svakom slučaju, Kina ozbiljno razmišlja o proglašenju stečaja Washingtona, D.C., prema izvorima azijskog tajnog društva.
https://www.politifact.com/…/donald-trump-touts-nonexisten…/

https://www.bloomberg.com/…/china-is-said-to-offer-path-to-…

Trampova se administracija sada pokušava zadržati na površini prisiljavajući druge zemlje da kupuju njihovu skupu naftu i plin. To je pravi razlog sankcija SAD-a Iranu, Venezueli i Rusiji, kao i napada na Siriju i Jemen. Međutim, ova strategija ne uspijeva jer glavni uvoznici nafte - Europa, Kina, Japan i Indija - nemaju interesa za skupu američku naftu i plin, i te zemlje se ne slažu sa “sankcijama” SAD-a. Za dobru analizu ove situacije, preporučujem članakThierryja Meyssana, osobe koja je prva iskopala istinu o 9/11: https://www.voltairenet.org/article205987.html

Izvori iz Pentagona navode da "uhićenje u Španjolskoj bivšeg venezuelanskog šefa vojne obavještajne službe, generala armije Hugoa Carvajala, dovelo je do toga da je vojska još lojalnija venezuelanskom predsjedniku Nicolasu Madurou, jer je državni udar neokonzervativaca kraljevski propao". To znači da najveće svjetske naftne rezerve ostaju izvan kabalinog petrodolarskog sustava.

Glavni kabalist Henry Kissinger očajnički i uzaludno pokušava spasiti establišment D.C-a. i njegov petrodolarski sustav unovčavanjem obveznica vrijednih "kvadrilijune dolara", prema izvorima japanske carske obitelji. Te obveznice nikada neće biti unovčene, kažu izvori. Umjesto toga, Kvantni financijski sustav (QFS) je implementiran, slaže se više izvora. Budući da će japanska financijska tržišta biti zatvorena šest dana, između 27. i 6. svibnja, što će biti najduže zatvaranje financijskog tržišta i banaka od kraja Drugog svjetskog rata, dobro se kladiti da će prijelaz biti tada implementiran.
https://www.bloomberg.com/…/why-japan-s-10-day-break-has-ma…

Osoba koja je stvorila QFS kaže da ima svoje korijene u “War College Power Transition Theory” (Teorija ratne škole tranzicije vlasti) bila je „korištena u oslobađanju Velike Britanije s milimetarskom točnošću.“ Izvori CIA-e sa svije strane kažu: “Brexit se ne odnosi samo na Europu ili Veliku Britaniju. To je velika sotonistička igra s nekim višim članovima parlamenta kojima se prijeti ako napuste Rimski klub. Stvari se pokušavaju pomaknuti, ali stara garda će ih doslovno pojesti žive ako pokušaju pobjeći. "

Sada, prema jednom izvoru MI6, svjetske "oružane snage i njihova obavještajna oružja" koriste se za stvaranje "globalnog saveza suverenih nacija-država" koji zamjenjuje Novi svjetski poredak. Savez suverenih nacija-država također bi podržao "stvaranje globalne sile kao što je Svjetska agencija planiranja budućnosti", kaže taj izvor, koji je viši član tradicionalnih 13 vladajućih krvnih loza.

Taj izvor je bio jedan od ključnih planera "vojne kontraobavještajne operacije koja je bila ključna za nedavno oslobođenje Velike Britanije". Operaciju oslobađanja Velike Britanije pokrenulo je curenje informacija od strane ove osobe kada je radio na “Suverenim tržištima duga na talijanskom i vatikanskom stolu”, u Barclays Bank. Ovo curenje informacija dovelo je do skandala vezanog za lažiranja kamata u LIBOR-u.

Evo sažetka važnosti ovog skandala: “Manipuliranje kamatama koristeći chat forum na Bloombergu postalo je najkompleksnija finanijcka prijevara u povijesti i – na kraju igre – dovela do stečaja cijelu industriju i potpuno promijenila putanju geopolitike, i otvorene i prikrivene." Sada on kaže da će BIS, MMF i Svjetska banka “biti u potpunosti uklonjeni”, jer su “oni u osnovi iznevjerili čovječanstvo i počinili vrlo ozbiljne zločine protiv njega.”

Naravno, kazarska mafija neće predati kontrolu nad tim institucijama i korumpiranim političkim sustavima bez borbe. Prošlog tjedna vjerojatno su namjestili izbore u Izraelu kako bi održali na vlasti masovnog ubojicu, štovatelja Sotone Benjamina Netanyahua.
Zatim, kako bi skrenuli pozornost javnosti s ove izborne prijevare, organizirali su seriju lažnih vijesti. U Izraelu su organizirali i lažirali slijetanje na mjesec. Donju sliku poslao je Izvor CIA-e sa sljedećim komentarom: "U prilogu je lažna fotografija izraelskog snimka Mjeseca. Pogledajte savršeni snimak sa ‘sotonističkom zvijezdom’ koja se jasno vidi.”
https://benjaminfulford.net/…/Israel-moon-landing-300x169.j…

Također su izdali i lažnu “prvu sliku crne rupe” koja je naširoko ismijavana čim je objavljena. To nije spriječilo pisce kazarskih robova u publikacijama kao što su The Guardian ili The Newyork Times da uzmu ovo “fotoizdanje” kao znak kako bi opisali Brexit kao “crnu rupu”. https://www.theguardian.com/…/saurons-eye-or-brexit-metapho…

Tada su naravno organizirali takozvano uhićenje osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea. O tome nećemo mnogo pisati, jer je ova farsa naširoko izložena negdje drugdje. Međutim, napominjemo da su svi videozapisi i fotografije događaja došli iz jednog izvora, Russia Today, što je znak koji je prokazivač lažne računalne grafike. Također napominjemo da se Julian Assange nije pojavio na svom balkonu u veleposlanstvu Ekvadora u Londonu još od posjeta Pamele Anderson 2016. godine.

Ovdje je Jim Stoneov vremenski slijed WikiLeaksa:
http://82.221.129.208/.wn6.html

23. listopada 2016. – Direktor WikiLeaksa Gavey Macfadyen mrtav.
16. travnja 2016. - WikiLeaksov odvjetnik John Jones mrtav (“skočio je pred vlak”) (samoubojstvo)
11. svibnja 2016. - Glavni savjetnik WikiLeaksa Michael Ratner mrtav.
16. listopada 2016. - Pamela Anderson koja donosi Assangeu "ručak", tvrdi da se nije dobro osjećao nakon što ga je pojeo, a 17. listopada Assange je imao "prekid interneta".

Također su upali u Wikileaksovo "smeće podataka" i u njemu nisu imali nikakvih važnih otkrića. Možete biti sigurni da ne spominju istinu o 9/11 ili Fukushimi ili drugim takvim zločinima protiv čovječanstva.

Fukushima je bio "teroristički napad i vrlo ozbiljan međunarodni incident, koji je prošao uvelike neizvješćen u svjetskim medijima", rekao je izvor MI6. Dodao je kako je to "iznimno ozbiljna stvar" koja bi bila glavni predmet predstojećih tribunala za ratne zločine.

U svakom slučaju, zanimljiva stvar u vezi svih ovih organiziranih događanja je kako su oni sada odmah otkriveni, pokazujući koliko je kazarska mafija izgubila moć manipuliranja javnim mnijenjem. Usprkos ovim histeričnim naporima da odvrate pozornost sa svojih zločina, mreža se zatvara oko kazarske mafije, a posebno njihove baze operacija u Izraelu.

Na tom frontu, izvori iz Pentagona navode da je "Trump tweetao ‘Nikada nećemo zaboraviti’ ono što je Nancy Pelosi nazvala ‘bolnim slikama 9/11’ u odgovoru članici kongresa Ilhan Omar, koja kaže da su neki ljudi nešto učinili’ na dan 11. rujna, jer to sada postaje politički korektan nacionalni razgovor prije nego što bombe istine sruše Izrael.”

Sada glavni vojni zapovjednik general generalštaba John Abizaid “potvrđen 92-7 kao američki veleposlanik u Saudijskoj Arabiji, čineći ga de facto vojnim guvernerom Bliskog istoka”, kažu izvori. To se dogodilo kada je egipatski predsjednik Abdel Fattah el-Sisi "rekao Trumpu u Bijeloj kući da Egipat ne želi biti dio arapskog NATO-a, čineći Iran nespornim liderom u regiji", dodali su izvori Pentagona.

Promjene režima koje će se dogoditi u Libiji, Sudanu i Alžiru povezane su s ovim preporodom bliskoistočnog i muslimanskog jedinstva.

Izgleda da će se Benjamin Netanyahu suočiti s povijesnom pravdom budući da se cionistički projekt ruši pred njegovim očima.

I za kraj ovog tjedna, izvor vladajuće krvne loze mi je potvrdio da kazarska mafija koristi predvidivo programiranje. To jest, oni rade stvari poput televizijskih emisija o mlaznjacima koji se razbijaju o Svjetski trgovački centar prije nego što organiziraju stvarni događaj.

To me podsjetilo kad sam radio za Forbes Magazine, na objavljenom romanu u kojem je šef biroa Forbes Magazinea u Tokiju ubijen oružjem koje uzrokuje srčani udar. Nekoliko godina kasnije napala me osoba koja je nosila bijeli cilindrični uređaj na željezničkoj stanici Nagata-Cho u Tokiju. Uređaj odgovara opisu oružja srčanog udara opisanog u romanu.

Pa, evo nekih mojih vlastitih predviđajućih programiranja: vidim Benjamina Netanyahua u lisicama na vojnom sudu kako sluša čitanje njegove smrtne kazne. Također predviđam kako će ga izraelska vojna policija zatvoriti i pregovarati o rješenju za dvije države dok još imaju priliku za to. Alternativa će biti da će izraelski Židovi završiti u turskom getu.

Preveo: Fredi / https://www.facebook.com/budjenjeee/#

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Monday, 22 April 2019 17:26
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: