person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 33992 times

Vuk pojeo Soroševog migranta!

Nakon što su nam “Istanbulskom konvencijom” odlučili na silu penetrirati seksualne manjine s paletom njihovih perverznih “orijentacija” u nacionalno biće, sada je politička elita odlučila uvoziti afričke crnce i sjevernoafričke Arape u Hrvatsku. Krajnji cilj je da se rastoči nacionalno biće, razvodni nacionalni osjećaj, te da nas se u konačnici zamijeni na ovim geografskim prostorima.

To se dogodilo na unsko - sanskom kantonu gdje su autobusima organizirano pristizale izbjeglice. No, najčudnije je bilo da su izbjeglice na ovom kantonu silazile iz šuma koje graniče sa Hrvatskom. Gdje se i dogodio ovaj slučaj u kojem su vukovi napali Soroševe migrante. Fotografija govori ostalo. Izvor, naravno nećemo otkriti.

00onn

Prema podacima Eurostata u Europi trenutno boravi najmanje 618.780 ilegalnih osoba. Čitava vojska! A Marakeška deklaracija (obvezna kao i Istanbulska ) samo je slijed uništenja europske civilizacije i naroda i točka na 'i' završnog Rabatovog procesa ili Agende 2030 - plana uništenja europskih naroda!

Mediji, točnije židomediji: Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, Index.hr, Tportal…NOVA TV, RTL, HRT….i političari: Kolinda, Plenković, Božinović….odrađuju svoje sluganske pogane dionice lažući hrvatski narod.

Ništa im ne vjerujte! Jer, Hrvatska vlast je, kao i Agendu 21 i Agendu 2030, u potpunoj tajnosti od svoje javnosti prihvatila (potpisala) i ovu agendu tzv. “Marrakesh Political Declaration” 2.svibnja 2018.

Nakon što su nam “Istanbulskom konvencijom” odlučili na silu penetrirati seksualne manjine s paletom njihovih perverznih “orijentacija” u nacionalno biće, sada je politička elita odlučila uvoziti afričke crnce i sjevernoafričke Arape u Hrvatsku. Krajnji cilj je da se rastoči nacionalno biće, razvodni nacionalni osjećaj, te da nas se u konačnici zamijeni na ovim geografskim prostorima.

A kako se Soroševi ilegalni migranti financiraju tijekom svojih dugih putovanja do Europe, otkrio je slovenski portal 'Nova24'. UNHCR i EU, u suradnji s MasterCardom i Sorosom, velikodušno su uručili svojim ''migrantima'' prepaid debitne kartice s kojima podižu gotovinu na bankomatima. Kartice su opremljene logotipom EU i UNHCR-om. Nisu potrebni nikakvi osobni podaci za korištenje kartica - umjesto imena nositelja kartice, ispisano je "UNHCR" i broj.

ooip

Napomenimo i to da je prošle godine, MasterCard najavio suradnju s Georgeom Sorosom s ciljem "kataliziranja i ubrzanja gospodarskog i socijalnog razvoja ranjivih skupina u svijetu, posebice ''jadnih'' migranata". U priopćenju je objavljeno da je George Soros izdvojio svojih 500 milijuna dolara za migrantsko putešestvije.
https://www.georgesoros.com/2016/09/20/why-im-investing-500-million-in-migrants/

Postavlja se logično pitanje zašto je svjetski zločinac Soroš ''bacio'' 500 milijuna dolara?

Pokorit ćemo Europu jer su europljani kukavice! Video s prijevodom 

https://www.youtube.com/watch?v=TvL_QsBYgf0&fbclid=IwAR0cxwJcQIMDYFo44_n23VmgIr5QcLwMbcIuRIpWQ2QMCkXIWtqoPR95awI

Skinuli su nam (četvrtu u mjesec dana) i ovu objavu sa naše facebook stranice! Kad god spomenemo monstruma Soroša fejzbukovci (djeca partizana koja primaju nasljedne mirovine) nam skidaju objave zbog ''govora mržnje''!

ppoiScreenshot 7

oiuScreenshot 7

Ako tko krši standarde to ste vi facebook partizančići - Soroševe bijedne sluge!  

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru... This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(21 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: