person_outline
search
hrendeitpt
Dok glavni mediji i zaduženi političari siju mržnju između hrvatskih katolika i hrvatskih pravoslavaca, zastupnici nas pljačkaju, zadužuju, lihvare i truju chemtrailsom, GMO-om!
ustaše i četnici zajedno
  • Posted
  • Read 8710 times

Dok glavni mediji i zaduženi političari siju mržnju između hrvatskih katolika i hrvatskih pravoslavaca, zastupnici nas pljačkaju, zadužuju, lihvare i truju chemtrailsom, GMO-om!

Svastika, napad na vaterpoliste, grafiti djelo su istih ljudi, spavača ili djece partizana čiji su očevi, stričevi, rođaci 45-e izvršili genocid nad hrvatskim narodom i to: Hrvatima koje partizanski mediji pogrdno nazivaju ustašama, Srbima koje partizanski mediji pogrdno nazivaju četnicima. A žrtvovani (ubijani) su i lojalni Židovi koji  su se protivili Talmudu po kojem današnji (partizanski) suci donose presude u Hrvatskoj

Ista shema pljačke u svim republikama bivše države

Život iz dana u dan život postaje sve teži, bez obzira tko je na vlasti, a bankari u doba najveće krize najviše zarađuju! Kako? Svi nezavisni stručnjaci diljem svijeta nazivaju bankarstvo legaliziranom krađom i tvrde da bankari upravljaju onima koji donose zakone, savjetujući da zatvorimo bankare i riješiti ćemo krizu? Tako se i u Hrvatskoj dogodila totalna i beskrupulozna pljačka zbog koje je ''naše'' bankare trebalo davno uhititi!

PNUSKOK, USKOK, DORH... produžena su ruka političarima na vlasti, sredstvo ili batina za kažnjavanje i zatvaranje sitnih prijestupnika. Veliki lopovi se  stimuliraju, što više ukradu ili zaduže tvrtke, to ih se više nagrađuje. 

Prevedeno, pravdu u svoje ruke moramo uzeti mi, hrvatski narod, jer vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. A raznorazne Lukoviće,Škrebe, Škegre, Rohatinske, Barbiće, Greguriće, Valentiće, Mateše, Šekse… i sve tzv. hrvatske premijere i predsjednike, trebamo uhititi, sve im oduzeti i zatvoriti. Jer je u Hrvatskoj izvršen ratni zločin i pljačka civilnog stanovništva temeljem Međunarodne Ženevske konvencije (četvrte točke) koja govori o zaštiti civilnog stanovništva.

''Sve ono što se dogodilo u Hrvatskoj može se podvesti pod tom točkom jer nema zastare kao što nema ni zastare pljačke u nezakonitoj pretvorbi i privatizaciji. Banke su krvotok države i upravo od njih je započela evo već 28. godišnja hrvatska golgota, jer tko kontrolira novac u opticaju kontrolira društvo, kontrolira hoćete li jesti, imati posla, kuću, hoćete li uopće živjeti!

Banke u Hrvatskoj nikada nisu bile pretvorene, nikada u Hrvatskoj nisu privatizirane, banke u Hrvatskoj su jednostavno pokradene. Domovinski rat je bio na određeni način kulisa za pljačku građana putem banaka i putem zakona koji su išli drumom, a banke šumom. Iz Ustava 1974. godine, tadašnje SR Hrvatske, u Članku 39. jasno piše kako se banke osnivaju i tko su vlasnici banaka.

Vlasnici banaka su bila poduzeća, banke su prometovale, ostvarivale zaradu i na kraju godine predstavnici poduzeća, kao glavni dioničari, bi sjeli i dogovorili se gdje novac upotrijebiti i u što uložiti. Tako je bilo sve do Božića 1990. godine. Dakle, imali smo Ustav SR Hrvatske, Članak 39. koji govori tko može osnovati banku i tko je vlasnik banaka. Izmjena ovog Ustava napravljena je na Božić, 22.12.1990. U javnosti su se puštale izjave pojedinih bankara da se godinu ranije, 1889-te, desila pretvorba, odnosno preoblikovanje banaka''.

Banke se ne mogu nikako preoblikovati i to je bila notorna laž! Takav Zakon nikada nije postojao.

''Da nije postojao dokaz je Zakon koji je donesen 1991. godine koji u Članku 1.stavku 3. koji kaže da će se banke i osiguravajuća društva pretvarati po posebnom zakonu. Kako su se onda banke mogle pretvoriti ili preoblikovati 1989.godine!? Jasno nikako i nikada nije izvršena pretvorba nego je izvršena pljačka junačka. Mason (iluminat) Luković konstantno je lagao građane. Njegova priča kosila se sa Ustavom, sa Zakonom i općenito sa moralom i poštenjem koje je krasilo građane Hrvatske kojima nisu trebali papiri, Ugovori i slično. Bila je dovoljna riječ ili stisak ruke'', objasnio je Sulejman Tabaković shemu pljačke privatnog vlasništva (per capita) svih naroda bivše države, u emisiji 'Sedma sila' gostujući kod, nakon te emisije smjenjene voditeljice, Ozane Bašić , koju su nedugo nakon toga smijenili.

U ime države

Dakle, potpuno je jasno da se banke nisu mogle transformirati jer se radi o vlasništvu, vlasništvo je neprikosnoveno, vlasnici su bili poduzeća, a vlasnici poduzeća smo bili svi mi koji smo radeći stvarali ta poduzeća ili resurse. Političari na vlasti (sabor) izglasali su protuustavni zakon i jednostavno pretvorili naše društveno vlasništvo u državno vlasništvo, a onda 'u ime države' opljačkali novac iz banaka i sa tim istim novcem 'pokupovali' sve ono što je do 1990. godine pripadalo narodu.

Tako su uradili sa bankama i svim poduzećima, tako će rasprodati i ovo što je preostalo, a mi, nekada vlasnici svih tih resursa (per capitta) koji su nam osiguravali posao, sigurnost, temeljni dohodak i budućnost, postati ćemo obični kmetovi ovim mafijašima koji se nazivaju elitom. Ovo je sukus cijele priče, perfidan način na koji su nas opljačkali.

Bankari i političari ukrali su nam naše vlasništvo stvarano godinama, ukrali su nam sadašnjost, ukrali su nam budućnost, lihvare nas, izbacuju iz domova, mnoge branitelje koji su stvarali državu, natjerali su da sebi oduzmu život. I uz sve to svakodnevno nas truju chemtrailsom i GMO hranom koju ne obilježavaju u konzumima zbog čega smo prvi u Europi po broju umrlih od raznoraznih malignih bolesti.

Svastika, napad na vaterpoliste, grafiti djelo su istih ljudi, spavača ili djece partizana čiji su očevi, stričevi, rođaci 45-e izvršili genocid nad hrvatskim narodom i to: Hrvatima koje partizanski mediji pogrdno nazivaju ustašama, Srbima koje partizanski mediji pogrdno nazivaju četnicima. A žrtvovani (ubijani) su i lojalni Židovi koji su se protivili Talmudu po kojem današnji (partizanski) suci donose presude u Hrvatskoj.

po

 

Hrvatski narod 45-e: ustaše, četnici, lojalni Židovi ...

A svi mi i nakon 28 godina i dalje uporno šutimo! Ili pružamo mlaki otpor. 

Zašto šutimo? Nitko nezna odgovor!

Moramo se suočiti sami sa sobom i postaviti logično pitanje:
Jesmo li svi mi, sa prostora bivše države, uistinu nepopravljivo glupi narodi, odnosno ovce za šišanje.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa svih ostalih naroda u regiji! Naš link:http://istinomprotivlazi.com
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: