person_outline
search
hrendeitpt
Služenje mise u Bleiburgu zabranio je austrijski gej kardinal, koruški biskup, fukara i kriminalac Alois Schwarz protiv koga se trenutno vrši istraga za milijunske mučke!
Ovo je Alois Schwarz - austrijski gay kardinal koji je zabranio misu na Bleiburgu!
Vincent V. Vincent V.
  • Posted
  • Read 11208 times

Služenje mise u Bleiburgu zabranio je austrijski gej kardinal, koruški biskup, fukara i kriminalac Alois Schwarz protiv koga se trenutno vrši istraga za milijunske mučke!

Iz skoro dvijetisućljetnog kulturalnog i civilizatorskog djelovanja Katoličke crkve, na teritoriji današnje Austrije, za samo nekoliko desetljeća, postala je kolaboracija sa antikršćanskim političkim snagama

Vijest o zabrani hrvatskim biskupima, da ove godine ne smiju sudjelovati na komemoraciji u Bleiburgu, cijela domaća sluganska politička i medijska falanga u službi židocionista, dočekala je sa neskrivenim oduševljenjem. Na Indexu, Jutarnjem, Netu, Telegramu, itd.., naprosto su klicali od (zlu)radosti. I na sva su usta hvalili vodstvo Katoličke crkve u Austriji i korušku biskupiju, koji su donijeli odluku o toj zabrani. Ma gle, kako su u crkvenom vodstvu u Austriji pravi i napredni a ne nazadni kao ovi naši hrvatski "klerofašisti", i "katolibani". I dobro je što su austrijski biskupi konačno pokazali našim zadrtim "ustašama". Tako su drečala sorosčad.

 

Nakon što je prije dva mjeseca, očigledno po nalogu iz Vatikana, vodstvu Crkve u Hrvatskoj naređeno da mora izvoditi perverzni performans zvani "godišnjica holokausta", sada je hrvatskim biskupima zabranjeno, da obilježavaju stradanje hrvatske vojske i naroda u Bleiburgu. Ali pogledajmo malo pobliže, tko je dakle zabranio hrvatskim biskupima, da služe misu na komemoraciji u Bleiburgu. U izvješćima u domaćim medijima, spominju se koruška biskupija Gurk-Klagenfurt. I njen donedavni biskup, Alois Schwarz. Koji su donijeli tu odluku, uz podršku Austrijske biskupske konferencije.

Koruška biskupija Gurk-Klagenfurt i njen donedavni biskup Alois Schwarz su u zadnjih nekoliko mjeseci u austrijskoj javnosti u središtu velikog skandala

Nadbiskupija Gurk-Klagenfurt je najbogatija u Austriji i raspolaže sa imovinom u vrijednosti od 175 milijuna eura. Radi se o nekretninama i zemljišnim posjedima, sa kojima upravlja ova biskupija. Između ostaloga tu je zaklada i ustanova za obrazovanje St. Georgien, čak i jedan hotel koji pripada biskupiji. Krajem 2015. pod biskupom Schwarzom, biskupija po prvi put bilježi masovne gubitke, također i u slijedeće dvije godine 2016. i 2017.

Kada su se pojedini svećenici i civilni zaposleni iz biskupije, zbog nezadovoljstva sa biskupovim metodama i muljažama, počeli žaliti i slati anonimna pisma nekim medijima, da obavijeste javnost o svemu tome, biskup Schwarz početkom 2018., angažira privatnog detektiva Gerta-Renéa Pollija, koji je ranije bio predsjednik austrijskog Ureda za zaštitu ustavnog poretka i borbu protiv terorizma. Dakle iskusni profesionalac obavještajne službe. Polli je od biskupa dobio zadatak, da po biskupiji uhodi i špijunira i da pronađe te svećenike i djelatnike, koji su medijima pisali anonima pisma i dostavljali informacije o biskupovim mućkama.

Sasvim iznenada, u lipnju 2018., papa Franjo nalaže premještaj biskupa Schwarza iz biskupije Gurk-Klagenfurt i imenuje ga biskupom grada St. Pölten u pokrajini Donja Austrija. To budi sumnju da je Vatikan želio zaštititi biskupa Schwarza i zataškati njegove mućke. Biskupova desna ruka, asistentica i kako se saznaje iz austrijskih medija, vjerojatno i njegova potajna ljubavnica, Andrea Erzinger, ostaje i dalje u biskupiji Gurk-Klagenfurt. Na dužnosti ravnateljice Zaklade, St.Georgen na koju ju je imenovao biskup Schwarz.

 .č creenshot 4

Andrea Erzinger

U srpnju, privremeno ravnateljstvo biskupije, koje sada upravlja biskupijom, pokrenulo je istragu o poslovima biskupa Schwarza i u tu svrhu su pozvali ovlaštenog revizora da provjeri sve financijske poslove. Malo kasnije oni su dali otkaz bivšoj biskupovoj asistentici Andrei Erzinger. Međutim ona je tužila biskupiju Gurk-Klagenfurt, zbog, kako kaže, protuzakonitog otkaza. Sud je proslijedio sve dokumente državnom odvjetništvu u Klagenfurtu, zbog sumnje u pronevjeru novca. Cijeli proces je još u tijeku.

Krajem 2018., Bečka nuncijatura (viša crkvena instanca nadležna za biskupiju Gurk-Klagenfurt) izdala je zabranu ravnateljstvu biskupije Gurk-Klagenfurt, da u javnosti objave izvješće istrage o financijskim poslovanjima biskupa Schwarza. Naređenje austrijskom crkvem vrhu u Beču za ovo stiglo je iz Vatikana, od strane biskupske kongregacije. Međutim, samo nekoliko dana nakon toga, ravnateljstvo biskupije, protivno naređenju iz Beča, odnosno iz Vatikana, hrabro izlazi na javnost i medijima prezentira to izvješće.

U tom izvješću, oni teško optužuju biskupa Schwarza i njegovu asistenticu Andreu Erzinger. Ono su to što su radili biskup i njegova asistentica nazvali su "sistem Schwarz." Biskup je bio "ovisan" o svojoj asistentici, koja ga je vrtila oko prsta. Biskup i njegova asistentica su bili rastrošni i terorizirali su svećenike i ostale zaposlene u biskupiji. U dvije prethodne godine 2016. i 2017. biskup Schwarz je napravio gubitak od ukupno 2.600.000 eura. Osim toga, gradnja velike kupaonice koštala je milijun eura. Biskup je prekršio statut biskupije, a kada su ga pojedini članovi nadzornog vijeća na to upozorili, on je naprosto raspustio cijelo vijeće.
U izvješću su spomenuli i podatak da je biskup bio angažirao bivšeg obavještajca Pellija, da špijunira djelatnike biskupije.

Krajem prosinca 2018. državno odvjetništvo u Grazu objavilo je da je pokrenulo istragu protiv biskupa Schwarza, zbog sumnje u pronevjeru novca. Cijeli slučaj je preseljen iz Klagenfurta (glavni grad pokrajine Koruška/Kärnten) u Graz. I to zbog toga, što se željelo spriječiti moguću pristranost državnog odvjetništva u Klagenfurtu u korist biskupije i biskupa. Iz ove odluke je očito, da biskupija vjerojatno ima svoje veze i vezice u državnom odvjedništvu u Klagenfurtu, pa je zato cijeli slučaj proslijeđen državnom odvjetništvu u Grazu. Dakle u drugu pokrajinu, Štajersku.

U siječnju ove godine, Vatikan u biskupiju Gurk-Klagenfurt šalje ekipu za takozvanu "vizitaciju", dakle za ispitivanje stanja. Na čelu sa "vizitatorom", biskupom Franzom Lacknerom iz Salzburga. Prvotno im je bila namjera, da ispitaju stanje, samo u vremenskom periodu, nakon premještanja biskupa Schwarza iz biskupije Gurk-Klagenfurt u St. Pölten, ali zbog negodovanja u austrijskoj javnosti, odlučeno je da se ispita sve u zadnjih 10 godina.

Na javnost je izišlo da je biskup Schwarz bančio i mućkao još od 2008. godine i da su se zbog njega u zadnjih 10 godina, nekoliko puta žalili kardinalu Schönbornu u Beču i Vatikanu, ali da ni kardinal ni Vatikan nisu ništa poduzeli protiv biskupa. Jedan djelatnik biskupije Gurk-Klagenfurt optužio je u otvorenom pismu kardinala Schonborna, da je štitio biskupa Schwarza i da ga je još čak imenovao ravnateljom odjela za financije u Austrijskoj biskupskoj konferenciji. U austrijskim medijima je procurilo i to da je biskup Schwarz u Beču za sebe bio iznajmio stan od 100 kvadrata.

Prije nekoliko tjedana, biskupija Gurk-Klagenfurt sama je protiv sebe podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje u utaju poreza. U Austriji kao i u Njemačkoj je uobičajeno, da kada netko bude uhvaćen u nekoj mućki oko poreza i slično i prijeti mu kaznena prijava, da on sam protiv sebe podnese kaznenu prijavu, što je kao priznanje krivnje i otvara mogućnost blaže kazne. Jer državno odvjetništvu sumnjiči biskupiju za utaju poreza prilikom donacije velike sume novca prilikom biznisa trgovine nekretnina, u kojega je bila upletena biskupija Gurk-Klagenfurt prije 7 godina.

Osim toga, procurilo je u javnost također, da je nadbiskup Lackner, "vizitator" poslan od Vatikana u biskupiju Graz-Klagnfurt, angažirao vlastite odvjetnike, sa ciljem da steknu uvid u akte u državnom odvjetništvu u Grazu. Ti Lacknerovi odvjetnici u Grazu su se lažno predstavili kao odvjetnici biskupije. Kada su iz biskupije Gurk-Klagenfurt saznali to, bili su ljuti na papinog "vizitatora" Lacknera, jer biskupija je već ranije angažirala svoje vlastite odvjetnike koji je zastupaju. Predstavnici biskupije žalili su se da Lackner, prekoručuje svoje ovlasti. Neovisni promatrači ocjenjuju, da sa ovom mjerom vizitator Lackner, očito želi lakše zaštititi biskupa Schwarza i druge moguće krivce.

Dakle, očito je da se ovdje radi o velikim mućkama i intrigama, unutar propadajuće Katoličke crkve u Austriji, na relaciji Vatikan-Beč-Klagenfurt.

Da je Katolička crkva u Austriji u procesu propadanja, to kažu neovisni stručnjaci i kritičari. Jedan od najpoznatijih je austrijski teolog Wolfram Schrems.On teško optužuje vodstvo KC u Austriji da se godinama slizalo sa svakom vlasti i da ništa ne čini za zaštitu nerođenih i da ne podržava aktiviste za borbu protiv pobačaja, da oportuno podržava propagandu rodne i homoseksualne ideologije.

"Iz skoro dvijetisućljetnog kulturalnog i civilizatorskog djelovanja Katoličke crkve, na teritoriji današnje Austrije, za samo nekoliko desetljeća, postala je kolaboracija sa antikršćanskim političkim snagama" - kaže Schrems. Pojedini biskupi ne samo da ne podržavaju borbu protiv pobačaja, već čak i napadaju aktiviste koji se bore za zaštitu nerođene djece. Schremps tu posebno spominje upravo bivšeg koruškog biskupa Aloisa Schwarza, koji se najžešće i najsramotnije suprostavljao aktivistimna koji se bore protiv pobačaja.

Biskup Schwarz je također zagovornik masovne migracije, kao i njegov šef, jezuitski cionist, papa Bergoglio. Na otvorenju zasjedanja Austrijskog pastoralnog instituta 7. 1. 2016., u svom govoru, biskup Schwarz je besramno iskrivljavao Bibliju i Isusovo djelovanje, da bi propagirao Sorosevu masovnu migraciju. Prema izvješću, austrijske katoličke novinske agencije Kathpress, biskup je između ostaloga rekao: "I Isus je najprije morao naučiti da prihvati različitost...Bog nas ojačava u tome, da prihvatimo različitost". Posebno bode u oči, da je biskup Schwarz koristio propagadni pojam "različitost", koji je kao takav kakav se danas rabi u političkom govoru, nastao tek prije nekoliko godina i to od strane gloablističke elite i njenih propagandnih medija. Koji nas stalno svakodnevno bombardiraju sa "različitosti" i zahtjevaju da je svi moramno prihvatatiti.

Pod tim se podrazumijeva da moramo prihvatiti nasilnu migraciju i polagano uništenje europskih naroda. Biskup Schwarz je ovdje Isusa faktički prikazao kao nekog zaostalog nacionalista, koji u početku nije prihvaćao "različitost", pa je onda morao "učiti", da ju postepeno prihvati. Iz ovog primjera se još jednom vidi, koliko je nevjerojatna bezskrupuloznost Bergoglijevih cio-mantijaša, da ne prezaju čak ni od ovako bahate zlouporabe Isusa, za sorosevsku propagandu.

Prije 7 godina, na unutarcrkvenim izborima za članove vijeća austrijskih župa, u župi Stützenhofen, za člana župnog vijeća, kandidirao se i Florian Stangl, deklarirani gej, koji živi u partnerstvu sa svojim ljubavnikom. Župnik te župe, Gerhard Swierzek, zahtjevao je od Stangla, da odustane od svoje kandidature, jer njegov životni stil nije u skladu sa kršćanskom vjerom i katolićkim učenjenem. I taj župnik ga je htio ukloniti sa liste kandidata.

Međutim, kardinal Schonborn, kao prvi čovjek KC Austrije, podržao je geja Stangla i primio ga na razgovor, na koji je Stangl došao sa svojim ljubavnikom. Tako je gej Stangl postao član župnog vijeća te župe Stützenhofen. Mainstream mediji i gej organizacije su slavili kardinala Schönborna. Biskup Schwarz tada je u potpunosti podržao odluku Kardinala Schönborna, da se deklariranom geju koji živi sa svojim ljubavnikom, dopusti da postane član župnog vijeća župe Stützenhofen. Kardinal Christoph Schönborn je predsjednik Austrijske biskupske konferencije, poznat kao "gay friendly", kao i većina njegove trule ekipe ostalih mantijaša iz ABK. Schönborn je jedan od miljenika Bergoglia i pripada liberalnom i progresivnom krilu u Vatikanu.

Prije 5 godina, kada je austrijski amaterski gej pjevač Tom Neuwirth, u liku dženderske propagandne nakaze "Conchita Wurst", pobjedio na Eurosongu, kardinal Schönborn ga je pohvalio, rekavši: "U šarenom Božjem vrtu, ima mjesta za sve". I da je Conchita Wurst oličenje "Božje najfascinantnije ideje" o stvaranju čovjeka kao muškarca i žene, pošto on u sebi utjelovljuje i muškarca i ženu. "Tema tolerancije, pod kojim je Conchita Wurst izvela svoj performas, je stvana velika tema." - trabunjao je tada kardinal kao da je čelnik stranke Zelenih.

1. prosinca 2017., kardinal Schönborn je, povodom borbe protiv AIDS-a, zajedno sa austrijskim gej aktivistom Gery Keszlerom, organizirao performans u bečkoj katedrali Svetog Stjepana. Performans, koji su oni zvali "misom". Kardinal, kao i svi nazočni nosili su poznatu crvenu vrpcu u znak solidarnosti sa oboljelima od AIDS-a. Gej Keszler je također zaražem virusom AIDS-a, kao i Tom Neuwirth (Conchita Wurst), koji je također bio nazočan u katedrali. Neovisni mediji bili su šokirani ovim performansom, kojega su nazvali homoseksualna propaganda.

Gary Keszler je inače organizator priredbe "Life Ball", koja se održava svake godine, na kojoj sudjeluju poznate osobnosti i skuplja se novac za oboljele od AIDS-a. Ta priredba, odnosno bal, je u stvari gej dernek, tu dolaze mnogi gejevi, našminkani i u ženskoj odjeći i slave upravo ono, što je u Europi najveći razlog za obolijevanje od AIDS-a; homoseksualnost. Ogromna većina oboljelih od AIDS-a u europskim zemljama i SAD-u su gejevi. To kardinal naravno nije spomenuo ni sa jednom rječju. Za nerođenu djecu, žrtve pobačaja i za proganjanje i ubijane kršćane, kardinal nikad nije organizirao posebnu misu, ali za oboljele od AIDS-a, većinom gejeve koji su sami krivi za to što im se dogodilo, u katedrali se organizira ruglo, koje se naziva "misa" i tu se zapravo nekritički slavi homoseksualni način života, koji ponajviše uzrokuje obolijevanje - tako su to tada ocjenili neovisni austrijski mediji. Dok su mainstream mediji, ljevičari i gej organizacije oduševljeno hvalili kardinala i ostale gej mantijaše na sav glas.

Kardinal Schönborn slijedeće godine navršava 75 godina i namjerava se povući u mirovnu. Kako pišu neovisni austrijski portali, u Vatikanu žele upravo Aloisa Schwarza, za njegovog nasljednika na čelu Austrijske biskupske konferencije. Bez obzira na ovaj kriminalni slučaj u koji je biskup sada upleten i istragu koju državno odvjetništvo vodi protiv njega. Nema veze za Vatikan. Jer, Schwarz je također ljubimac Bergoglija, na njegovoj liniji. Biskup je, kako smo vidjeli, dokazani "progresivac", kojem smeta borba protiv pobačaja i koji podržava pro-gejevsku politiku gej-kardinala Schönborna, kao i sorosevu migraciju.

https://katholisches.info/2016/02/02/der-huf-des-teufels-abtreibungsindustrie-und-jagd-auf-lebensschuetzer/

https://www.nachrichten.at/nachrichten/politik/innenpolitik/Dioezese-Gurk-Schwere-Vorwuerfe-gegen-Bischof-Alois-Schwarz;art385,3084886

https://diepresse.com/home/panorama/oesterreich/5548236/Schwere-Vorwuerfe-gegen-ehemaligen-Kaerntner-Bischof-Schwarz

https://www.sn.at/politik/innenpolitik/skandal-um-bischof-alois-schwarz-salzburgs-erzbischof-soll-in-kaernten-aufraeumen-62833642

https://www.kirche-und-leben.de/artikel/ex-bischof-und-bistum-in-kaernten-streiten-um-geld/

https://www.news.at/a/system-schwarz-bischof-schwarz-gurker-domkapitel-vorwuerfe-10542932

https://hpd.de/artikel/katholischer-krimi-kaernten-16450

https://www.profil.at/oesterreich/bischof-schwarz-miete-bistumswohnung-wien-10551290

https://katholisches.info/2017/12/06/homosexuellenpropaganda-im-stephansdom/

https://religion.orf.at/stories/2881698/

https://gloria.tv/article/Dr71Qapxdp4q2KTxMTQGoyJRD

https://www.youtube.com/watch?v=CTN__ZfvmeY

https://www.welt.de/vermischtes/article128098102/Sogar-Wiens-Kardinal-lobt-Conchita-Wurst.html

https://www.vienna.at/schoenborn-erfreut-ueber-conchita-wursts-song-contest-sieg/3963959

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: