person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 8883 times

Mladen Bajić vlada DORH-om, Ranko Ostojić je predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, zato droga vlada Hrvatskom.

Hrvatskom vlada paralelni sustav čiji su nositelji trojica ljudi: Ranko Ostojić, Mladen Bajić i Milijan Brkić

Splitska veza

Nakon što se najmlađi hrvatski general Damir Tomljanović Gavran žalio Gojku Šušku, u njegovoj kancelariji, da se vojnicima masovno uvaljuje droga preko „Splitske veze“, za koju je Šušak naravno jako dobro znao, dat je znak da ga se eliminira. Mediji kažu da je Gavran bio upucan u glavu od snajpera na Velebitu, a neovisni novinar Miro Matijević kaže da su hrvatske tajne službe ubile Gavrana metkom u potiljak!

https://www.dnevno.hr/domovina/posljednji-gavranov-let-na-danasnji-dan-je-sa-samo-26-godina-poginuo-tigar-koji-je-isao-prvi-1282451/

„Gavran je hrvatski heroj kojeg je u 26. godini zauvijek na Velebitu zaustavio snajperski hitac.“ – ovo je drska i notorna laž o njegovoj smrti, verzija koju plasiraju lažni kontrolirani mediji.

Zanimljivo je da je netko u komentarima naznačio „da se zna“ tko je ubio Gavrana:

Slavko-čaky Čakarun: „Samo je pitanje ko je smaknuo Gavrana.“

Janko Lukšić„Zna se!“

Odmah je stigao prijeteći odgovor kontrolora iz tajnih službi:

Goran Jaman:
„Janko Lukšić daj Boga ti, sto se to tocno zna?

Nastavak laži o smrti Gavrana:

„Bilo je to na koti 1183, mjesto se zove Ruja, gdje smo štitili bok našeg položaja. U izviđanje smo krenuli Gavran, zapovjednik satnije i ja. Nije to bio jedan kobni rafal, pucalo se po nama dobrih petnaestak minuta. U jednom trenutku, bacili smo se na zemlju sva trojica, njih dvojica udesno, ja ulijevo. Zovem, nitko se ne odaziva. Počnem puzati prema njima i vidim Gavrana kako nepomično leži. U prvi mah sam mislio da je zbog pada ostao bez svijesti. Opipao sam puls, bio je slabašan i tada sam vidio neveliku rupu na sljepoočnici. Nisam u tom trenutku vidio izlaznu ranu, a bila je golema. Izvlačili smo ga petnaestak minuta, išekivali helikopter koji smo odmah dozvali. Stigli su samo do Lukovog Šugarja kad je Gavran izdahnuo”, svjedoči Darko Katuša.“ – ovo je nastavak te cijele iskonstruirane lažne priče.

Prava istina o smrti Gavrana, novinar Miro Matijević:

Damir Tomljanović-Gavran, lički heroj i najmlađi hrvatski general je prema izjavama svjedoka ubijen u Zagrebu u Črnomeračkoj vojarni tijekom razgovora sa Gojkom Šuškom kojemu je prijavljivao drogu koja se počela masovno prodavati i širiti među braniteljima. Tražio je da se tome stane na kraj, kada mu je još za stolom pucano u potiljak. Mrtav je helikopterom prebačen na Velebit gdje je inscenirana „pogibija“.

Mladen Bajić i dalje vlada DORH-om, Ranko Ostojić je i dalje predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, a droga i dalje vlada Hrvatskom.

Sve se konačno posložilo i siguran sam da više nitko ne sumnja u to što se dogodilo Dinu Molnaru pa i Zoranu Vuku, Josipu Reihl-Kiru, Igoru Beneti ili Damiru Tomljanoviću-Gavranu kao i još mnogima koje ovdje ne možemo nabrojati i opisati. Već je sve dokazano, a sada se možemo samo podijeliti na one koji podržavaju te zločine ili nas koji ne odustajemo, dok se ti zločini ne istraže i odgovorni ne kazne.

Sve slučajeve koje sam ovdje opisao kao i deseci slučajeva za čije mi nesretne sudbine javljaju čitatelji, imaju nešto zajedničko. Za njihove likvidacije ne postoji nikakva razumna objašnjenje, svi su Hrvati i svi su bili izuzetno pošteni, vjerovali i borili se za neku novu pravednu Hrvatsku i svi su likvidirani samo zbog toga.

Ovim blogom posvećenim Dinu Molnaru dokazao sam da su likvidirani najkvalitetniji pojedinci iz naših sredina kako istina o okupaciji Hrvatske ne bi izišla na svjetlo dana. Likvidirani su svi koji su vjerovali u samostalnu i neovisnu Hrvatsku, svi pošteni koji su vjerovali da Hrvatska ima državne institucije koje štite hrvatske zakone i same građane. Svi su oni tu naivnost platili glavom. Nikada dokazano samoubojstvo ili srpski snajper su bila objašnjenja koja je nezainteresirani puk najlakše prihvaćao i kada je bio svjestan da se radi o prljavoj laži. https://dinomolnar.blogspot.com/

Samo ovim blogom sam dokazao na konkretnim primjerima da Hrvatskom vlada paralelni sustav čiji su nositelji trojica ljudi (Ranko Ostojić, Mladen Bajić, Milijan Brkić).

Ranka Ostojića sa puno razloga već godinama nazivam hrvatskim „Escobarom“, poimence nabrajam „njegove“ policajce koji u Splitu i iz Splita za njega vode narko biznis.

I dalje svi šute…“ , Miro Matijević

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a počeli su i progoni novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: