person_outline
search
hrendeitpt
Ipsos puls i Promocija Plus su prevarantske anketarske kuće koje financiraju HDZ i SDP!
Po ovim prevarantskim kućama Josipović je bio konstantno najpopularniji političar, a sada ne može skupiti 200 glasova!
  • Posted
  • Read 3219 times

Ipsos puls i Promocija Plus su prevarantske anketarske kuće koje financiraju HDZ i SDP!

Godinama gledamo Novu TV i RTL, koje ''ekskluzivno'' objavljuju mjesečne rejtinge stranaka, premijera i predsjednika. I godinama se sve vrti oko HDZ-a i lažne oporbe SDP-a, čiji su premijeri i predsjednici najpopularniji političari, a istovremeno i najveći negativci!?

Dvije monopolističke Soroševe agencije za istraživanje javnog mijenja, Promocija plus i Ipsos puls, od 2000-te godine manipuliraju hrvatskom javnošću zahvaljujući neprofesionalizmu kako u novinskim redakcijama tako i u elektroničkim i tiskovnim medijima. A ti isti mediji su po zakonu dužni trajno, istinito, nepristrano i pravodobno informirati javnost.

Nova TV i RTL, ''ekskluzivno'' objavljuju (tiskani režimski mediji i portali skriptirano objavljuju) mjesečne rejtinge stranaka, premijera i predsjednika. I godinama se sve vrti oko HDZ-a i lažne oporbe SDP-a, čiji su premijeri i predsjednici najpopularniji političari, a istovremeno i najveći negativci!?

Postavlja se logično pitanje o čemu se zapravo radi i od kuda tolika razlika između rezultata koje daje Ipsos puls i Promocija Plus i onoga što je hrvatska realnost i što misli i govori hrvatski narod.

Pojasniti ćemo kako su Josipović, Kolinda, Milanović, Plenković, odnosno HDZ, SDP ... po Ipsos Pulsu i Promociji plus, sa samo 130 glasova od 960 anketiranih (uvijek isti broj anketiranijh) godinama najpopularniji političari.

Postotak ispitanika, bolje rečeno, postotak raspoloženih ispitanika za razgovor, u pravilu se kreće oko 30 posto. Jer građani izbjegavaju ankete iz jednostavnog razloga što ne vjeruju ni HDZ-u ni SDP-u.

Dakle, tih 30%, od 960 anketiranih, je 288 osoba raspoloženih odgovarati na anketno pitanje. Ako se tome oduzme još 10 posto ispitanika koji će reći da se ne žele izjasniti, što je također odgovor, dolazi se do konačne brojke od 260 osoba koje će izabrati svog kandidata ili stranku i odrediti mu rejting popularnosti.

Od tih 260 osoba Josipoviću, Kolindi, Milanoviću, Plenkoviću, HDZ-u i SDP-u je dovoljna podrška od 130 osoba da ima zagarantiran rejting od 50 posto popularnosti koji između sebe dijele.

oi

p00o9

Uvijek HDZ i SDP imaju preko 50% popularnosti!? A nitko, osim uhljeba i lažnih branitelja, im ne vjeruje!

Cijela mudrost ovih lažljivih anketarskih kuća je pronaći tih 130 osoba koje će svoj glas dati svojim kandidatima i to evidentirati u svoj (Sorošev) dnevnik. Tih 130 glasova može se skupiti u bilo kojoj frekventnijoj ulici u Zagrebu.

130 glasova ili 50 posto rejtinga popularnosti, po Ipsos pulsu i Promociji Plus, u odnosu na 960 anketiranih je točno 12,5 posto.

Toliko zapravo i vrijede ''naši'' premijeri i predsjednici, odnosno stranke HDZ i SDP!

Sve glasove koje Promocija Plus na početku mjeseca da nekome kandidatu, Ipsos Puls mu, ako bude potrebno, u svojoj anketi na kraju mjeseca oduzme. Tako ove dvije anketne kuće sinkronizirano rade godinama, varajući hrvatski narod.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: