person_outline
search
hrendeitpt
EU narodi krenuli protiv židocionista! Lažiranjem još jedne masovne pucačine u Strasbourgu, izraelski Mossad pokušao zaustaviti pokret Žuti Prsluci (Gilet Jaune), koji želi otkriti i okončati cionističku kontrolu Francuske i Europe.
'Slobodna Hrvatska' - izvorni Živi zid
  • Posted
  • Read 18752 times

EU narodi krenuli protiv židocionista! Lažiranjem još jedne masovne pucačine u Strasbourgu, izraelski Mossad pokušao zaustaviti pokret Žuti Prsluci (Gilet Jaune), koji želi otkriti i okončati cionističku kontrolu Francuske i Europe.

Prosvjednici Macrona nazvali "predsjednikom Rothschilda" i "kurvom Židova"

Osumnjičeni, Chekatt Cherif, navodno je rođen u Cherbourgu, gradu koji je odavno poznat po vezi s operacijama s lažnim zastavama i špijunskim operacijama kojima upravlja Mossad. Nadalje, ime "Cherif" često se vjeruje da je arapsko, ali ima dugu povijest koja se koristi od izraelskih medijskih članova i podmetnutih agenata Mossada.

thumbnail image001

Zanimljivo je da se čak i u numerološkoj analizi više puta pojavljuje cionistički-masonski broj 33. Chekatt Cherif je skraćeno CC – C je treće slovo u abecedi, pa to daje broj 33.
Glumac Mossada, Chekatt Cherif je navodno rođen 04.02.1989. – kada se zbroje ti brojevi, opet se dobije 33!

Za ovaj "napad lažne zastave je okrivljen lažni Arap" – to je trik koji koriste Mossad i mediji pod nadzorom Izraela, kad god se javnost počne boriti protiv njih. Zapamtite da je Mossadov moto "Putem obmane, učinit ćeš rat".

oommi

Vrlo je važna činjenica da izraelske novine izvode konstantne priče otvoreno izražavajući zabrinutost da će prosvjedi naštetiti "cionističkom globalnom svjetskom poretku", koji Izrael proteklih desetljeća gradi podvrgavanjem stranih nacija kroz Mossadove operacije.

Ranije je Daily Crusader izvijestio da su prosvjednici "Žutih Prsluka" stekli oklopno vozilo, naime Leclerc French Main Battle Tank, i da su spremni ići u građanski rat protiv Macrona i EU, njihove globalističke / cionističke sile. Ne čudi, dakle, da će Mossad pokušati utjecati na javno mnijenje protiv Arapa, pogotovo s obzirom na to da su prosvjednici nazvali Macrona "predsjednikom Rothschilda" i nazvali ga "kurvom Židova".

 .ooScreenshot 10

lliiScreenshot 10

Izvori su također izvijestili: stan osumnjičenog je sadržavao veliki broj izraelskih bombi i nekoliko IDF Galil vatrenih oružja. Također je u stanu osumnjičenika pronađeno nekoliko putovnica, krivotvorena francuska, i prava izraelska putovnica.

ocreenshot 10

Uzvik „Allahu Akbar“ je standardna oznaka lažne i odglumljene Mossad operacije, kada se javnosti prezentira nekakva njihova lažna pucačina. Osim velikog broja angažiranih glumaca koji bezveze okolo trčkaraju, viču i ispucavaju ćorke, pokazalo se da je i tzv. „Chekatt Cherif“ zapravo fiktivan lik s podmetnutim fiktivnim putovnicama i bombama – cijela operacija je zapravo tzv. PSY-OP, zavaravanje javnosti kroz glumu i fikciju.
Na internetu postoje samo dvije slike „ubijenog“ Chekatt Cherifa:

thumbnail image012

Nigdje blizu nema veće količine krvi, što ukazuje da je sve to namještaljka. Cionistički glumac Chekatt Cherif je završio svoju ulogu.

7thumbnail image013

Na drugoj slici se vidi lokva „krvi“, ali vrlo daleko od tijela koje je u ulazu, što opet ukazuje na prevaru i namještaljku. Položaj glave i tijela nemaju nikakve veze sa crvenom bojom na pločniku, koja izgleda kao da je namjerno razmazana. Isto tako je krajnje nevjerojatno da gomila naoružanih policajaca specijalaca nije bila u stanju pronaći „teroristu“, koji im je tako lako parirao u međusobnim „pucačinama“ i da im je dosta dugo bježao. Tako je cijela ta priča bila još malo nategnuta i napeta, da javnost pomisli da je akcija stvarna.

Koristan napad je iskoristio židovski lutak Macron da blokira čitavu zemlju, a židovskom establišmentu da pokrene kampanju koja zahtijeva da Žuti Prsluci okončaju svoje prosvjede i da se istražiteljske novinare koji izlažu sudjelovanje države u napadima označi kao teoretičare zavjere.

Međutim, ljudi su shvatili prijevaru i nastavljaju dalje s akcijama protiv cionističke bande, ne samo u Francuskoj, nego i u mnogim drugim državama.

I kod nas u Hrvatskoj su Žuti Prsluci u subotu 15.12.2018. krenuli u akciju, a hrvatska cionistička vlast je poslala policiju da ih blokira na njihovom putu prema političarima veleizdajnicima. Tako je i na više mjesta u Hrvatskoj organiziran prosvjed Žutih prsluka. Prosvjed je organiziran i u Zagrebu, a okupilo se tek par desetaka ljudi. Okupili su se na Trgu bana Jelačića da bi potom prošetali do HRT-a. Onda su se vratili na Trg bana Jelačića pa produžili do Markovog trga.

Vikalo se "HDZ lopovi". Jedan od predstavnika Žutih prsluka kazao je kako će iduću subotu doći "još odlučniji".

"Nije isključena blokada prometa. Nije isključen dolazak na kućne adrese članova vlade. Nije nam cilj da radimo nered", rekao je. "Nećete vidjeti nijednu stranačku oznaku, samo žute prsluke", rekao je jedan od prosvjednika.

Prosvjedovalo se u Zagrebu, Puli i Rijeci, a vladajućima su uputili različite zahtjeve. Iza ovog prosvjeda stoji izvanparlamentarna stranka Slobodna Hrvatska (izvorni Živi zid) - a sve je krenulo na njihovoj Facebook grupi koja broji 10 tisuća članova.

8 image016

Revolucija protiv cionista i njihovih lutaka na vlasti u Europi se sve više širi. Nadajmo se da će probuđeni narod konačno ići do kraja i stati na rep vjekovnim tlačiteljima i uništavačima.

Izvori:
https://www.dailycrusader.com/2018/12/mossad-run-false-flag-shooting-in-france-uncovered/

https://www.bestgore.com/murder/body-cherif-chekatt-strasbourg-shooting-false-flag-attack/

https://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-kako-se-danas-prosvjedovalo-u-parizu-a-kako-u-zagrebu/2050267.aspx

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(14 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: