person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 22820 times

Pogledajte kako isilovci odrubljuju glavu mladoj skandinavki!

Švedska vlada objavila je da će se kazniti 4 godine svaku osoba koja objavi ovaj video

Švedska cionistička vlada na sve načine pokušava ovo sakriti od svojih građana. Sputnik je izvijestio da SVT nije spomenula niti jednom rječju odrubljivanje glave mladim skandinavskim djevojkama. Video ispod (možda) je daleko najgori što ste ikada vidjeli. Upozoravamo vas da ga nije ni najmanje lako gledati. Naravno, kao i kod svih odsjecanja glava, stoje Soroševi plaćenici isisovci ili isilovci. Najbrutalnija ljudska vrsta koju je stvorio cionistički Izrael.

Švedska vlada objavila je da će se kazniti 4 godine svaku osoba koja objavi ovaj video.

ojScreenshot 11

oiuzScreenshot 11

Dvije mlade djevojke otišle su na izlet u Maroko. ''Nekome'' se nisu svidjele i odsjećene su im glave. Isti su se potrudili da snimka izađe u javnost. Možete vidjeti kako jednoj djevojci srce ispumpava krv dok joj odsecaju glavu. Švedska vlada je objavila da će se kazniti 4 godine svaku osobu koja objavi ovaj video.

Otvorite link: http://82.221.129.208/moroccanbeheading.mp4

Zašto odrubljuju glave i tko pušta video na društvene mreže?

Više puta smo pisali da je cilj krojača tzv. Novog svjetskog poretka uništiti svaku nacionalnost i suverenost država. Pod pojmom multikulturalnosti i u Švedsku su isti ti uvezli migrante. Švedska policija, kao i gotovo sve druge policije EU država služi mafijaškoj plitičkoj eliti, a ne narodima. Svatko tko se pobuni židomediji ga doslovno pojedu. Plenković nije smijenio ni jednog svog ministra jer to za njega odrađuju židomediji.

Glavni i krajnji cilj je izazvati globalni rat između Kršćana i Muslimana. Tko će profitirati? Naravno oni koji povlače sve konce i koji su kreatori svih ovih nereda. A to su lažni Židovi ili cionisti, koji su novcima bez pokrića kupili sve glavne medije (95% svjetskih medija u njihovom je vlasništvu). Oni su preuzeli i sve nacionalne banke (kao i naš HNB) kako bi porobljavali i lihvarili EU narode. Da bi u tome uspjeli instalirali su na svim glavnim političkim funkcijama, u gotovo svim EU država, svoje ljude i većinu u parlamentima u kojima se ratificiraju svi protubožji i protunarodni zakoni.

Akcija-Reakcija-Rješenje

Akcija-Reakcija-Rješenje, njihov je prepoznatljiv način rada. Najprije iniciraju nerede ili ratove, nakon toga preko svojih medija osuđuje iste, pronalaze ''krivce'', da bi nakon toga nudili pomoć u novcu preko MMF-a, sjeme preko Monsanta i slične pomoći, preko raznoraznih ''humanitarnih'' zločinačkih korporacija.

Isto tako planiraju formirati i zajedničku EU vojsku koja će ''štititi'' EU narode od istih tih terorista koje su oni proizveli i koje financiraju. Naravno EU vojska im treba da štiti njih, političke kriminalce, od probuđenih naroda kao što je slučaj u Francuskoj, Belgiji, Španjolskoj..., čak i u Srbiji.

Ovaj slučaj odsjecanja glava mladim slandinavkama i prijetnja švedske vlade da će na 4 godine zatvoriti svaku osobu koja objavi ovaj video dovoljno govori tko vlada u Švedskoj.

Uistinu je došlo vrijeme da građani, kako Švedske tako i gotovo svih EU država, sruše svoje pogane, tzv. elitne vlade i njihove parlamente, bilo kojim sredstvima potrebnim za to.

Naravno, Google, koji nas ''prati'' 24 sata,  blokirao nam je i ovu objavu!

lpoiScreenshot 11

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/
Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: