person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 16748 times

Soroševi 'migranti' u Njemačkoj izboli liječnika i dvije sestre koje se bore za život! Glavni mediji šute!

Po bolnicama hodaju u pratnji policije sa psima. Mnogi od njih imaju sidu, sifilis i mnoge egzotične bolesti koje nikada nismo vidjeli u Europi. Ako dobiju lijek kojeg moraju platiti dolazi do vike, tuče, nasilja. Ako im se ne da lijek spremni su i ubiti. O ovome je zabranjeno govoriti i pisati.

Češka liječnica koja radi u Munhenskoj bolnici uputila je vapaj javnosti zbog kaosa u bolnici, odnosno stravičnog odnosa ''migranata'' prema liječničkom osoblju. Liječnica u pismu kaže da su migranti, uz AIDS, u Europu donijeli mnoge bolesti nepoznate i samim liječnicima. Mnogi muslimani odbijaju liječenje ako ih liječe žene, s druge strane mi se plašimo liječiti te paciijente jer su prenasilni prema nama. 

Po bolnicama hodaju u pratnji policije sa psima. Mnogi od njih imaju sidu, sifilis i mnoge egzotične bolesti koje nikada nismo vidjeli u Europi. Ako dobiju lijek kojeg moraju platiti dolazi do vike, tuče, nasilja. Ako im se ne da lijek spremni su i ubiti. O ovome je zabranjeno govoriti i pisati. Trenutni broj nezaposlenih u Njemačkoj je 2,2 milijuna, a sa izbjeglicama 3,2 miljuna.

Većina migranata nema nikakvo obrazovanje, njihove žene ne rade ili im ne daju da rade, a procjena je da je svaka potencijalna trudnica ili je već trudna. Na spremačice, koje godinama rade za 800 eura, migranti nasrću i ne zaustavljaju se sve dok ne dođe policija. A što se tiče zaraze, pitanje je samo dana kad će se proširiti po Europi.

Prije nekoliko tjedana migranti su noževima napali liječnike u bolnici u blizini Rajne. Glavni mediji o tome šute.Naime, dijete staro osam mjeseci vucarali su tri mjeseca koje je na kraju umrlo unatoč tome što je dobilo najbolju njegu u jednoj od najboljih dječjih bolnica u Njemačkoj. Oni su tada napali i izboli liječnika i dvije sestre. Liječniki je operiran, a dvije sestre su na intenzivnoj njezi i ne zna se hoće li preživjeti.

Nitko za taj zločin neće odgovarati ili biti kažnjen. Svi su pušteni u ime kulturalnih razlika. (op.a. kao onaj ''migrant'' koji je izjavio da nije znao da je hvatanje žena za međunožje i stražnjicu zakonom kažnjivo). Medijima je zabranjeno pisati o ovakvim incidentima koji su svakodnevni. Oni svoj zaraženi urin sifilisom ili AIDS-om bacaju sestrama u glavu i nikome ništa.

Oni jednostavno smiju sve! I ubijati!

Zamislite samo da na poslu morate biti okruženi policijom i policijskim psima. Samo nejasno je zašto se njima sve to dopušta, napisala je prestravljena liječnica koju su nazvali zviždač iz migrantske krize.

Potpuno je jasno što se događa. Ne radi se tu o jadnim migrantima koji su morali napustiti domove nakon što su ih svjetski bezdušnici, SAD, Britanija i Izreal potjerali iz njihovih domova. To nisu migranti već Soroševi plaćenici koji točno rade po uputama agende: Akcija-Reakcija-Rješenje.

a erkeznek500

Gdje su tu djeca, majke, starci, nemoćni?

Izazivanje kaosa je AKCIJA. REAKCIJA je strah javnosti, a RJEŠENJE je policijska država, što je i konačni cilj svjetskih zlotvora, židocionista, koji žele po svaku cijenu uvesti Novi svjetski poredak. U kojem su isplanirati ostaviti 500 milijuna ODRŽIVIH stanovnika, a 7 milijardi likvidirati, kako su i zapisali na 6. metarski visokim kamenim ploćama u Georgii!

Jer, u protivnom morali bi odgovarati i platiti za sve zločine koje su počinili narodima svijeta!

Izvor: Dalicom.eu

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, usporavaju, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: