person_outline
search
hrendeitpt
Narodi, budite se! Soroševi tzv. migranti - teroristi u Europi - zaštićeni su i mogu raditi što ih je volja, a da za to ne snose nikakve posljedice!
Soroš-Vučić-Cionisti oliti cionističke sluge
Vincent V. Vincent V.
  • Posted
  • Read 9418 times

Narodi, budite se! Soroševi tzv. migranti - teroristi u Europi - zaštićeni su i mogu raditi što ih je volja, a da za to ne snose nikakve posljedice!

Dakle, "Umvolkung", čeka i Hrvatsku i sve ostale države "regije" jer je stanovništvo i dalje pasivno i nezainteresirano. Dok se stanovništvo zatupljiva zabavom, i propagandnom, i odvraća mu se pažnja sa raznim umjetno napuhanim aferama, u Hrvatsku, preko Srbije, ulazi sve više i više ilegalnih Soroševih isilovaca

Potpuno je jasno da Hooton-plan, ide milom ili silom!

 

http://istinomprotivlazi.com/component/k2/672-hrvatska-srbija-bih-i-crna-gora-moraju-preuzeti-5-7-milijuna-izbjeglica

Da su teroristi i glavosječe ISIL-a su židocionistički štićenici., to pokazuje još nekoliko događaja, koji su se odigralo zadnjih tjedana i mjeseci.

Događaj prvi:

Posljednih tjedana i mjeseci, svi mainstream mediji na Zapadu izvještavali su da na stotine i tisuće zarobljenih boraca ISIL-a, koje drže iračka regularna armije i kurdske postrojbe u sjevernom dijelu Iraka i Sirije, žele natrag u svoje matične "domovine". Radi se o bivšim dragovoljcima ISIL-a, državljanima Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Nizozemske, Austrije, Belgije, itd., mahom arapskog ili turskog podrijetla. I Njemačka i Francuska su odmah izrazile spremnost da ih prime natrag. Obični Nijemci, Francuzi, Nizozemci i drugi, pitaju se zašto njihove vlade sada žele primiti natrag taj šljam? Odgovor je: zato što moraju.

Zato što su ISIL-ovci štićenici židocionističke duboke države, koja je i stvorila ISIL. I Zato što su vlade Francuske, Njemačke, Nizozemske i ostalih zapadnoeuropskih država, sve plaćenici i slugani globalnih židocinista. "Njemačka ima odgovornost za svoje građane, čak ako su i vršili zločine". To je izjavio, Armin Schuster iz Merkeličninog CDU-a za "Der Spiegel". On se založio za to da se tim ISIL-ovcima, koji su kao dragovoljci otišli iz Njemačke boriti se u Irak i Siriju, dopusti da se vrate natrag u Njemačku, da im se tamo kofol "pošteno sudi". Za to su ponajviše političari SPD-a i Zelenih.

I već počinju priče, da te "zavedene dečke" iz ISIL-a u njemačkim zatvorima treba ponovo "resocijalizirati" i "reintegrirati", jer su oni "produkt našeg društva". Njemački zatvori su većinom smijurija, udobniji nego pojedini lošiji hoteli u Iraku i Siriji. Tako da nije čudo, da mnogi migranti kojima je odbijen zahtjev za azil, kada nemaju kuda, onda svjesno i namjerno počine neki zločin da ne budu protjerani. Onda idu u njemačke ''zatvore''. Nakon određenog vremena, svatko može biti pomilovan, zbog "dobrog držanja". O njima će se nakon toga brinuti razni socijalni radnici, koji će ih "reintegirati" u društvo. I onda će iz će ti ISIL-ovci nakon nekog vremena izići na slobodu.

Levent Ö. , "njemački građanin", odnosno Turčin sa njemačkom putovnicom iz grada Gladbeck, otišao je, sa suprugom Filiz, u Siriju kao dragovoljac ISIL-a još 2013. U studenom 2017. kurdske postrojbe uhitile su ga u graničnom području između Iraka i Sirije. Krajem prošle godine, irački sud u Bagdadu, osudio ga je na smrt. Njemačka vlada zahtjeva od iračkih vlasti, da ga pomiluju i da mu ukinu smrtnu kaznu. Obrazloženje: Njemačka kao država ne prihvaća smrtnu kaznu.

https://www.waz.de/region/rhein-und-ruhr/todesstrafe-gegen-gladbecker-im-irak-bundesregierung-schaltet-sich-ein-id215998777.html

Naravno da se i Macronova vlada zauzima za svoje "dečke" ISIL-ovce, da ih u Iraku ne osude na smrt:

https://tribun.hr/francuske-vlasti-najavile-intervenciju-ukoliko-francuski-isil-ovci-budu-osudeni-na-smrt-u-iraku/

Novog njemačkog ministra vanjskih poslova, Heiku Maasa, na taj položaj, početkom prošle godine, postavili su židocionisti jer je odano služio njima, dok je u prethodnom mandatu Merkeličine vlade bio ministar pravosuđa je izjavio da neće biti takvog jednog strogog zasebnog zatvora za ISIL-ove povratnike iz Iraka i Sirije. Već će oni naprosto biti stavljeni u obične, njemačke ''zatvore''. 

Macronova vlada je također najavila da će primiti natrag brojne ISIL-ovce iz Francuske.
Nekoliko političara iz bavarskog CSU-a, rekli su da bi tim povratnicima ISIL-a, trebalo oduzeti njemačko državljanstvo i putovnice, tako da bi ih se nakon odslužene kazne moglo protjerati. Međutim odmah su skočili na noge Merkeličini potrčci iz vlade, te ljevičarski političari iz SPD-a i Zelenih, koji su taj prijedlog iz CSU-a, nazvali diskrimnacijom i rasizmom.

Događaj drugi:

Neovisni njemački autor Stefan Schubert, otkrio je krajem prošle godine, laži i mućke o terorističkom napadu na Božićni sajam u Berlinu, krajem 2016. godine. Kada se tuniski azilant Anis Amri, sa otetim kamionom, zabio u posjetitelje sajma. Schubert je o tome napisao knjigu pod naslovom: "Anis Amri und die Bundesregierung: Was Insider über den Terroranschlag vom Breitscheidplatz wissen" (Anis Amri i njemačka vlada: Što znaju insajderi o terorističkom napadu na Breitscheidplatzu?")

U svojoj knjizi, Schubert tvrdi ovo:
Anis Amri nije bio jedini počinitelj, kako je to lagala njemačka vlada, već je u terorističkom napadu na Božićni sajam na trgu Breitscheidplatz, bila uključena mreža ISIL-a iz Njemačke, Italije i Libije. A njemačka vlada je bila upletena u zataškavanje. Anis Amri je bio pijun CIA-e, kojega je CIA koristila, da bi kofol istražila europsku mrežu ISIL-a. Iako su njemačke obavještajne službe odavno pratile Amrija i znale za njega, iz SAD-a je njemačkoj vladi stiglo naređenje, da ne smije uhititi Amrija i da ga ne smiju protjerati. Kasnije se otkrilo da su njemačke vlasti, nakon izvršenog terorističkog napada, u Tunis protjerale Bilela Bena Ammara, koji je bio pomoćnik i prijatelj Amrija. I to zato da bi zataškali umješanost njemačke vlade i SAD-a.

Dakle, nisu željeli uhititi Bilela Ben Ammara i suditi mu, jer su se bojali da bi, ako bi došlo do sudskog procesa, sve izišlo na javnost. Zato su ga se brže bolje riješili protjerivanjem. Marokanska obavještajna služba DGST više puta je upozoravala njemačke obavještajne službe na opasnost od Amrija i Ben Ammara, ali u Njemačkoj nisu poduzeli ništa, jer je tako naređeno iz SAD-a. Čak štoviše, jedan agent njemačke obavještajne službe, jedan takozvani "V-mann" (ubačeni agent, koji obavještajnim službama dostavalja informacije), vozio je Amrija u Berlin.

https://www.tagesspiegel.de/politik/bericht-zum-anschlag-v-mann-fuhr-attentaeter-mindestens-einmal-nach-berlin/19252888.html

Merkeličini propagandni mainstream mediji mjesecima su napadali Schuberta da je u svojoj knjizi iznio "teoriju zavjere", a Facebook mu je blokirao recenziju knjige. Ali nedavno, krajem veljače tjednik Focus, na svom portalu objavio je članak o slučaju Amri i tako je potvrdio da je sve istina, što je Schubert ranije iznio u svojoj knjizi.

U tom članku pod naslovom "Napad na berlinski božićni sajam: vlada je protjerala Amrijevog pomoćnika, da bi zataškala njegovu umješanost u atentatu", Focus je objavio da su im u ruke dospjeli "tajni dokumenti" o istrazi o teroristčkom napadu u Berlinu".
Na osnovu tih dokumenta u članku se kaže: "...Već 9 dana nakon terorističkog napada u Berlinu, na najvišoj političkoj razini donesena je odluka da Amrijev prijatelj i pomoćnik (Bin Ammar) mora biti uklonjen iz Njemačke... I u članku se citira izvadak iz povjerljivog službenog e-maila iz najviših vrhova njemačkih vlasti, upućenog federalnoj policiji, 28.12. 2016.: "Od strane sigurnosnih službi i ministarstva unutrašnjih poslova postoji ogroman interes da se protjerivanje uspješno provede"

U svojoj knjizi Schubert je razotkrio tajnu agendu duboke države u slučaju Amri, i tu se jasno vidi, kako njemački političari iz Merkeličine vlade, obavještajne službe, odgovorni ravnatelji raznih ureda u ministarstvu unutrašanjih poslova i mediji, slijede tajnu agendu, koja je usmjerena ne samo protiv vlastitog stanovništva, već namjerno i svjesno krše i brojne kaznene zakona. U pozadini su vukli konce CIA i zapovjedništvo američke armije, koji su koristili Amrija, kao jednu vrstu mamca.

U intervjuu za Russia Today na njemačkom jeziku, autor Stefan Schubert, rekao je da su mu mnogi obični službenici njemačke kriminalne policije i djelatnici iz obavještajnih službi, koji rade teški posao potrage za ISIL-ovim teroristima, u povjerenju ispričali koliko su frustrirani i bijesni. Jer oni dobivaju naređenje iz vrhova Merkeličine vlasti, da ne smiju ništa poduzimati protiv zločinaca i terorista. Tko prekrši ta naređenja, dobiva otkaz. Nasuprot tomu, oni visoki dužnosnici Merkeličinog ministarstva unutrašnjih poslova, "foteljaši", oni koji su odgovorni za tzv, "izbjegličku krizu", oni budu nagrađeni i unaprijeđeni.

Događaj treći:

U jeku takozvane "izbjegličke krize" u zadnjih nekoliko godina, kada su stotine tisuća arapskih i afričkih migranta ušli u Njemačku, među njima je ušlo više tisuća zločinaca ISIL-a i potencijalnih terorista. Ovo je nedavno procurilo u njemačkoj javnosti. Na upit zastupnika Liberala (FDP) u njemačkom parlamentu, Bundestagu, Merkeličino ministarstvo unutrašnjih poslova je bilo prinuđeno javno saopćiti tu informaciju. U periodu između 2014. do početka ove godine, Federalni ured za migraciju i izbjeglice (BAMF), dojavio je ministarstvu unutrašanjih poslova, odnosno glavnom državnom odvjetniku i Federalnom uredu za kriminal (koji su u sastavu ministarstva za unutršanje poslove), informacije o 5000 slučajeva ratnih zločina, počinjenih u Siriji i Iraku, od strane dijela "izbjeglica", koji su ušli u Njemačku.

Od drugih državnih organa, Ministarstvu unutrašnjih poslova, stigle su informacije o još 2000 takvih slučajeva ratnih zločina, koje su počinile Soroš-Merkeličine "izbjeglice".Dakle, ukupno 7000 slučajeva! I vjerojatno više tisuća "izbjeglica", koje su umiješani u te slučajeve, odnosno koji su počinili te zločine. Međutim, njemačko ministarstvo unutrašnjih poslova , obradilo je samo 129 slučajeva osumnjičenih izbjeglica za ratne zločine, ostalih 6871 uopće nije ni pogledalo!

ppomi

Dakle ovdje se radi o konkretnim, pouzdanim informacijama o tisućama osumnjičenih "izbjeglica", u stvari bivših ISIL-ovaca, koje su počinile ratne zločine u Siriji i Iraku. Te informacije su Ministarstvu unutrašnjih poslova proslijeđene od strane BAMF-a, i drugih državnih organa, koji su se svakodnevno bavili registracijom i skupljanjem evidenicije o svakom novoporidošlom migrantu-izbjeglici, koji su tada svakodnevno masovno stizali u Njemačku. Dakle, može se pretpostaviti da su te "izbjeglice" osumnjičene za 7000 ratnih zločina bivši koljači ISIL-a, i da tih zločinaca, ima više tisuća.

Merkeličino ministarstvo unutrašnjih poslova nije poduzelo skoro ništa. Obrazloženje iz ministarstva: ma eto, bili su prezauzeti, nije bilo dovoljno osoblja. Smiješno. Poznata je birokratska pedandnost njemačkih državnih službenika. Kada naprimjer netko parkira svoj auto na zabranjenom mjestu ili vozi prebrzo na dijelu ceste, gdje je ograničenje brzine, kada se netko šverca bez karte u sredstvima javnog prometa i slični banalni prekršaji, onda osoblje nije prezauzeto, onda svaki onaj tko je napravio i najmanji takav prekršaj, brzinom svjelosti bude kažnjen. Međutim, kada se radi o ozbiljnoj opasnosti i prijetnji, da se provjeri tisuće i tisuće zločinaca ISIL-a, koji su u velikom migrantskom valu ušli u Njemačku i koji će sutra možda napraviti nove zločine i novi teror u samoj Njemačkoj, onda nema dovojno osoblja. Zatupljivanje javnosti u zdrav mozak.

A istina je i ovdje brutalno ista, kao i u ranije navedim slučajevima: agresivni migranti i ISIL-ovci su štićenici duboke države i zato se blago postupa sa njima, ili ih se uopće ne dira. Jer, domicilno njemačko stanovništvo malo pomalo treba pripremiti za klanje i za konačni poraz i preotimanje njihove zemlje. Zato treba pustiti što više zločinačkog šljama u Njemačku i druge zapadne države, da se brže sprovode agenda "Umvolkung". Na hrvatski je ovu riječ. teško prevesti sa jednom rječju, doslovce prevedeno to bi glasilo: "prenarodovanje". Hoće reći, prelazak s jednog naroda na drugi, odnosno zamjena jednog naroda sa drugim narodom.

A to, "umvolkung", čeka i Hrvatsku i sve ostale državice "regije". Ako stanovništvo i dalje bude ovako pasivno i nezainteresirano. Dok se stanovništvo zatupljiva zabavom, i propagandnom, i odvraća mu se pažnja sa raznim umjetno napuhanim aferama, u Hrvatsku iz Srbije ulazi sve više i više ilegalnih migranta. Svakog tjedna, slovenska policija, sa granice Slovenije vraća u Hrvatsku jedno 100 ili 200 ilegalnih migranta i taj broj je svakog tjedna sve viši i viši. Nitko živ ne zna koliko ilegalnih mihgranata već baulja po Hrvatskoj. Plenkovićeva vlada i njeni propagandi mediji šute o tome.

Još alarmantniji su podatci estonske obavještajne službe EFIS. U specijalnom izvješću EFIS-a, kaže se da u Njemačkoj ima 11.000 radikalnih islamista i 980 takozvanih potencijalnih terorista, koji svakog trenutka mogu napraviti neki teroristtički napad. To su oni koje u Njemačkoj nazivaju "gefährder" (na hrvatski doslovce: ugrozitelji). Dakle, oni koji predstavaljaju ugrozbu, opasnost za javni mir. Takvi su ''pod prismotrom'' njemačkih obavještajnih službi i kriminalne policije. Istina je da ih policija ne smije dirati. Ti "ugrozitelji" ili takozvani "spavači" su tempirane bombe, koje se ne smiju demontirati, dok ne eksplodiraju.

Pored toga, kako procjenjuje izvješće EFIS-a, tu je još oko 200 osuđenih terorista u EU, koji će u slijedeće 2 godine biti pušteni iz zatvora. Pa ti sada objasni ovo ludilo domicilnim stanovnicima država EU. Ali i tu je objašnjenje isto:
Potpuno je jasno da se ISIL-ovci – tzv. migranti - koji prave nasilje po zapadnim državama ne smiju dirati, jer su štićenici duboke države, koja želi trajno održavanje kaosa i napokon uništavanje svih europskih naroda i njihovih nacionalnih država i provođenje agende "umvolkung".

Još je dramatičnija situacija u Francuskoj i Velikoj Britanij, gdje prema procjenama EFIS-a ima 20.000 radikalnih islamista i potencijalnih terorista.

http://www.pi-news.net/2019/03/geheimdienstbericht-11-000-radikale-moslems-in-deutsch

I napokon ovo:

Izrael je prošle godine više puta izveo zračne napade na postrojbe regularne sirijske armije u Siriji. Prije nekoliko dana, izraelska vojska je izvela zračni napad na Alep. Da nelegalna ciofašistička tvorevina Izrael podržava svoje glavosječe u Siriji, to i više nije tajna. O tome su ponekad čak izvjestili i mainstream mediji. Kao njemački Focus, koji je prije nekoliko mjeseci izvjestio o tome, pozivajući se na izvješće elitnog američkog magazina "Foreign Policy".

Novinari "Foreign Policy", razgovarali su sa pripadnicima "sirijskih pobunjenika", koje je Izrael plaćao i slao im oružje. Radi se o 12 skupina pobunjenika koji su se u Siriji, u pograničnom području uz Golansku visoravan (koju Izrael drži zaposjednutom desetljećima), sa izraelskim novcem i oružjem, borili protiv Asada. Izrael je započeo podršku tim "pobunjenicima", još 2013. godine, (sa ciljem kofol da suzbije utjecaj Irana), ali da su izraelski vojni stratezi navodno razočarani, jer nije postignut željeni učinak, jer je Asad potisnuo te pobunjenike i preuzeo kontrolu nad južnom Sirijom.

https://www.focus.de/politik/ausland/75-dollar-monatslohn-fuer-kaempfer-israel-unterstuetzte-insgeheim-rebellengruppen-in-syrien-und-liess-sie-dann-fallen_id_9547909.html

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za 'obradu' novinara koji pišu za Ipl! 

Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: