person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6259 times

Razotkrivamo Vrhovni sud! Pravo ime Kapetana Dragana nije Dragan Vasiljković već Daniel Stilen i pripadnik je britanske obaveštajne službe!

Daniel Stilen će tužiti hrvatsku državu i naravno dobiti veliku odštetu koju će platiti hrvatski porezni obveznici. A platit će, jer ni nakon 28 godina velikoj većini hrvatskog naroda, poreznim obveznicima, mozak nije uspio prevaliti put od guzice do glave. Dragan će na slobodu, a bolesni Merčep u zatvor jer mu je ''hrvatski'' Vrhovni sud povećao kaznu na sedam godina… obrazloženje - nije spriječio zločin nad Srbima koji su napadali Hrvatsku!!??

Kapetan "Dragan" je, kao i mnogi drugi, bio samo medijska ikona. Nikakav kapetan .... bio je upravnik rudnika robova u Africi, čovjek britanske obaveštajne službe ...

Knjiga ''Politika pod kontrolom stranih obavještajnih službi'', autora dr. Vladimira Stojkovića, otkriva strogo poverljive dokumente iz 1972. godine o budućem formiranju političkih stranaka na području SFRJ, a pod kontrolom tima u službi ''bezbednosti'' na čijem se čelu nalazio Gojko Šušak, bivši ministar odbrane u Vladi Republike Hrvatske.

Sa ove vremenske distance, a opet kroz svjedočenja glavnih junaka tih događaja, zanimljiv fenomen je i suradnja političkog i sigurnosnog obaveštajnog srpskog i hrvatskog establišmenta.

Kapetan Dragan

Jedan od njih je Daniel Stilen iz britanske obaveštajne službe, nekadašnji upravnik robova u rudnicima u Africi u narodu poznatiji kao Cap ili Kapetan Dragan alijas Dragan Vasiljković. Radi se o reality zvjezdi, medijskoj ikoni, kao što su Vuk Drašković, Vojislav Šešelj, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vulin i mnogi drugi.

Iz jednog izvještaja Mile Martića:

''Proterivanjem tzv dobrovoljaca i uvođenjem ratnog režima obezbeđenja teritorije sprečena je komunikacija preko Krajine, komunikacija sa kampom „Alfa“ tzv kapetana Dragana i tajnim skladištima odakle se naveliko vršio šverc oružjem i ostalim ratnim materijalnim sredstvima… u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, čak i na Metohiju i Kosovo…
….Sada nema nikoga, onaj peder kapetan Dragan mi uzeo pancir i blindirani auto i zbrisao na vreme, pička mu materina pederska, osetio kurva gusto, šminker…''

Reality se nastavlja

KAPETAN DRAGAN USKORO IZLAZI NA SLOBODU Vrhovni sud Vasiljkoviću ublažio kaznu: ''Nije kriv za četiri, već za dva kaznena djela'', piše britanski ili židocionistički Jutarnji list. Tako između ostalog piše da je Vrhovni sud osudio Vasiljkovića na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 13 godina i šest mjeseci, a s obzirom da mu se uračunava vrijeme koje je proveo u ekstradicijskom pritvoru, čini se da će 'Kapetan Dragan' uskoro na slobodu.

Naravno, da će na slobodu, a u 'pritvoru ili splitskom zatvoru' mu je bilo kao kod kuće, imao je specijalni tretman, specijalnu hranu... kako se Daniel Stilen sam pohvalio u pismu koje smo objavili.

''Kapetan Dragan'' će i tužiti hrvatsku državu i naravno dobiti veliku odštetu koju će platiti hrvatski porezni obveznici. A platit će, jer velikoj većini hrvatskog naroda -  poreznih obveznika, ni nakon 28 godina mozak nije uspio prevaliti put ili dionicu, od guzice do glave.

kapetan dragan

Dragan će na slobodu, a bolesni Merčep u zatvor jer mu je ''hrvatski'' Vrhovni sud, umjesto smanjio, povećao kaznu na sedam godina… jer nije spriječio zločine nad Srbima!!??

 merčep

Izvor: GLOBAL MEDIA

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta i blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: