person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6988 times

Nemojte cijepiti djecu bez potvrde o ispravnosti cjepiva! Znanstvenici pronašli 65 spojeva nepoznatog porijekla u cjepivu koji se rutinski daju bebama!

Prema nalazima jedne talijanske istraživačke tvrtke, Infanrix Hexa sadrži iznenađujući broj stranih kemikalija kao rezultat kontaminacije tijekom proizvodnog procesa. Niti jedan od aktivnih tvari za kombinirano cjepivo DTaP Infanrix Hexa nije pronađen (toksoid difterije, toksoid tetanusa, toksin iz pertusisa, same bolesti koje je cjepivo osmišljeno da spriječi i / ili izgradi "antitijela" )!

''U tvrtki Infanrix Hexa pronašli smo kemijsku kontaminaciju iz proizvodnog procesa ili unakrsnu kontaminaciju s drugim proizvodnim linijama; kemijski toksini; bakterijski toksini peptida; netopljiva i neprobavljiva makromolekula koja reagira na proteinsku analizu, ali se ne može prepoznati ni u jednoj bazi podataka proteina.

Nismo pronašli: Proteinske antigene toksoida difterije, tetanusa, pertusisa, hepatitisa B, haemophylus influenze B, poliomijelitisa 1-2-3; Formaldehid i glutaraldehid, fenoksietanol, antibiotski ostaci naznačeni u pripravku;

U Infanrix Hexi postoji šest antigena:
Tetanus, difterija i toksoidi pertusisa, D antigeni poliomijelitisa 1-2-3, hepatitis B proteini dobiveni genetskim inženjeringom i Haemophylus polisaharidi kemijski vezani za toksoid tetanusa kao nosač. Toksoidi nastaju tretmanima formaldehidom i glutaraldehidom koji bi trebali ukloniti toksičnost zadržavajući netaknutu sposobnost stimuliranja antitijela protiv izvornih toksina.

hh

Očekivali smo da ćemo naći tri toksoida i druge antigene koji nisu modificirani tretmanom s formaldehidom i glutaraldehidom, kako bi odvojili antigene jedan od drugog i bili probavljivi enzimom specifičnim za proteine (tripsin). Umjesto toga, utvrdili smo da je pravi polimer, netopljiv i neprobavljiv, koji bi trebali biti skup antigena koji su kemijski vezani zajedno (treba definirati ako je to prisutno kao agregat pojedinačnih antigena ili jedne makromolekule), na što možemo u literaturi pronaći djelomične podatke o pojedinačnim antigenima.

Ova makromolekula se na bilo koji način ne može prepoznati u bazi podataka proteina i zapravo se ispostavilo da je to čvrsti spoj nepoznate kemijske strukture. Topljivost proteina i njihova probava (tj. sposobnost da se podijele na male peptidne fragmente) dva su karakteristična svojstva proteina koja ne samo da ih mogu proučavati kroz neke specifične metode analize, već su i temeljna za interakciju s imunološkim sustavom kako bi se stvorila zaštitna svojstva. protutijela, jer ako je struktura proteina jako promijenjena u odnosu na izvornu, nova antitijela su potpuno različita od onih koja su sposobna napasti izvorna antitijela koja uzrokuju bolesti.


Budući da se ovaj polimer na koji smo naišli, izveden iz antigenske mješavine, ne razlikuje samo po svojoj prostornoj konformaciji, već je i kemijski različit, tako da možemo reći da se ne suočavamo s antigenima sličnim izvornim, već u obliku spoja s nepoznatom i nepredvidljivom toksičnošću i djelotvornosti.
Izvor: https://drive.google.com/file/d/128CfYaaJdMwhx5yvCGDRggl5GIKyfWrC/view

Prema gore navedenom Corvelvinom pdf-u nalazimo sljedeće inkriminirajuće znanstvene dokaze koji se odnose na njihove istraživačke i testne nalaze:

 Pronađene su aminokiseline
 Nađeno je bezvodno u laktozi
 Nađena je voda
 Otkriveno / pronađeno je NO formaldehida
 Nisu detektirani nikakvi vitamini
 Pronađen je slab 'signal' za antibiotik Neomycin

 Niti jedan od aktivnih tvari za kombinirano cjepivo DTaP Infanrix Hexa nije pronađen (toksoid difterije, toksoid tetanusa, toksin iz pertusisa, same bolesti koje je cjepivo osmišljeno da spriječi i / ili izgradi "antitijela" )!
 Nije otkrivena adhezija vlaknastog hemaglutinina
 Polisaharid Haemophilus Influenzae B nije detektiran
 Pertaktin (PRN) nije otkriven
 Poliribosilribitol fosfat (PRP) nije detektiran
 Polymyxin non relivabile
Treba napomenuti da je u ispitanoj seriji bilo 65 NEPOZNANIH spojeva!

Djeca su oštećena, a mnoga umrla nakon cjepiva Infanrix Hexa, što je potvrđeno u ovom izvješću, koje navodi još jednu različitu listu 'sastojaka' iz onoga što je pronašla talijanska istraživačka skupina Corvelva .

Očigledne razlike u znanstvenim informacijama i nalazima potvrđuju apsolutnu potrebu da se provedu neovisne studije o svim cjepivima kako bi ocijenili sadržaj / sastojke - poznate i nepoznate znanosti - koje su prisutne u cjepivima danim dojenčadi (cjepivo protiv hepatitisa B) i kombinaciji, multi-valentna cjepiva koja se daju na 2, 4 i 6 mjeseci, kada su djeca najranjivija na oštećenje imunološkog sustava, i ona koja se primjenjuju u skladu s mandatom cjepiva za malu djecu, mlade, odrasle i starije osobe''.

Nemojte cijepiti djecu bez potvrde o ispravnosti cjepiva! Potpuno je jasno zašto su židocionisti (novi partizani na vlasti i pri vlasti) uništili Imunološki zavod!

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: